090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (12. – 18. 12. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Vašemu znamenju se nasmiha priložnost dobre manifestacije želja, ki so povezane finančno-materialnimi spremembami. Notranja moč in vaše razmišljanje bosta igrala veliko vlogo tudi na fizičnem področju vašega napredka oziroma usmeritev, v katero smer boste stopili. Včasih se znajdete na njivici …

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden vam prinaša energije, ki vas bi lahko osrečile močneje, kot si ta trenutek lahko zamislite. Sreča in materialna blaginja sta vam skozi energije lahko dostopni, vse od odvisno le od vaših odločitev. Delovanje in vztrajnost sta tisti vrlini, ki vam bosta omogočili blaginjo, ki je morda že dolgo pričakujete.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Znašli se boste lahko v energijah, kjer bo močno pomembno vaše izražanje skozi besede. Če že dlje časa čutite, da je čas, da o nečem spregovorite, je to obdobje, ko preprosto lahko in tudi poskrbite za svojo grleno čakro, ki vam omogoča, da skupaj s strastjo odprete vsa tista poglavja, kjer so nejasnosti.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Če ste ena tistih duš, ki se je znašla v obdobju žalovanju ali občutkih izgub, je čas, da začnete delati na samozaupanju. Slednje je tisto, ki vas bo vodilo skozi odpuščanje sebi in drugim, da končno dosežete napredek v bolj mirne energije in občutja. Še boste veseli, zato ne obupajte.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ne upirajte se novim priložnostim in novim začetkom. Ne obremenjujte se preveč, če ste se znašli v energijah blokad ali motenj v vašem delovanju. Minilo bo. Če menite, da je nova pot pravilna za vas, vztrajajte ne glede na upor, morda ste pa le tik že pred ciljem.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Če boste zaupali v svoje vodnike, boste ugotovili, da ste spiritualno vodeni v smeri, po kateri vam hrepeni srce. Energije vam bodo naklonjene in dejansko usmerjene, da uspete v stvareh, po katerih hrepenite. Uspelo vam bi lahko tudi nekaj, kjer si želite izstopiti kot zmagovalec.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Angeli vas bodo usmerjali v druženje z živalmi, preko katerih bi lahko sprejemali tudi spiritualna sporočila, pomembna za vaše življenje. Videti je, da bi teden od vas lahko zahteval tudi večjo stabilnost, ki je morda trenutno pri vas omajana. Kot pravijo, če Mohamed ne pride k gori, ta pride do njega. Ne obupajte!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Malce bolj naelektrene energije tedna naj vam nikar ne odvzamejo vaše motivacije in volje do aktivnosti. Svoje cilje in želje bo morda treba prilagoditi do neke mere, morda kje tudi nekoliko odstopiti od začrtane poti. Kar pa je najbolj pomembno za vas, pa je, da nikar ne izgubljajte notranje moči.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Angeli vas bodo spodbujali, da izrazite svoje posedovane talente. Seveda pa se ob tem lahko srečate tudi z občutji zavisti in ljubosumja iz okolice. Ne dovolite si, da vas bi to blokiralo na poti do cilja. Vzemite to raje kot potrditev, da ste na pravi poti. Če občutite slednje sami v sebi, spremenite pogled nase. Dobri ste!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Če boste prenehali ignorirati angelska sporočila o resnici, boste ugotovili, kako močnejšo spiritualno moč in povezavo lahko navežete z vašo okolico, kaj šele sami s sabo. Videti je, da boste s takšno povezavo tudi zadevi prišli lažje in hitreje do dna. Resnica ne bi smela biti spregledana.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Ustavite se in se posvetite svoji prizemljitvi. Še niste ugotovili, da ste se ujeli morda v slabše zdravstveno stanje, občutek ujetosti, težje sprejemate spremembe itd.? Če ste se prepoznali v navedenem, si očistite korensko čakro in dovolite angelom, da vas opolnomočijo, saj to resnično potrebujete.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Morda vam teden pred vami ponudi z odgovori in najdbami vašega iskanja. Pri tem vas zagotovo močno podpirajo tudi vaši vodniki. Kot zanimivost, energije napovedujejo močno aktiven teden, vsaj kar se tiče priložnosti, izbir in odločitev. Pazite le, da izberete s srcem in pametjo; odločite se glede na pogoje.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.