090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (15. – 21. 8. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pod vplivom energij praznika se vam lahko pojavijo nove priložnosti kot novi začetki ali pa začetki dokazovanja, kako uspešna je bila vaša manifestacija želja. Pri enih bolj, pri drugih manj, a vsakem primeru je videti, da lahko s pomočjo vodnikov dosežete neverjetne nove rezultate.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V tednu pred nami se lahko ustavite in si rečete: »Dovolj!« Čas je, da stvari, ki vam ne služijo, pustite za seboj, tako kot zapustite za seboj vse tiste odnose, ki vam ne služijo. Čas je, da se premaknete naprej, ne da se ozirate na preteklost. Vse se zgodi z razlogom.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vaša zračnost vam v prihajajočem tednu lahko ponagaja s strastjo in strastnimi občutki. Nekje je viden primanjkljaj, spet drugje presežek. Pričnite z uravnoteženjem v svojem življenju, saj strast ni samo dotična za ljubezensko področje. Morda je čas, da se ozrete tudi po drugih vrstah strasti … Odločite se!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ne glede na to, kako zelo boste dovzetni in pripravljeni na spremembe, čas je, da se prepustite energijam transformacije, ki jih prihajajoči teden napoveduje za vas. Verjemite, z upiranjem tudi v svetu energij ne pridete daleč, ne glede na to, koliko se obračate na svoje vodnike. Kar je treba, je pač treba.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Pazite na svojo srčnost in na svoje emocije. Teden pred nami vam ravno ne obljublja rožic ali pa vsaj ne vsem dušicam tega znamenja. Lahko boste čustveno bolj občutljivi, zato le preverite, ali so čustvene izgube resničnost ali samo vaša umišljena iluzija.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaše razmišljanje in premišljevanje se v tednu pred nami lahko potrdita kot uspešna vsaj do te mere, da bosta sledili finančna in materialna sprememba. V katero smer in kje, pa le preverite, drage dušice, saj energije za vse le niso postavljene enako.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Dovolj je vaše neodločnosti. Čas je, da se postavite odločno, da se postavite trdno z nogami na tla. Morda se boste znašli še v kakšni neljubi situaciji, ki bo preverjala vaše odločitve, zato … Ko se enkrat odločite, stojte za tem. Ne dovolite si, da vas peljejo na limanice …                        

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Čestitke! Teden bi vam moral postreči z zelo naklonjenimi energijami zmage in uspeha. To pomeni, da morda nekih velikih vojn ravno še ne boste dobili, manjše bitke pa zagotovo. Če je vse skupaj povezano z vašo osebnostno rastjo, lahko potrdimo rast, in to uspešno.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Četudi je pri vas puščica, usmerjena v zrak, uporabljena kot pomoč, vam teden pred nami žal ne obljublja prizemljenosti ali pa nekih obetajočih se napredkov materialnega nivoja. Če se spomnite, vas skrbi zase in veste, da zase tudi rabite čas, to usmerite v očiščenje korenske čakre.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vedno je tako, da se pogosto lahko znajdemo na križpotju ali pred več možnostmi odločitev. Katero boste izbrali, pa je odvisno od situacije oziroma pogojev. Kar je bistvo, pa je, da poskrbite za modro odločanje, ki ga po navadi tudi premorete. Morda morate biti tokrat pazljivejši.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Počasi boste primorani svojo namero po čustvenih odzivih in dojemanjem sebe le končno usmeriti vase. Teden pred nami vam napoveduje, da če želite ozdraviti marsikateri podzavestni vzorec, svoj fokus usmerite tudi na Solarni pleksus, ki se vam lahko javlja tudi že skozi fizično bolečino ali težave tega predela.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Kot da vam bo uspelo nekaj, za kar ste se borili. Tako boste prejeli tudi potrditev, da ste čutili in ravnali prav. Ne glede na brezsmiselnost, ki se lahko pojavi v tej zadevi, dobro veste, da vas intuicija vodi prav. Ne obračajte si hrbta po nepotrebnem, ker okolica spet pričakuje nekaj, kar ni skladno z vami.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.