090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za november 2022

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v novembru! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Mesec pred nami bo za ovne lahko kar psihično problematično obdobje, saj se boste lahko ujeli v lastno nezadovoljstvo ali celo zdolgočasenostjo. Videti je, da se lahko neke zadeve, odnosi ali situacije tudi popravijo ali pa boste preprosto sami spremenili pogled nanje.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Pred vašim znamenjem je mesec ovir in blokad, ki bodo lahko bolj omejujoče, kot bi si sami želeli. Problematika se v celoti lahko skriva v posameznikovi sakralni čakri, saj bi lahko delovali bolj hladno in težko sprejemali spremembe, kot da jih bodo energije držale nazaj. Vzemite si čas zase in predelajte stvari!  

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zdi se, da se bo vaše znamenje borilo za nekaj, s čimer želite dokazati resnico. Morda jo boste iskali ali pa jo boste celo primorani iskati. Če imate odprte uradne zadeve, kjer je resnica bistvenega pomena, se le potrudite in raziščite vse možnosti, da dosežete, kar ste si zadali.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Poglobite se vase, saj boste lahko imeli težave s soočanjem s čustvi. Ne skrivajte več svoje notranje svetlobe, saj včasih delujete kot nekdo, kar niste. Ne natikajte si sami okov, ki vas bi omejevali, ampak zažarite s svetlobo, ki jo premorete. Okolica si vedno ne vzame časa za raziskovanje, kaj se dogaja z vami.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Karkoli se boste odločali v novembru, premislite dobro in uporabite svojo modrost. Samo to vas lahko pripelje do sklepanja prijateljstva in odnosov, po katerih hrepenite ali pa si jih tako močno želite. Poslovno vam je lahko zelo naklonjen mesec, kar se tiče dogovorov in pogovorov o resnih projektih. Napredek!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Postavite se končno zase in stojte na trdnih tleh. Ne dovolite si, da bi okolica preveč vplivala na vas, ampak si raje vzemite čas zase in za sprostitev. Ker stvari potrebujejo tudi čas, da se premaknejo, pomeni, da ta čas čakanja dobro izkoristite zase!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Morda ste doživeli izgubo ali pa se vam ta lahko še zgodi. Ne glede na časovno obdobje, čas je, da delujete nekoliko bolj modro do sebe in okolice. Pazite, da ne boste zaradi lastne prizadetosti nastopali takrat, ko ni čas za vaš nastop ali delovanje. In nasprotno, ko bi morali, nikar ne trmarite. Izpeljite, kar dobro znate!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vaše razmišljanje je lahko pogosto ujeto v mentalne konflikte, ko preprosto ne vidite ali ne zmorete narediti koraka naprej. Služite svojemu življenjskemu poslanstvu in se soočite s strahovi ter dvomi, ki vas potihoma najedajo. Zaustavite dotok negativne energije prej, preden se to odrazi na vašem zdravju!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Samo upanje, upanje in še enkrat upanje bo vaš motivator, skupaj z vašim pravilnim ali modrim delovanjem. Premik v nove sfere je možen, tako poslovno in zasebno kot tudi na vašem čustveno-mentalnem nivoju. Glavo pokonci in s pogumom vstopite v novitete, ki so vam očitno dane v novembru.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Včasih se lahko zdi, kot da nekaj zastane, a vse to se zgodi z razlogom. Premiki, izbire in odločitve bodo lahko postali vaš vsakdanjik v novembru, ki pa prinaša tudi materialno blaginjo, h kateri vam uhajajo misli in želje. Večja potrpežljivost in vztrajnost vam ne moreta škoditi, kajne?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Če delujete modro, potem veste, da vse potrebuje svoj čas in da ste se morda že ujeli ali pa ste ujeti že nekaj časa v energijah, ki potrebujejo svoj čas. Da, lahko boste modro izpeljali vse, kar vam roji po glavi, le dovolite, da čas poda rezultate, na podlagi katerih boste modro lahko nadaljevali. Saj razumete, kajne?

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Uravnoteženost ne bo pomagala samo pri dobrem lastnem počutju in dobrih odnosih z okolico. Pred vami je obdobje plodnih rezultatov, dejanj in tudi odnosov, ki jih boste zastavljali sproti. Umirjeno in usklajeno delovanje je lahko vaš skrivni ključ razreševanje vsega nerazrešenega.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.