090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (28. 11. – 4. 12. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu prvega adventnega časa vam je nakazano, da bi vam končno lahko uspelo nekaj, kar se že dlje časa pojavlja v vašem življenju kot neka sitnost ali nekaj, kar vam ni najbolj pisano na kožo. Angeli vas usmerjajo, da svoje vezi s stvarmi in ljudmi prekinete, saj vas morda prav ti ovirajo pri napredku.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Energije vam žal ne bodo najbolj naklonjene. Vodile vas bodo lahko čez močne motnje v vašem delovanju in napredku. Imeli bi lahko celo občutek, da ste se nekomu zamerili, pa vendar ni vse tako, kot se zdi. Prihaja čas, da počistite zadeve, ki ste jih pometli pod preprogo, pri tem pa vam bodo v oporo tudi angeli. Ti vas podpirajo, da delajte na samozaupanju!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Lahko boste imeli občutek, da preprosto letite skozi življenje in da je čas tudi za vas, da se spustite v nekaj novega. Hočete ali nočete, to si lahko dejansko prikličete, in angeli vas spodbujajo, da delajte na vsem, kar vam bo pomagalo najti tisto, kar že dolgo iščete. Uspelo vam bo, le svetite s svojo notranjo svetlobo … Lepi ste!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Nekaj bi si morda želeli izpeljati ali narediti veliko hitreje, kot se dejansko vse skupaj odvija. Pa vendar vse potrebuje svoj čas in tudi ta vaša zadeva, odnos ali situacija se trenutno nahaja v stanju, ko potrebuje svoj čas. Nikar ne izsiljujte dogodkov ali pa jih ne prehitevajte, saj se bodo stvari razvile same po sebi v vaš prid. Tudi angeli vas usmerjajo, da delujte v smeri sprejemanja blaginje.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Morda nečesa še vedno ne morete sprejeti ali pa je sedaj čas, da začnete žalovati za nečim, kar je za vami oziroma mimo. Delajte na svoji lastni stabilnosti ter gradite okolje, ki vas bo dodatno usmerjalo ter podpiralo na tej poti. Ljudje niso vedno tisto, kar govorijo ali naredijo za vas, zato bodite previdni, komu in kaj zaupate. Prosite angele, naj vam pomagajo!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Namesto kompliciranja ali morebitnega nerganja raje v svoje življenje povabite strast do življenja, ki vas bo obogatila ali pa celo nagradila s premiki ravno v smeri, po kateri tako močno hrepenite ali si jo želite. Angeli vas spodbujajo, da se zaobljubite pri nekaterih stvareh, kjer prepogosto popuščate svoje meje ali pa se na njih sploh ne ozirate.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Prihaja energija, ki vas lahko potisne močno v smeri vaših želja in vašega napredka. Pa vendar zanj ni pomembna samo fizična aktivnost, temveč tudi spiritualna moč, ki jo nosite v sebi. Zelo vas podpirajo angeli, tudi v smeri vaše kariere, zato je resnično čas, da svoji duši daste krila, ki vas bodo vodila v smeri vaših želja.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V tednu pred nami boste močno prijateljski ali pa strmeli k pomenu prijateljstva. Tako nova kot stara prijateljstva se lahko obnavljajo in pri tem vam bodo v oporo stali tudi angeli. Z nekom imate lahko odprte račune na duhovni ravni in ta oseba se lahko čez noč vrne v vaše življenje. Ali je to dobro ali pač ne, pa bo konec koncev vaša odločitev.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaša zračna energija vas bo v tednu pred nami potisnila v materialne in finančne spremembe. To lahko prinese tako napredek kot nazadovanje na določenem področju vašega življenja. Angeli vam svetujejo, da delajte na svoji notranji moči, kjer boste lahko črpali tudi moč za dobre odločitve, ki bodo imele vpliv tudi na vašo prihodnost.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Nekomu ali nečemu bo treba reči bobu bob. Čas je, da spoznate, kje dejansko ste učinkoviti in kje izgubljate čas, da pustite to za seboj in se premaknete v sfere, kjer so napredki in vaše zadovoljstvo več kot očitni. Angeli vas usmerjajo, da svetite s svojo notranjo svetlobo ne glede na to, koliko bo okolica imela probleme s tem. Ste edinstveni, zato se spoštujte.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Prihajajo trenutki, čas, kjer vas angeli usmerjajo k lastni inspiraciji ter k njeni rabi. Zdi se, kot da ste zaspali na lovorikah … Sedaj bo treba veliko več stabilnosti vnašati v zadevo, odnos ali stvari, ki jih opravljate. Inspiracija bo tista, ki vam bo svetila v temnih trenutkih in izvirala iz vas. Stabilnost in pokončna drža pa odpirata pot naprej v vašem življenju.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Nekako nevede in nepričakovano se boste lahko znašli v situaciji, kjer bo življenjsko poslanstvo prevladalo nad vašim razumnim delovanjem ter odločitvami. Včasih je spiritualna unija med dvema osebama ali zadevama močnejša od našega uma in to vam potem življenje predstavlja tisto novo lekcijo ali izkušnjo, ki si jo zaslužite. Bodite povezani sami s seboj in pustite soncu, da vam riše nasmeh.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.