090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (10. – 16. 10. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ta teden vam bo polna luna lahko močno zagodla. To bo čas, ko se bo treba ustaviti in predelati vsa svoja čustva. Lahko bi ugotovili, da ste akumulirali veliko čustev drugih oseb, a vas to bremeni tako, kot da je to vaše. Očistite se negativne energije, ki ste jo kot energijski gnev prejeli na potovanju skozi množice ljudi.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Ne izstopajte, a se ne skrivajte. Ohranjajte svojo nevtralnost, še posebej skozi delovanje. Pazite na jezik, saj se za dobrobit skupnosti ni treba vedno izpostavljati samo vam. Dovolite si, da najprej pogledate za svoja pleča, nato pa delujte za družbeno dobrobit.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Čas je, da ste aktivni. Delujte v skladu zakona privlačnosti, ki od vas terja samo eno: ostanite potrpežljivi in predvsem vztrajni, ko boste vneto načrtovali korake svojega življenja. Včasih se ni treba odločiti takoj. Vzemite si tri dni, in če boste nekaj še vedno potrebovali ali čutili isto, se odločite.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Življenje nas preizkuša vsak trenutek. In tako bo tudi v tednu pred vami; iz neba se vam bo lahko ponudila neka skušnjava, ne glede na področje vašega življenja. Dovolj bo že misel na njo, a od vas je odvisno, koliko realnosti boste ohranili, da boste izbrali tisto, kar vas ne bo stalo preveč. Je vredno?

Lev (22. 7. – 23. 8.)

V tednu pred nami se boste lahko ujeli v občutjih, da ste nestabilni, nepraktični, neodločni, težko zaključujete stvari, ne najdete pravega smisla, spremlja vas lahko depresija ali zmedenost. Če se boste prepoznali v navedenih znakih, vam je Univerzum poslal sporočilo, da imate blokirano kronsko čakro. Očistite se.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Tudi vaše znamenje se lahko ujame v slabši predstavljivosti, vizijah, koncentraciji in blokirani jasnosti intuicije. To so znaki Univerzuma, da vam nagaja grlena čakra, zato se ne čudite, če vaše izražanje ne bo povsem jasno. Očistite si čakro in se sprijaznite z resničnostjo lastnega doživljanja.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Morda boste v svoje življenje morali vnesti več čarobnosti in delovanja, ki spominja kot na nekega čarovnika, kjer se prepletajo modrost, čudeži in znanje. Stvari se vam znajo odvijati bolj tekoče, kot si mislite ali boste lahko priznali. A prepustite se energijam, da vas vodijo. Odločitve so tako ali tako vaše.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Dovolj je omahovanja in neodločnosti. Stopite na trdna tla in v prepričanja, ki jih intuitivno zaznavate. To je tisto, kar vas odlikuje, ker ste TO, kar ste. Sprejmite se v celoti in si nikar ne dovolite, da bi se zmeda in nervoza naselili v vaše življenje in energije. Glavo pokonci, še živite.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čestitke! Očitno boste v tednu pred nami dosegli nekaj, kar si želite ali po čemer hrepenite ali pa je preprosto to vaš cilj. Priznanja in odlike naj vas ne presenetijo preveč, saj so le potrditve tistega, kar ste lahko čutili že predčasno. Volja, stabilnost in vztrajnost so komponente, ki vam ta teden lahko odlično služijo.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Nekako ne boste našli pravih rešitev za svoje probleme, ki jih morda tudi nekoliko potencirate. Ne igrajte vedno na prvo žogo niti ne dopustite, da vas bi vodili žejne čez vodo. Čas je, da z ljubosumjem in zavistjo pometete za vedno. Pa saj niste copata, ali pač?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vašemu znamenju niso nakazane ravno mirne energije, saj je videti, da bodo lahko mentalni konflikti, vam znani kot kaos, prisotni močneje, kot si priznavate. Občutek za realno razsojanje vas je zapustil, morda že nekaj časa nazaj, zato najprej razmislite, ali ste v nekaj slepo verjeli in to spoznali šele sedaj. Pa saj nam je luna prinesla nov začetek … Velja to tudi za vas?

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vašemu znamenju se napovedujejo transformacije oziroma priložnost sprememb, in to konkretnih. Že klasične dušice, če napišem tako, bodo slednjo močno občutile,  kaj šele tiste, ki pridno in zavestno delujete na dvigu svoje zavesti. Obiščete morda kakšen tečaj, kjer boste lahko prejeli energije svojega napredka tudi v tej smeri.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.