090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (29. 8. – 4. 9. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Energije prihajajočega tedna bi se lahko nekoliko poigrale z vašo čakro tretjega očesa. Na psihofizičnem nivoju bi to za vas lahko pomenilo, da ne zmorete prepoznavati ljubezni niti v okolju niti v sebi. Zato bi lahko delovali za okolico nekoliko surovi ali apatični. Raziščite razloge in jih ozdravite. Tretje oko pa očistite.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Res mislite, da je vse nemogoče in da vi pa že ne zmorete vsega, kar je pred vami ali nad vami? Kje ste izgubili upanje in zakaj? V tednu pred nami veliko delajte ravno na upanju, ki vam bo pomagalo razrešiti še tako težke zadeve in misli. Vedno le ni vse tako, kot vidite sami.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Prihajajoče retrogradne energije vam lahko ponagajajo že v prihajajočem tednu pred nami. Zato nikar ne paničarite ali ne izgubljajte prizemljitve, ko se boste znašli v trenutku, situaciji ali odnosu, ki bo od vas podzavestno zahteval vpogled vase, svoja čustva in doživljanja. Tam se skrivajo odgovori.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Stopili boste na kraj ali se srečali s stvarjo ali osebo, ki bo lahko v vas vzbudila spomine na preteklost ljubezenskega področja. Morda je to le kamenček vašega mozaika preteklosti, zato pazite, komu in čemu namenjate pozornost ali o čem obujate spomine. Pazite tudi, da ne boste na koncu melanholični.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Nečesa ali nekoga nikakor ne zmorete sprejeti takšnega, kot je. Ne glede na čas, v trenutku tukaj in zdaj je bolečina prisotna v vas in nikakor nočete spregledati, da če boste že samo v sebi sprejeli trenutno stanje, bo vse skupaj minilo hitreje. Ne trpite v tišini, ker to ni vedno tako potrebno, kot se zdi.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaše delovanje bo v tednu pred nami potrebovalo veliko organiziranosti. Cena, ki jo boste morali plačati za to, pa je, da boste delovali potrpežljivo in v skladnosti z njo ter dodobra načrtovali vse, za kar se boste odločili. Kot da boste imeli priložnost zgraditi nekaj velikega zase in okolico. Osredotočenost!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ker ne znate vedno postaviti jasnih meja in se odločiti v trenutku, bo teden pred vami lahko nekoliko bolj zakompliciran, kot si želite. To bi se lahko dogajalo bolj v vaših čustvenih sferah, kjer se nakazuje lahko tudi vaša prevelika preobčutljivost ali absorbiranje vibracij iz okolja. Pazite nase!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Čas je za resnico in teden pred vami vam skozi energijo dogodkov to zna dodobra izsiliti, četudi bi se lahko morda temu upirali. Z resnico morda težave v tem trenutku resnično ne izpeljete najbolje, a dolgoročno boste dosegli mir, ki ga iščete v sebi. Snemite maske tudi pri sebi, vredno je!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vedno poskušate svoje cilje dosegati čim bolj pogumno. Storite to tudi v tednu pred nami, saj vas energije nagovarjajo, da je čas, da se žrtvujete za tisto, kar si želite. Pa kaj, če rezultati niso vedno pozitivni? So pa le del lekcije in izkušenj življenjskega poslanstva, kajne?

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Zdi se, da vam v tednu pred nami znajo ponagajati živčki. Kot da si boste rekli: »Dovolj!«, in udarili s svojo avtoriteto. Če bo situacija zahtevala od vas takšen odziv, ste lahko brez skrbi. Če pa je avtoriteta želeno ali pa cilj, ki ga želite doseči dolgoročno, pa pred takšnim odzivom še modro premislite.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Osebe tega znamenja se lahko srečajo z občutjem, kot da se nekaj ne da spremeniti in da ni rešitve; kot da je to njihova usoda. Pa je res? Razmislite dobro in preverite, kaj je vaša »usoda«, saj imate na svoje življenje največ vpliva ravno vi sami, s svojim razmišljanjem, odločitvami in dejanji. Je res?

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ribice boste v prihajajočem tednu lahko močno aktivne. Nekaterim se bodo odpirala nova poslovna vrata, ki vam bodo omogočala sklepanje novih poznanstev, prijateljstev ter tudi zavezništva, po katerih morda hrepenite. Prihajajo dobre energije za vaš napredek na poslovnem področju. Pa srečno!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.