090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (21. – 27. 11. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami vam energije in angeli pripravljajo priložnost, da se čustveno izpolnite. Svoje življenje boste lahko zato bolj namenili družini ali prijateljem. Morda se boste bolj posvetili svojim otrokom. Nekateri boste tudi dovzetnejši za energijo pravilne vzgoje otrok. Obdajte se z ljudmi, ki jim zaupate.                    

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V tednu pred nami se vam lahko dogajajo čudne stvari, ki so posledica močne energije nevidnega. Opustili boste lahko vse skrbi in strahove, saj se zdi, kot da doživite razodetje, prepoznavanje razlike med vidnim in nevidnim. Morda boste prepoznali resnico, ki jo trenutna situacija zahteva od vas.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vse se vam lahko odvija po načrtu, a vendar naj vam to ne udari negativno na vaš ego. Neverjetne ideje vas bodo vodile naprej in k novim vizijam oziroma lahko tudi k novemu načinu delovanja. Morda je čas, da se resnično iz srca zahvalite za vse, kar vam je obogatilo vaše življenje. Dobro in slabo …

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Čas je, da postanete bolj pozorni na dogajanje okoli sebe in prepoznate vse nevarnosti, ki bi lahko ogrožale sadove vašega preteklega dela na vseh področjih življenja. Pripravite se na vse skrite pasti izzivov, ki so pred vami, in delujte umirjeno, ko se znajdete v okolju, ki vam ni najbolj pisano na kožo.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Očitno vam nečesa primanjkuje, kot da ne posedujete dovolj znanja in morda ne bi bilo napačno, da si pridobite še kakšno informacijo ali znanje, preden nadaljujete. Teden pred vami bo ravno pravšnji, da si pridobite vse znanje, vse informacije ali pa da uspešno napredujete povsod, kjer je potreben vaš intelekt.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Bodite odprti za spremembe, novitete in predvsem sledite svojim ciljem ter željam. Nikakor ne glejte na tla ali vstran od tistega, kar sami verjamete in čutite. Stojte samozavestno za vsem svojim delovanjem, razmišljanjem in dojemanjem sveta, če veste, da s tem ne škodujete nikomur, najmanj sebi.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V odnose, projekt in delovanje bo treba vnesti več logike in si tako omogočiti, da vaš uspeh napreduje in zraste. Organizirajte se, organizirajte si tudi življenje. Oseba, ki bo vstopila v danem trenutku v vašo situacijo, odnos ali projekt, je oseba, ki je odločna, a sočutna vodja. Ne naložite si nepotrebnega dela.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Preveč si dovoljujete, da ste razpršeni na vseh področjih življenja, dela ali nekega odnosa. Preveč stvari se vam dogaja naenkrat. To ne pomeni, da ne boste imeli priložnost vsega izpeljati dobro, a bodite pripravljeni tudi na kaj nepričakovanega, ki bo za posledico izzvalo spremembe.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ujeli ste se nekje v svoje sanje in morda celo menite, da jih niste vredni ali pa da zanje še ni čas. Temu očitno ni tako, saj vas energije in angeli spodbujajo, da postanite aktivni v tej smeri, da si le zaupajte in se končno prepustite avanturi vašega življenja. Previdnost pa vseeno ne bo škodovala!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Imeli se boste priložnost soočiti z različnimi možnostmi, ki vam lahko določene cilje ali načrte le privzdignejo do nivoja vaše notranje zadovoljite. Možno je, da stopite še višje. Svoje zanimanje, tako do sebe in vaše okolice, pa le oplemenitite, saj včasih oddajate energije samotarja. Pazite na preveč ambiciozne ljudi!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Lahko se vam zgodi, da se boste začeli utapljati v svoji pesimistični nravi, ki vas je zajela v zadnjem času. Videti je, da se boste lahko neprestano ujemali v pasti najslabšega scenarija, četudi ste daleč od tega. Pazite, da ne bo iluzija prerastla v problem in da si sami ne boste skopali jame po nepotrebnem. PREVIDNO!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Včasih je treba na stvari, odnose in ljudi pogledati tudi z drugega zornega kota. To se vam lahko zgodi ravno v tednu pred nami in za vas bo pomembno, da ohranite svojo edinstvenost. Lahko se zdi, kot da so si določeni projekti, odnosi, poslovanje vzeli pavzo ali pa da ste na mrtvi točki. Počakajte, minilo bo!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.