090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (5. – 11. 9. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami dovolite, da vam spregovori duša. Velik poudarek bo na iskanju in izražanju vaše inspiracije. Bodisi v odnosih bodisi pri projektih v njo bo treba vključiti inspiracijo … Da, vašo. Angele prosite, da vam stojijo ob strani in vas ščitijo povsod, kjer imate konkurenco.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Svojo nemirno kri v tednu pred nami le spretno mirite. Angele prosite, naj vam stojijo ob strani in pomagajo na poti do sprave. Imate dobre možnosti, da marsikatero nasprotovanje, negodovanje ali prepir povrnete v energije normative ali sprave.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Angeli vam bodo na pot pošiljali znake, prek katerih boste prepoznali njihovo prisotnost. Prosite jih, še posebej če ste ali pa se boste znašli v fazi žalovanja, da blagodejno vplivajo na vas kot celoto, predvsem na vašo srčno čakro in spodnje čakre. Naj vam pomagajo očistiti se in premostiti bolečino, ki bi jo lahko občutili …

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Dušice tega znamenja se boste soočale z močnimi znamenji Univerzuma, morda ne samo prek angelov, ki si jih tako želite ob strani. Zaprite oči vedno, ko se znajdete v dvomih, in prosite angele, da vas umirijo in pripravijo na odločitev, da sprejmete tisto, kar potrebujete, in da ste pripravljeni delati tudi na duhovni rasti. Zdaj je čas in priložnost, da napredujete … Boste stopili na to pot?

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Nikar ne obupaj, draga dušica tega znamenja. Niste sami in angeli vam lahko poklonijo pomoč in moč, ki jo potrebujete oziroma boste potrebovali skozi teden. Ohranjajte svojo notranjo moč s pomočjo angelov, ki naj vam zdravijo tiste točke energijskega telesa, kjer vam odteka energija. Očistite se slabega in delujte v sebi … in z angeli.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Kljub posebnostim vašega znamenja je zdaj čas, da odprete dlani in sprejmete vso pomoč angelov, ki jih prosite, da vam pomagajo do boljšega počutja. Imate priložnost, da ne glede na preteklost skupaj z angeli dosežete svojo nirvano dobrega počutja. Prosite jih in pomagali vam bodo.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vaše znamenje vstopa v teden energij, kjer bodo dobre možnosti »plodnosti«. To ne predstavlja samo izpolnjevanja želja, temveč vam angeli sporočajo, da karkoli se boste odločili, jih prosite za pomoč in pomagali vam bodo do želenega. Odpira se vam portal obilja vseh vrst. Dovolite, da vas angeli vodijo do tja.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vsesplošna energija govori o strasti, ki pa ni vedno nujno povezana z vašo intimo in intimnim življenjem v smislu spolnosti. Prosite angele, naj vam ob težkih trenutkih stojijo ob strani, ter jim predajte namero, kaj točno si želite, da vaše strasti ne bi izkoristili za morda napačne odločitve. Nekatere so lahko nepopravljive …

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaša puščica naj kar šviga sem in tja. Prinaša vam transformacijo, torej spremembe na vseh področjih vašega življenja. Ste pripravljeni? Če začutite le kanček dvom, strah ali pomislek, prosite angele, naj vam pomagajo v trenutkih skozi transformacijo, ki ste si jo priklicali tudi sami. Dovolite, da vas angeli objamejo in vodijo skozi naslednji teden. Bodite hvaležni.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Čas je, da stopite iz ozadja ali se vživite vloge, ki niso vaše samo zato, da zadovoljite okolico. Čas je, da se povrnete k talentom, ki jih je morate izraziti. Ne bodite preponosni in prosite angele, naj vam z dobro namero pomagajo izraziti vse tisto, kar nujno potrebujete, da si nekaj v življenju uredite. Vi že veste …

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Bodite hvaležni in skozi teden zaplešite v plesu z angeli. K vam prihaja blaginja, ki ste si jo tako močno želeli in prosili zanjo. Angeli vam prinašajo nagrado za tisto, kar ste si resnično zaslužili, zato se jim zahvalite in jih prosite, da tudi v prihodnje pravično, skrbno poskrbijo za vas vedno, ko izgubite pot pred očmi.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Odprite dlani, poglejte v nebo ter se zahvalite. Dano vam je in angeli tiho bdijo nad vami. Prejeli boste nove začetke. V katero smer, je odvisno od posamezne dušice, pa vendar angeli čakajo, da jih zaposlite. Prosite jih, naj vas vodijo varno na poteh, kjer ste že bili, kot tudi na tistih, kamor boste šele stopili. Čas je, da se premaknete naprej.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.