090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (7. – 13. 11. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Če si nekaj res tako močno želite, potem se potrudite in se žrtvujte. Previdnost ne bo odveč, saj pogosto radi vlagate energijo v tisto, kar si je ne zasluži.

Sporočilo angelov: Vaša odprta vprašanja bodo prejela odgovore!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Skozi teden pred nami stopajte samozavestno in prizemljeno. Zelo pomembno za vas bo, da stojite trdno na svojih nogah.

Sporočilo angelov za vas: Iščite in našli boste!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Morda vam je lunin mrk ponagajal do te mere, da bo vaša podzavestna preteklost oživela do te mere, da boste občutili negativna čustva. A to ne pomeni, da vas tudi sedanjost ne more raniti. Pazite na vzorce!

Sporočilo angelov za vas: Vaša notranja izpopolnitev je pot do vaše sreče! Z VAMI smo!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Teden pred vami vam bo lahko povzročal preglavice ravno zato, ker boste imeli občutek, da ste ujeti na mestu. Posledično pa se bodo pojavile ovire in blokade, s katerimi se boste soočali tako iz okolice kot v sebi.

Sporočilo angelov za vas: Stopite v stik z živalmi ali pa si vzemite več časa za hišne ljubljenčke, ki vam bodo predajali sporočila.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Morda se boste primorani ukvarjati z izražanjem lastnih čustev in dojemanja, kjer le pazite, da jezik ne bo prehiter ali pa da ne boste zamolčali bistvenega za vas.

Sporočilo angelov za vas: Vredno se je potruditi in boriti za cilj ali uspeh, po katerem hrepenite!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaš predel srca bo v tednu pred nami imel kar težko nalogo. Občutki osamljenosti, občutki neizpolnjenosti, manifestacije ljubezenskega področja bodo nižjih vibracij, kaže se nezmožnost pravih partnerstev.

Sporočilo angelov za vas: Rešite se spon preteklosti, ki vas omejujejo. Prosite nas in vam bomo pomagali!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V tednu pred vami bo za vas močno pomembna vaša prizemljenost, zato bodite pozorni na korensko čakro. Morda boste iskali varnost, občutili razpršenost, da ne sodite v okolje, kjer ste, in podobno. Možnost slabega zdravja.

Sporočilo angelov za vas:  Poiščite svojo inspiracijo, pri čemer vam bomo z veseljem pomagali, če nas boste prosili!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Energijsko vam je nakazan pester teden, ki vam bi moral omogočati premike, izbire in odločitve. Jasno pa nikar ne zanemarjajte matere modrosti, saj se energije pozitive kaj hitro lahko spreobrnejo v negativo.

Sporočilo angelov za vas: Če vam soočanje z resnico ne gre najbolje, vam bomo z veseljem pomagali.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čas je, da se posvetite svojim občutkom doživljanja blokad lastne intuicije, lahko da jo zamenjujete tudi za svoj občutek ega. Lahko se zgodi, da ne boste videli celotne slike vsega tistega, kar veliko vam pomeni. Če se to zgodi, usmerite pozornost na čakro tretjega očesa, kjer boste primorani odstraniti blokade.

Sporočilo angelov za vas:  Očistite se energijsko, saj je na obzorju za vas finančna ozdravitev. Morda malenkost ali večji znesek je na poti. Nikar ga ne blokirajte!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Končno se vam lahko nasmehnejo bolj pozitivne energije, ki vas bodo potiskale naprej. Sedaj ni čas za pogrevanje preteklosti, še posebej ne, če se zavedate njene neučinkovitosti. Mislite, da se je kaj spremenilo?

Sporočilo angelov za vas:  Imate srečo in mi vas bomo podpirali toliko, kolikor nam boste dovolili!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nekaj vam ne bo šlo najbolje od rok in tudi morda vsega načrtovanega v tednu pred nami le ne boste dosegli zaradi blokatornih energij, izraženih skozi vaše misli in tudi iz okolice.

Sporočilo angelov za vas: Če potrebujete podporo za kariero, nas prosite zanjo. Vemo, kje so blokade. Pomagali vam bomo.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Energije tedna morda za vas ne bodo najbolj smiselne, če mislite, da boste lahko dali na kocko nekaj za nekaj drugega. Delujte previdno ali v senci, ko je to potrebno! Pazite na svojo zaščitniško naravo, da ne boste na koncu ravno vi tisti grešni kozel.

Sporočilo angelov za vas: Veliko lahko naredite sami, še več pa, če nas prosite za pomoč in sprejmete medse!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.