090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za september 2022

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v septembru! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ste znamenje, ki zna biti ponosno in ki se lahko hitro naveliča stvari. Angeli vam želijo prišepniti, da september lahko preživite veliko aktivnejše ali v pozitivni smeri le, če boste v svoje življenje vnašali strast do vsega in vseh. Sprostite svoje blokade, ki vam natikajo okove preteklosti ali nečesa, kar vas spominja na to, kar je bilo. Zdaj ste tukaj in jutrišnji dan bo samo rezultat vaše današnje strasti do življenja. Velike stvari se pogostokrat skrivajo v majhnih stvareh. Zaupajte!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Ko ste preveč prizemljeni, se vam lahko pojavijo blokade, na kar vas želijo opomniti tudi angeli. Na pot življenja skozi september boste od njih pogostokrat prejemali znamenja, ki vas bodo usmerjala k sanjanju. Sanje so sprva vizije, nato pa priložnost, ki jo lahko uresničite. Dovolite si, da vaš notranji otrok sanja, ne da ga vedno znova omejujete z realnostjo. Včasih se zgodijo tudi čudeži. Verjamete vanje?

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vaši angeli vas bodo skozi september spremljali povsod. Zato svoje poti, ki vodijo od doma, prehodite čimbolj mirno, povezani sami s seboj in vero, da vas bodo ne glede na načrt dela vedno znova vrnili domov. Angeli vam bodo stali v oporo, da si boste lahko organizirali dobre dogodke in posledično imeli čas za dom ter povezanost s seboj. Izkoristite dano!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Angeli vas pozivajo, da če se v septembru pogostokrat ujamete v negativne energije do sebe in okolice, delujte v skladu sprave do sebe in njih. Prosite angele, da vas v najtežjih trenutkih objamejo in zaščitijo na poti, katero hodite. Podajte si roko s svojo notranjostjo, notranjim otrokom in se osvetlite s svojo notranjo svetlobo, ki jo predolgo skrivate pred sabo in svetom. Ne potrebujete fizičnega stika.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Angeli so z vami, četudi potrpežljivo in tiho čakajo na vaše prošnje. Veste, čas je, da razprete krila zdravilne energije, ki jo premorete. Ne bodite škrti pri njenem dajanju, saj boste tako hitreje ozdravili svoje dele telesa, uma in duha, pa tudi pripomogli k zdravljenju okolice. Naj vas ne bo strah in ne sramujte se. Marsikomu pa se bo lažje gibati, ker bo njegova bolečina skopnela.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Samo recite: »Angeli, prosim, pomagajte,« in vaša želja po pomoči in notranji moči, ki jo sami ne prepoznate v sebi, bo uslišana. Vse, kar vam je danes tuje, nepoznano ali nemogoče, vam lahko postane bolj blizu, prav tako kot si želite. Imate dovolj notranje moči, da se sprejemate takšni, kot ste, tako kot sprejemate dogajanje v okolici. Angeli so tukaj, da vam pomagajo!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Nekaj najeda vašo dušo in morda se poskušate že dlje časa potolažiti. Morda šele sledi tak dogodek v prihodnosti, v septembru, a pomembno je le eno … Čas je, da odpustite. Odpustite sebi, odpustite situaciji, odpustite vsem vpletenim. Če tega ne zmorete sami, vam ob strani stojijo angeli. Pokličite jih, prosite jih za pomoč in z veseljem vam bodo pomagali odpustiti vse, kar vas ovira pri delovanju.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ko vas angeli opazujejo, kako živite z nekimi okovi preteklosti, resnično upajo, da boste zbrali pogum in jih poklicali. Osvobodite se vseh in vsega, kar vas omejuje. Samo vi sami veste, kaj to je. Ne slepite se, da tako pač je ali pa da bo bolje. Če ne zmorete sami, so z vami angeli, zato je čas, da se osvobodite in si dovolite spet čutiti tisti občutek svobode, po katerem tako hrepenite… Niste sami.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Kot da boste v mesecu pred nami izzvani za vaše talente, ki jih premorete. Zdaj ni čas, da bi se sramežljivo skrivali ali pa prestrogo ravnali s seboj. Včasih je treba nekaj preprosto narediti ali poskusiti in posledice sprejeti kot del življenja. Ker angeli vidijo, da z izražanjem svojih talentov niste vedno najbolj praktični ali iznajdljivi, včasih pa ste celo sramežljivi, jih prosite, da za vas ustvarijo okoliščine, kjer boste ob izražanju lastnega talenta občutili čim manj negativnih čustev tako v sebi kot tudi iz okolice.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Določene dušice znamenja se v stiku z živalmi skriva tudi komunikacija z dušicam vaše preteklosti. Dovolite angelom, da vam s priprošnjo omogočijo stik z živalmi, ki so tu z razlogom in imajo tudi svoje poslanstvo v vašem življenju. Z angelsko pomočjo jih pokličite bližje, družite z njimi in vzemite si čas. Videli boste, da se bo marsikatera bolezen ozdravila ravno z njihovo pomočjo. Če bo izstopalo bolezensko stanje vašega ljubljenčka, pa jih pokličite, saj čakajo, da vam pomagajo.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Če bo mesec pred vami bolj izstopajoč v negativnih energijah, dogodkih, situacijah, odnosih, boste potrebovali le svojo moč, ki jo že premorete. Ne pozabite je negovati, v trenutkih, ko boste imeli občutek, da je nimate ali pa je nimate dovolj, pa pokličite angele, da vas podprejo. Pomagali vam jo bodo obnoviti in ohranjati v zalogah, da ponovno ne izgubite njenega ravnovesja.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Zahvalite se angelom, ki so uslišali in bodo uslišali vaše priprošnje za uspeh in napredek. Angeli vam prinašajo harmonijo ter energije obilja. Če dvomite vase in v to, kako in kdaj jih boste prejeli, se raje osredotočite na to, da boste s pomočjo angelov pripravljeni ob pravem času, na pravem mestu in pravem trenutku sprejeti tisto, kar vam ponuja Univerzum. Angele pa lahko prosite, da vam skozi september očistijo vse, kar prihaja k vam, in odstranijo tisto, kar bi vam lahko škodovalo. Zaupajte!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.