090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (19. – 25. 12. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Vašemu znamenju bodo ponagajale energije Univerzuma, ki lahko poskrbijo za dogodke, ki jih imenujemo čudeži. Morda je čas, da opustite skrbi in strahove, saj situacije in odnosi od vas zahtevajo samo eno: Poskušajte razumeti resnico situacije ali odnosov!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nagrajeni boste lahko z novicami, ki so vezane na vašo kariero, napredovanje ali pa izobraževanje. Zdi se, da se bodo dobro organizirani in planirani dogodki resnično odvijali popolno. Mora potrebujete le nekoliko motivacije za vaš premik.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pesimistični pogled na prihodnost vam naj nadomesti optimizem in upanje. Moč vere vam lahko pomaga premikati gore. Srečne spremembe, morda tudi nepričakovane, vam bodo kot zrak, ki ga potrebujete v obdobju izzivov.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vaša morebitna neodločenost je povod, da stojite na mestu. Naredite izbor oziroma odločitev o tem, kaj je najbolje za vas in ne za zadovoljevanje okolice. Lahko je prisoten tudi občutek ujetosti med razumom in čustvi. Stojte na trdnih tleh.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Teden pred nami vam prinaša energije, ugodne za kariero, napredovanje ali pa za pridobivanje novega ali dodatnega znanja. Vse, kar boste modro planirali, bi se moralo izpeljati kot dobra naložba za prihodnost. Morda potrebujete le nekoliko spodbude, da napredujete v svojih načrtih … Iščete morda potrditve?
 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Čas je, da morda poprosite za pomoč tudi druge oziroma tiste, ki so vpleteni v situacijo ali odnos. Čas morda ni najbolj ugoden za velike karierne spremembe, zato občutek, kot da vas življenje izziva tudi finančno, ni ravno utvara.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Energije bodo poskrbele, da se boste ujeli v hrepenenje po bolj pomenljivem smislu vašega življenja oziroma k iskanju življenjskega poslanstva. Dojeti bo treba, da čas gre naprej, je minljiv, zato izberite trenutek za večje spremembe vašega življenja.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vire vašega posla in financ bo treba upravljati modro. Lahko boste primorani, da poiščete tudi uravnovešenost med privarčevanim in zapravljenim denarjem. Morda lahko zadnje dneve pred praznike izkoristite tudi za pomoč tistim, ki jo potrebujejo.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Nikar naj vas ne blokirajo izzivi, ki bodo vstopali v vaše življenje v prihajajočem tednu. Vaša komunikacija ima pomembno vlogo, saj bo treba veliko jasnosti in natančnosti. Čas bo idealen za kreacijo in oblikovanje novih, čudovitih idej, ki bi jih v prihodnosti lahko izpeljali.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Samozaupanje bo pred prazniki odigralo pomembno vlogo v vašem življenju. Veliko ljudi vam bi rado pomagalo, pa jim morda tudi vi sami ne dovolite, da odigrajo svojo vlogo v vašem delovanju. Uravnovesite svoje delo in zasebno življenje.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Odločite se za svoje sanje in naredite prve korake k njim. Čas je, da presežete meje svojega horizonta sposobnosti in se razširite. Vaša kreativnost ima zelo zelo pomembno vlogo pri vsem, kar počnete, razmišljate in govorite. Zakaj ne bi preprosto izkoristili lastnih sposobnosti?

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ljubezen bo igrala pomembno vlogo v tednu pred nami. Nenadno se lahko zaljubite v novo osebo ali pa podoživite pozitivna čustva do partnerja, ki lahko obnovijo ali pa še bolj poglobijo odnos. Če se boste zaljubili nenadno, je pomembno, da vam tla ne bodo zamajana, ko se spuščate v novo čustveno eksperimentiranje.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.