090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za december 2022

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v decembru! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Zadnji mesec leta vam lahko zamaje stabilnost vaših čustev. Posledično bo vaša grlena čakra bolj izpostavljena, saj se lahko pojavi blokada v izražanju vaših čustev ali pa boste preveč čvekavi. Ne izgubljajte energije za ljudi in stvari, ki jih v življenju ne potrebujete ali pa vam prinašajo več škode kot koristi. Angeli vam sporočajo, da se v mesecu pred nami prepustite potovanju duše in se morda tudi fizično odpravite na pot. Čas je, da si izostrite pogled.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Angeli vas spodbujajo, da začnite s procesi in tehnikami odpuščanja, tako sebi tako drugim. Energije vas bodo lahko obdarile z materialno blaginjo, kjer pa bo potrebno, da ste nekoliko podobni čarovniku. Le z odprtim srcem, čarobnostjo, ki jo premorete, in delovanjem, kjer boste osredotočeni tudi na splošno dobro, boste dosegali cilje kot po tekočem traku. Naredite tisti korak, za katerega veste, da je potreben za nadaljevanje vaše življenjske poti.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V decembru boste lahko bolje in bolj optimistično načrtovali svoja področja življenja. Pomembno vlogo pri tem pa bosta igrala tudi vaša notranja moč ter modrost, ki jo posedujete. Morda je čas, da se učite raje iz napak drugih, kot pa da se sami izpostavljate lekcijam in izkušnjam. Angeli vas bodo usmerjali k družinskemu vzdušju, ker boste uspešno razreševali nerazrešeno in tudi nadgrajevali odnose. Morda je za nekatere čas, da si ustvarite tudi družino …

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Čas je, da se začnete učiti od življenja zase. Čas je, da se odločite in služite vašim zaobljubam in nameram v celoti, kot unija vseh področjih vašega telesa. Dojemanje življenja je lahko globje, kot ga ta trenutek doživljate, in tudi vaša duša si želi doseči višje dimenzije. To se bo odražalo tudi v vašem življenju. Angeli pa vam sporočajo, da vam bodo blaginja in rodovitna semena dali rezultate preteklosti. Le zmerno in modro, kot zmorete!

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Levi se boste lahko znašli v notranjih bojih kot posledica tudi vaših težav s šesto čakro energijskega telesa. Zdi se, kot da ne zmorete videti nekih stvari v sebi in prepoznati ljubezni materialno v okolici. Kot da iščete popolnost, morda iluzijo popolnega … Pa je res to potrebno? Angeli vas spodbujajo, da spustite in začnite s procesom žalovanja. Zato niste nič manj podobni levu!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Angeli vas bodo spodbujali, da skozi mesec strmite k jasnosti, saj si boste tako lahko pomagali na mnoge načine. Videti je, da bo preteklost lahko bolj živa, kot si priznate, četudi se vam odpirajo nove, bolj pozitivne smernice življenja. Da, lahko se premaknete v pozitivne premike naprej, če boste znali dobro razsojati in ločiti plevel od cvetlic. Resnično imate možnosti napredka, če boste le znali ohraniti svojo samostojnost in celovitost.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Angeli vas bodo spodbujali, da v sebi doživljate več občutka sreče, morda pa vam bodo obogatili tudi fizično življenje z dogodki, ki vam bodo prinašali srečo. Ko se vaša raven hormona sreče povzdigne, boste lahko doživeli tudi lastno transformacijo bolj optimistični, toda tudi takrat ne pozabite na stabilnost trdnih tla. Le z močnimi argumenti in pravo mero lastne avtoritet, se lahko odprejo tudi najbolj varovana vrata.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V svojem delovanju v fizičnem svetu boste lahko pozabili, da telo kot celota najbolje deluje takrat, ko so skladni planeti, Luna, Sonce in Zemlja z vašimi deli telesa. Samo v tem stanju boste lahko izkoristili psihološke sposobnosti (intuicijo, jasnovidnost itd.). Angeli so vam zato tudi v pomoč, saj želijo, da vaše morebitno dolgočasenje ob želenih dosežkih obogatite z vašo sposobnostjo in darovi, ki jih premorete. Videti je, da vam ravno sedma čakra energijskega telesa najbolj nagaja z nepravilnim delovanjem.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Notranja moč bo tista, ki vam jo bodo angeli poskušali aktivirati ali pa vas usmerjati k njej. Problematika lahko nastane, ker boste kljub vaši zračnosti čustveno močno občutljivi in preveč dojemljivi za dogajanje okoli vas, ki pa ni nujno, da je vedno povezano z vami. Če ste doživeli srčno bolečino ali imate nekaj nepredelanega, vam čas pred nami to lahko ponovno aktivira, dokler se ne odločite z notranjo močjo, da je čas prebolevanja. Intenzivnost tega bo ob praznikih lahko zato še večja …

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Notranja moč bo tista, ki vam jo bodo angeli poskušali aktivirati ali pa vas usmerjati k njej. Problematika lahko nastane, ker boste kljub vaši zračnosti čustveno močno občutljivi in preveč dojemljivi za dogajanje okoli vas, ki pa ni nujno, da je vedno povezano z vami. Če ste doživeli srčno bolečino ali imate nekaj nepredelanega, vam čas pred nami to lahko ponovno aktivira, dokler se ne odločite z notranjo močjo, da je čas prebolevanja. Intenzivnost tega bo ob praznikih lahko zato še večja …

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V decembru vam lahko ponagaja usoda. Morda se vam bodo dogajale stvari, za katere ne boste dobro razumeli, zakaj se dogajajo in v čem se skriva pomen dogodkov oziroma slabše povezovanje vzroka in posledice. A angeli vam svetujejo, da delujte na spiritualnem vodstvu, ki ga boste prejeli, da zaupajte tudi lastni intuiciji. Tako boste marsikatero situacijo premagali veliko bolje, kot si mislite. 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Angeli vas bodo podpirali pri vaših manifestacijah, saj je sedaj čas, ko je najbolj odprta vaša srčna čakra ter ojačana vaša spiritualna moč. Dejansko imate priložnost, da v mesecu pred nami dodobra ozdravite svoje srce, ga očistite in se z njim povežete globlje. Ne čudite se, če se boste ravno v decembru lahko spogledovali tudi z višjimi dimenzijami duše. Frekvence 528Hz bodo samo dodaten balzam za vašo občutljivo, a mogočno dušo … Ne pozabite, ljubezen se začne pri sebi!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.