090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (17. – 23. 10. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred nami za vas prinaša energije, ki se bodo dotikale avtoritete. Morda bo situacija od vas zahtevala, da se končno pobrigate za svojo in v tej smeri tudi nekaj naredite. Lahko pa se nekateri soočite tudi z avtoriteto v okolici, ki ni nujno, da vam bo ravno pisana na kožo. Po pameti in umirjeno.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nekaj vas lahko totalno zmede in povzroči posledično kaos v vašem mentalu. Morda boste govorili nekaj, razmišljali drugo in povsem tretje delali. Vrstni red ni tako pomemben kot dejstvo, da vas to delovanje ne vodi ravno v želeno smer ali v smeri ciljev. Dajte, nekoliko se pa le umirite in prizemljite.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Kljub morebitni želji po napredku in dosežkih je pred vami teden morda težjih energij, ki jih ne boste ravno mirno prenašali. Možnost velikih konfliktov in ovir je pred vami, zato se nekoliko umirite in premislite, preden se odločite ali kaj rečete. Nikar pa ne izgubite upanja in vztrajnosti.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V tednu pred nami bo treba delati na vaši blokirani kreativnosti, morebitnem izražanju samega sebe ter, jasno, biti iskren sam s sabo. Le tako boste nekoliko razbremenili svojo grleno čakro, ki bo izstopala v energijskem nivoju. Pazite, da govorite, tako kot čutite, in da ne požirate besed ali preveč čebljate.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Čas resnice je pred vrati. Moralna, etična, lastna, socialna … Kakršnakoli že pa če, čas je, da jo sprejmete in ozavestite. Morda jo boste iskali ali uveljavljali na napačnih mestih. Pomembno je, da nikar ne izgubite občutek za resnico in da zaupate lastni intuiciji.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Lahkotne energije vas bi morale ponesti v smeri vaše lastne potrpežljivosti in predvsem modrega razmišljanja, pa tudi planiranja vsega, kar si želite, hrepenite ali načrtujete.  Imate dobro energijo, da dosežete veliko, a le z modrim ravnanjem, ki pa ga tudi premorete.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Imate priložnost, da sijete v okolje z energijo, ki jo premore vaša duša. Lahko bo splet situacije ali odnosa, ki vam bo dal potrditev ali celo potrebo po njej. Čas je, da tudi sami nase pričnete gledati bolj vedro ali pa ohranite ta svoj optimizem, ki ga premorete.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nikakor ne bodite zaletavi in ne rinite z glavo skozi zid. Imate obdobje, ko lahko preprosto počivate in regenerirali svojo energijo. To pomeni, da karkoli boste delali za dušno hrano, vse se vam bo povrnilo in tudi pozitivno delovalo na vašo energijo, katere dvig frekvence boste kaj kmalu občutili.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Morda se vam bo vse skupaj zdelo čudno, nerazumljivo, čudežno ali preprosto nepričakovano. Morda boste ravno vi sami potrebovali ščepec čarobnega prahu, da se neke stvari dovršijo ali izpeljejo na način, po katerem hrepenite. Nikar se ne bojte, če boste imeli občutek, da vam vodniki čudežno pomagajo.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ste dušice, ki boste imeli lahko trenutke velike zmede, prepoznavanje prisotnosti ega in kdaj vaše intuicije. Morda se boste ukvarjali tudi s prepoznavanjem ljubezni v okolju, kjer bo potrebno, da je jasen uvid za ljubezen do sebe. Iskreno, čaka vas nekoliko zmedene energije, s katero rada ponagaja blokirana ali slabše delujoča čakra tretjega očesa.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Imeli bi lahko občutek, da kamorkoli se obrnete ali karkoli naredite, je prisoten občutek borbe. Ta bi bil lahko prisoten tako energijsko, psihično, fizično itd. Svoje mesto ali obdržanje slednjega pa si lahko preborite le skozi dokazovanje. Kar je skupno vsem dušicam tega znamenja: borba je neizbežna.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Kot je luna obljubljala s svojim vplivom, ta še vedno drži za vaše znamenje. Čas je, da se premaknete naprej. Da sprejmete potrebno, bodisi zaključek z vaše strani bodisi od drugih, posledično pa tudi nekaj pustite popolnoma v preteklosti. Vzemite si čas za žalovanje, a ne pozabite, pojdite naprej!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.