090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (19. – 25. 9. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Nekaj ali nekdo vas lahko v tednu pred nami dodobra preizkuša. Poleg potrpežljivosti, ki jo boste morali imeti, je tu še modrost, ki jo boste morali znati uporabiti. Saj veste, informacija je lahko vse, kar slišite o nečem, kar vam je pomembno. Modrost pa je tista, ki vam bo omogočila, da dosežete svoj cilj.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nekaj bi radi na vso moč spremenili. Pa vendar vedno znova naletite na zaprta vrata. Ni pomembno, o čem teče beseda, za vas je pomembno, da sprejmete nekaj povsem preprostega: Najprej se naučite služiti, da boste prejeli tisto, kar si želite. Vam ne diši ravno, kajne? Žal, retrogradni vpliv je še tu.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Čestitke, pa vendar … Imate nakazano energijo obilja, ki vas bi morala obdajati v prihajajočem tednu. Morda ni problem samo v zaznavanju energij, ampak bolj v njihovem dojemanju, saj se skrivajo v koščkih vašega življenja, na katere morda niste najbolj pozorni. Štejejo tudi malenkosti …

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Uspeh in zmagovitost v energijah prihajajočega tedna za vas ne bi smela biti ravno neznana pojma. Vi dobro veste, kaj vse potrebujete in zakaj, da dosežete uspeh. Morda vam pa le uspe odmisliti vaš »zakaj«, ki vas pogosto bolj blokira, kot pa vam dobro služi. Je res?

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Nekaj si želite, po nečem hrepenite ali pa ste se preprosto znašli v situaciji ali odnosu, ki od vas zahteva potrpežljivost in modro rabo vsega, kar imate na razpolago. Pa saj veste, da ste sposobni iti tudi preko meja, če ocenite, da se splača. Pa se ? Ta teden, morda …

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Nečesa preprosto ne zmorete prestopiti ali opustiti do te mere, da ostane v preteklosti. Pa vendar vam teden pred vami vam lahko da jasna opozorila ali znake, da je čas, da se premaknete naprej in da ni več heca … Le kaj bo zmagalo, vaš um ali vaš ego?

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ponovno so nakazane energije, ko boste morali ohraniti svojo stabilnost, ne glede na področje vašega življenja. Z nečim že predolgo odlašate in bi lahko načelo tudi vaše fizično zdravje. Ostanite stabilni in močni, da ne zapadete v energije tehtanja, če ste se že odločili. To je potem to.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Čas je, da se nekoliko umaknete iz fizičnega sveta, kjer ste si svojo repno konico že dodobra izpili. Sedaj je čas, da se posvetite spiritualni moči in osebnostni rasti, ki se od vas pričakuje na višjih ravneh vašega življenja. Nekaj vam krade energijo in skozi vašo avro očitno odteka energija. Poskrbite za izpad.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Iz morda bolj nemirnih energij bi v tednu pred nami lahko vstopili v svet harmonije oziroma bolj hrepeneli po njej. Morda to potrebuje vaš odnos, morda to potrebuje vaš posel. Vi točno veste, kje je čas za harmonijo in kje je nujno potrebna. Razporedite svojo energijo.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Nečesa ne boste želeli videti, morda v okolici morda pa v sebi. Vaša čakra tretjega očesa je lahko ali v nepravilnem delovanju ali blokirana. Če ne boste pozorni nanjo, potem se ne čudite, če ne boste videli širše slike zadeve, imeli blokirano intuicijo ali okrnjen intelekt in logiko. Pa je to res potrebno?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V neki zadevi ali odnosu dobro premislite, preden boste delovali. Morda pa je pred vami le teden, kjer bi bilo dobro stopiti nekoliko nazaj in postati samo opazovalec. Pazite, da govorite, ko je to potrebno, in ko se borite, se ne borite ravno vedno za druge. Pazite, da se ne bi ujeli v pasti, ki so vam jih nastavili.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vaše znamenje naj bo previdno. Pri neki zadevi bo treba še počakati ali pa za nekaj še ni čas za vaše akcije in dejanja. Kot da bo potrebno še počakati in trenutke – tukaj in zdaj – uporabiti za osebnostno rast in se osredotočiti tudi še na kaj drugega, bolj pomembnega v vašem življenju. Vedno vse le ni v vaših rokah …

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.