090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (26. 12. 2022 – 1. 1. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V zadnjem tednu leta vam energije lahko postrežejo z resnico. Morda odkrijete že tisto dolgo iskano ali pa se razkrijejo skrivnosti, ki so bile skrite pred vami. Videti je, da boste stremeli in delovali v skladu z resnico. Ali ni to vaša lastnost?                        

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Pazite se trenutkov, ko vas lahko napade lastno nezadovoljstvo ali naveličanost. Morda boste občutili tudi zdolgočasenost. Če se ti občutki pojavijo po doseganju vaših lastnih ciljev, premislite, ali so vaši cilji skladni z vašo izpopolnitvijo.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Teden vam bo postregel z energijami, zato priložnosti druženja z drugimi niso izključene. Nakazane so možnosti sklepanja novih prijateljstev in utrjevanje starih. Ne nazadnje pa se za samske lahko pojavi tudi priložnost novosti na čustvenem področju.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Pred vami je čas, ko lahko preprosto praznujete in delujete na vašem veselju, ki ga le podelite z drugimi. Pozitivna energija je na obzorju, od vas pa je odvisno, kako in kdaj jo boste izkoristili. Energije lahko prinesejo tudi pozitivne zaključke odprtih zadev.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Energije zadnjega tedna se lahko z vami prijetno poigrajo, če boste gojili svojo strast in jo vključevali tudi na vsa svoja področja življenja. Preprosto blestite, ko vse, kar delate, delate s srcem in dušo.

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Bolj ko se bo bližal konec leta, bolj se boste ujeli v hladna občutja vašega čustvenega doživljanja. Težje boste sprejemali spremembe, kot da bi vas nekaj blokiralo pri vašem delovanju. Ne čudite se, če bi se ujeli v objem slabe vesti, saj bi lahko delovali hiperseksualno in ja, možnosti prevar so tako večje.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Če si še niste, si boste počasi lahko vzeli proste trenutke počitka, saj je vidno, da bi lahko bili deležni materialne dobrine, ki vam je v zadnjem tednu tudi močno naklonjena. Kot da ste se dobro prizemljili in ojačali pretočnost energij. Bodite morda lahko le nekoliko bolj hvaležni.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Empatija bo skladna s časom, ki se odšteva do novega leta. To pomeni, da bližje ko bomo novemu, bolj se vam bodo lahko rojevali spomini. Čustveno bolj dojemljivi boste tako imeli tudi večji čustveni pridih v spominjanju na preteklost ali nekaj, česar ni več.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Zdi se, kot da zaradi napredka doživljate upor pred njim. Ljubosumje in zavist sta čustvi, s katerima bi lahko odštevali konec starega leta. Slednjega ste lahko deležni tudi iz vaše okolice, kot odziv na vaše akcije. Imate pravico, da živite tako, kot vam ustreza, a ne pozabite, da za zmago niso vedno potrebne žrtve.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Nekaj vas bo vleklo in se dogajalo znotraj vas, da se boste vse bolj in bolj povezovali s tistimi, ki jih boste začutili. Zdi se, kot da bo teden postregel vam s spiritualnimi energijami in tako boste delali tudi na lastni duhovni rasti. Pa saj ste multipraktični, kajne?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Mnogi izmed vas se boste od leta lahko poslovili z močno težo, ki jo boste nosili v sebi in tako z nasmehom prekrili svoje trpljenje. Kot da nečesa ne zmorete ali ne znate izpustiti ali celo izreči na glas, da bi se razrešili spon, ki vas tiščijo.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Bodite pazljivi, da vas vaša preobčutljivost ne stane preveč. Bodite pazljivi, da prav za konec leta ne prejmete še dodatno izgubo ali pa celo srčno bolečino. Če jo boste le občutili, vedite, da je vse minljivo, in se usmerite raje v samozdravljenje. Glavo pokonci, saj živite!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.