090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (14. – 20. 11. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Igra usode bo v tednu pred nami stopila v ospredje. Odpirajo se možnosti, da boste ne glede na to, kako močno se boste morda trudili, vedno končali tam, kjer vam je usojeno. Priporočljivo je, da ste čim bolj prizemljeni in delujete čim bolj modro.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Pazite na svoje zdravje, saj bo v tem tednu velika verjetnost nihanja vašega imunskega sistema. Vse skupaj pa lahko obdaja še občutek ujetosti, kot da ni nikjer pravega mesta za vas in kot da ne sodite v okolje, v katerem se nahajate. Več pozornosti namenite korenski čakri, ki služi za prizemljevanje.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V tednu pred nami so vam nakazane aktivne energije. Izbire, izbore, odločitve in premiki bodo vaši spremljevalci v prihajajočem tednu. Če se boste znašli v dvomih in strahovih, raziščite pravi razlog zanje. Morda vse skupaj izvira le iz vašega razmišljanja.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Če vaše delo zahteva veliko govora ali nastopanja, bodite previdni in pozornost namenite svoji grleni čakri. Če boste stvari zavijali v celofan ali pa nastopaško nastopali, ko je to najmanj potrebno, le pazite, da vas ne bo bolelo grlo oziroma da ne boste imeli težav z grlenim predelom, kar je tudi posledica nepopolnega izražanja lastnih občutij.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Borili se boste z mislimi, občutji, sami s seboj in po možnosti še z okolico. Energije napetosti, nemira in nervoze vas bodo morda potisnile v še večjo naelektrenost do okolja. Morda je čas, da se začnete boriti za svoj cilj ali za tisto, kar je prav in pravično!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaša zračnost vas lahko v tednu pred nami kaznuje. Odnaša vas lahko v sfere, kjer boste težko zaključevali zadeve, bili bolj depresivni, zmedeni, dejansko z občutkom nepraktičnosti. Usmerite svojo pozornost na korensko čakro, kjer boste kmalu ugotovili razloge za svoje počutje.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V tednu pred nami lahko naredite velike korake za svojo prihodnost, kar se tiče navezovanja novih in vzpostavljanja starih prijateljstev in partnerstev. Poslovno lahko predstavlja ugoden čas za poslovna sodelovanja in navezovanje novih stikov. Morda se vam odpre tudi nova priložnost projekta ali zaposlitve.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Bolj ko se boste gnali, da dosežete zastavljene cilje, večja bo verjetnost blokad in izzivov, ki se vam bodo pojavili na poti življenja. Ne pozabite, po navadi se upor zgodi ravno pred dosežkom, ki ste si ga zastavili nekoč v preteklosti. Ni čas, da obupate, le postopajte modro. 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Zdi se, kot da bi lahko prejeli drugo priložnost v zadevi, ki se vam najbolj je dotaknila srca. Kot da boste prepoznali vse, kar je bilo narobe ali prav, in vztrajali, da se popravi. Popravki so vam nakazani kot uspešni, zato le vztrajno naprej. Marsikaj vam bo prineslo želeno drugo priložnost.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Nekaj vam bo prešinilo skozi misli in postali boste lahko bolj strastni do življenja. Morda boste spoznali, da je ravno to tisto, kar potrebujete v svojem življenju. Osredotočite se na svojo strast in jo pravilno usmerite, da boste lahko preprosto uživali.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Samo ljubezen in še enkrat ljubezen. A za to bo potrebno več pozornosti namenjati svoji srčni čakri, ki vam omogoča občutiti ljubezen, najprej do sebe. Zdi se, kot da bi se lahko ujeli v pasti dajanja ljubezni ali celo sprejemanja. Osebni razlogi so poznani le vam, a sitnost s to čakro bo imela večina dušic tega znamenja.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vaš šarm in karizma vam v tednu pred nami obljubljata možnosti napredka na čustvenem področju. Morda boste iz prijateljstva vstopili na višjo raven ljubezni, morda se odprejo nove priložnosti ljubezni ali vas preprosto nekdo zasnubi … A ni čas, da so novi začetki dokaz, kako dobro prestopate iz preteklosti?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.