090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (22. – 28. 8. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami pazite, da vas nekaj ali nekdo ne zamaja preveč. Posledično tudi pazite, da se ne boste odločali na vrat na nos. Pomembno je, da ohranite svojo energijo, stojite trdno na tleh in napredujete v smeri, ki ste si jo začrtali.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Vašemu znamenju lahko preprosto čestitamo za nabor ali skupek pozitivnih energij, ki vas vodijo v zmago in uspeh. Skozi celoten teden ste lahko mirni, saj je sreča je na vaši strani. Uresniči se vam lahko marsikaj težko pričakovanega. Čestitke!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vaša zračnost vam v tednu pred nami lahko močno ponagaja, saj so energije usmerjene v vašo korensko čakro, kjer pa očitno ni pravega ravnovesja, posledično pa je pretočnost manjša ali blokirana. Zato se usmerite v njeno očiščenje in ji namenite pozornost.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Morda ste boste znašli na križpotju nekih dolgo pričakovanih odločitev ali pa se bo to zgodilo nenadno. Ne glede na potek bo za vas pomembno, da v TEM trenutku vklopite svojo modrost, ki vam bo pomagala in služila za lažje odločanje.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Teden pred nami bo za vaše znamenje nekoliko bolj obremenilen, posebej na področju organov trebušne prepone. Posledično se iz energijske ravni osredotočite na področje solarnega pleksusa, kjer se boste tudi vi primorani nekoliko posvetiti njeni pretočnosti in ozaveščanju na fizičnem nivoju.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Končno boste lahko nekoliko bolj umirjeno zadihali. Nakazano vam je, da so za vse aktivne dušice znamenja na poti premiki, izbire in odločitve. Ali niste imeli že dlje časa v mislih tisto energijo aktivnosti, dogajanja? No, energije pravijo, da bi se vam ta teden moralo dogajati.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vaše znamenje je pač takšno, kot je, in takšno bogati naša življenja. Vseeno pa … Zaradi vaših nenehnih dvomov in strahov ali celo večinoma negativnega razmišljanja si v prihajajočem tednu prikličete situacijo, ki vas bo spominjala na ujetost v svoje strahove! Pa so upravičeni, realni?     

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Prihajajoči teden bo potekal v podobnih energijah, kot je potekal pretekli, kjer ste imeli dobro predispozicijo postavitve energij. Morda za druge, ki se niste ravno ujeli v pretekle energije, pa ta teden ponuja popravni izpit, kjer boste s pomočjo prepoznavanja tudi primerno nagrajeni. Upanje le umre zadnje.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

V tednu pred nami nam energije predajajo opozorilo, da nikar ne streljajte s svojo puščico brezglavo ali pa ne delujte po principu z glavo skozi zid. Konflikti in blokade vam bodo prej spremljevalci kot pa odhajajoče energije. Umirite se, preden bo prepozno.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Modra se boste znašli v situaciji, kjer boste primorani celo uporabiti nekaj svoje čarobnosti in magičnosti, ki jo premorete. Neko zadevo ali odnos je odneslo predaleč. Če to želite reševati, ne bo več dovolj samo sreča. Premislite, preverite in se odločite, kako boste nadaljevali … To so energije tedna za vas.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Če ste dušica tega znamenja, ki se že dlje časa sooča z ovirami in težavami, je prav, da se spogledujete tudi s podlago, ki jo neka zadeva ali odnos zahteva. Morda imate občutek majavih temeljev, pa vendar ne pozabite, tudi trdna podlaga je pomembna. Pa je takšna?

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ne glede na to, v katero smer vas bo odnašalo, čas je, da si vzamete čas za počitek in ozavestite svojo potrebo po regeneraciji energij, ki jih boste potrebovali za prihodnje. Meditirajte, pojte, plešite, pa boste občutili ali vzdrževali potrebno energijo. Nič vam ne bo zbežalo …

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.