090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (8. – 14. 8. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Kljub pozitivnim energijam se boste zaradi svojega prevelikega razmišljanja ujeli v omejujoče razmišljanje ali raje rečeno v mentalne konflikte, ki pa niso nujno ravno posledica delovanja okolice. Premislite, morda ste preobčutljivi … Kaj menite?

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Kar ste dajali, boste sejali in tako bo marsikatera dušica lahko dosegla materialno blaginjo, ki jo lahko da čaka že dlje časa. Veliko stvari vam bo dano pred nos, a veliko jih prav zaradi vaših pogledov na svet ostaja neizkoriščenih. Bodite pozorni!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Prihaja čas, ko se boste morale dušice znamenja osredotočiti na svojo modrost in postati kot mali mag, ki lahko nadzira dogodke svojega življenja. Kot da so vam skrite smernice, kako izpeljati stvari, vi pa kot da ste pred življenjsko pomembnimi dogodki. Umirite se in uporabite svojo čarobnost.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Če ste ena tistih dušic, ki že dlje časa ne najde svojega miru in deluje kot raztreseno bitje, je ravno ta teden čas, da naredite nekaj zase. Usmerite svojo pozornost na korensko čakro, ki vam omogoča bivanje v prizemljenih sferah, posledično pa povezanih z materialno. Lažje vam bo!

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Prihaja čas, ko boste morali spregovoriti in to na način, ki ne bo obdan z negativnimi energijami ter ne bo izzval prehud odziv. Očistite si grleno čakro, saj očitno ne zmorete vsega povedati ali pa nekaj preveč olepšujete. Poskrbite, da vas ne ujame kak virus in vam omeji govor.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Kot da boste zapluli v mirne vode, ki vas v tem tednu premikajo k ali v smeri pozitivnih premikov naprej. Lahko boste umirjeni, še posebej če je to vaš čas za oddih, ko niste obremenjeni z resnimi zadevami ali odgovornostjo. Pustite se učiti od življenja, ki vam lahko ponudi še veliko lepega.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Sami ste si krivi, pa vendar vam teden pred vami po eni strani ponuja izzive, po drugi strani pa omejitve. Kaj točno se bo dogajalo, mora preveriti vsaka dušica znamenja posebej, je pa res, da boste s svojim delovanjem sami ustvarili energije okolja …

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Čestitam! Ste eden redkejših znamenj, ki se bo v tem tednu lahko dejansko pohvalilo z vsesplošno energijo. Ker se najde povsod posamezna dušica, ki zaradi lastnih omejitev in odločitev ne vidi lepega, tako raje sporočilo to vzemite tako, da kdor bo želel, bo lahko dosegel večino svojih želja oziroma vsaj začel v smeri.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Pride čas, ko tudi vaša puščica ne more poleteti ali pa zadane ob trd predmet in se zlomi. Če se znajdete v takšnih trenutkih življenja, preprosto sprejmite svoja občutja bolečine in morebitnih izgub. Naj vas potolaži, da je v življenju vse minljivo in da je tudi bolečina nova priložnost. Odločite se!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ne rinite z glavo skozi zid, ker ni ne pravi čas niti niso energije prave, da bi kazali svojo moč. Pripravite se, da so ovire na poti postavljene z razlogom in da je samo od vas odvisno, koliko in kaj se boste od tega naučili. Motnje delovanja okolice ali vas samih pa sprejmite le kot del slabših dni, ki minejo.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vzemite si čas in se spustite v globine svojih čustev. Nekaj ste nehote ali namerno potisnili v svojo podzavest, ki vam ne ponuja miru. In ja, ravno v prihajajočem tednu vas bo duša klicala, da očistite zatemnjene kotičke z zadevami, s katerimi se ne želite ali pa preprosto ne zmorete soočiti.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Teden pred nami za vas predstavlja aktivno gradnjo stabilnih temeljev tudi v zasebnem življenju. Lahko boste nenadoma obrnili nečemu hrbet in podprli nekaj, česar še včeraj niste podpirali. Pa vendar ste ribi, ki plavata vsaka v svojo smer. Zato so tudi nenadne odločitve za vas nekaj normalnega. Pomembna je trdnost!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.