090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (12. – 18. 9. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Angeli vam bodo priskočili na pomoč, da se boste lažje in bolje povezovali spiritualno. Lahko se zgodi, da vam odprejo tudi kakšno rano v podzavesti, ki potrebuje ozdravljenje, zato da boste lahko v prihodnje napredovali. Zagotovo pa se morate ta teden bolj duhovno povezati z vašo ljubljeno osebo.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nekje ste naredili nekaj narobe ali sprejeli napačno odločitev, saj je videti, da bo treba popraviti vašo avtoriteto. Morda boste morali delovati tudi bolj skladno in razmisliti, kdaj jo in kdaj ne pokazati. Angeli vam želijo sporočiti le, da se umirite in jih pokličite na pomoč. Včasih je vera tisto, kar nam najbolj pomaga.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Čeprav vam angeli vedno stojijo ob strani, jim sedaj zaupajte v popolnosti. Prihaja čas resnice in njenega sprejetja. Težko bo, saj boste lahko slišali, videli ali prebrali marsikaj, kar vam ne bo ravno všeč. Prosite angele, naj vam stojijo ob strani in zdravijo vse rane, tako da boste lahko napredovali z dobrimi namerami.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vaša čustvenost vam v tednu pred nami lahko močno ponagaja, posledično pa vas naredi bolj občutljive. Poprosite angeli, naj vam z namero usklajevanja vaših čustev pomagajo skozi odnos ali situacijo z največjo mero notranje moči.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Kaj dosti sreče v tednu pred nami ravno ne boste potrebovali. Za vas se odpira obdobje obilja, ki ga lahko samo ojačate z lastnim delovanjem. Angele prosite, naj vam pomagajo ohraniti pridobljeno hvaležnost, odprte poti in naj vas varno popeljejo skoz vsak izziv.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Čeprav morda ravno ne veste, kaj bi naredili, rekli ali storili, vam bodo energije tedna pred nami ponagajale. Pomembno bo, da ohranite svojo stabilnost, ki jo lahko skupaj s priprošnjami k angelom tudi ojačate. Zmorete; angeli vam bodo z veseljem pomagali.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Če ste ena tistih dušic znamenj, ki se soočate z novitetami, vam bo teden pred nami naklonjen. Še posebej pri spremembah, ki se dotikajo ljubezenskega področja. Angele prosite, naj vam očistijo srčno čakro in poskrbijo, da vas kepa negativnih čustev ne bo več bremenila. Obdobje je lepo za nekaj novega.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Imeli boste popravni izpit ali novo priložnost, ki jo morate najprej prepoznati, potem pa še dodobra izkoristiti. Angele prosite, naj vam omogočijo čim bolj jasno videnje skozi teden, da ne bi izpustili niti ene samcate priložnosti lastnega napredka. Naj vam celo prišepnejo, kdaj je čas zanj …

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ne rinite z glavo skozi zid in nikar ne izsiljujte vašega napredka ali rezultatov dogodkov, ki še niso zaključeni. Situacija preprosto zahteva čas, da dozori. Angele prosite, naj vam pomagajo mirno prenesti čakanje, ki vam je trenutno dano. Bodite hvaležni in čas izkoristite še za kaj drugega.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Stojte trdno in ohranite stabilnost. Poslovno bi se vam lahko pisal težak teden. Angele prosite, da boste z dogovori dosegli za vas najboljše in to dolgoročno. Prosite jih, da poveste res tisto, kar je nujno potrebno … Žal lahko drugače sledi polom.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nehajte ves čas razmišljati in končno nekaj naredite. Čas je, da se žrtvujete. Glede tega, kakšen bo rezultat tega žrtvovanja, pa poprosite angele, naj vam kažejo pot v smeri vašega uspeha. In vsaj enkrat ali po dolgem času si dopustite, da Univerzum skupaj z vašimi vodniki naredi tisto, kar je prav, in ne, kdo bo imel prav.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Če ne boste upoštevali vseh svojih intuitivnih čustev ali jasnočutnosti, boste kaj kmalu pristali na svojem piedestalu. Prosite angele, naj vam stojijo ob strani, vas varujejo in bodrijo. Predvsem pa naj vam podarijo tisto magičnost, ki jo situacija, odnos ali dogodek potrebuje. Vera je moč.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.