090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Veliki letni horoskop za 2023

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v letu 2023! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V začetku leta se boste lahko soočili z revizijo preteklih dogodkov in odnosov, kjer bodo glavno vlogo odigrale ravno podrobnosti. Če boste v novo leto vstopili z križi in težavami, boste v letu 2023 na koncu zmagali. Morda res ne vsi, a večina.  Pomlad bo odigrala pomembno vlogo pri vašem napredku, kjer bo potrebno tudi dobro samospoštovanje, saj se odpirajo priložnosti napredka oziroma premikanje gora. V spomladnih mesecih lahko tudi spoznate osebo, ki vam bo pomagala izpolniti vaše želje in sanje. Zato se ne čudite, če boste v poletje vstopili kot mentor ali pa potrebovali nekoga za mentorja, saj se vam bo dogajalo resnično veliko in priložnosti za napredek vas bodo potiskale v delovanje. Najdite tudi čas za odmik od socialnega kroga in se posvetite sebi, saj bo po drugi strani pomembna tudi vaša spiritualna stran. Z zimo se vam vrača energija otroka, kjer boste lahko bolj obdani tudi z otroci ali pa možen celo podmladek, v ožjem ali širšem okolju. Dogodki, ki sledijo v večjem številu v tem času, bodo lahko prinašali tudi tako dobre kot slabe spomine. Lahko rečemo, da je pred vami aktivno leto.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Z letom 2023 prihaja priložnost po osebnostnem napredku, kjer bo uspeh odvisen od vaše samodiscipline in dobro začrtane poti. V neki zadevi se boste preborili v ospredje, kjer boste posledično tudi dobro in lepo lahko praznovali. S pomladnimi meseci pa bi lahko naleteli na blokado, saj bi vas vaša trma lahko dobro utrudila in bi si lahko pridelali tudi občutek, da je čas, da rečete: »Dovolj!« Močna spomladanska utrujenost ali naveličanost od preteklih dogodkov bo od vas lahko zahtevala, da nekatere odločitve sprejmete hitreje in bolj jasno. Spominja na spontanost, ki vas bi v tem času dodobra zaobjela. Če se znajdete v zmedi, se ustavite in priznajte, da stvari ste preveč analizirali. Poleti boste čas izkoristili ali želeli izkoristiti iz potrebe po pridobivanju dodatnega znanja ali poglobitve slednjega, pa karkoli pač že bo. Hitrost vaše reakcije bo v poletnih  in jesenskih mesecih odigrala pomembno vlogo, saj boste le tako lahko našli razrešitev vašega problema. Ne pozabite na jasnost in predvsem namere. V jesenskem času boste bolj dovzetni tudi za nenadne spremembe.  Zimski čas pa vam prinaša večjo družbeno sprejemljivost ali pomembnost, kjer boste lahko sami nekomu podajali pomembne nasvete oziroma odigrali pomembno vlogo svetovalca. Pazite le, da vam zima ne ohladi preveč čustvenega področja, kjer bi se lahko zapletli v kakšno avanturo ali pa odnos, ki nima perspektive za vas.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V začetku leta se vam lahko dogodi, da boste primorani nekomu ali nečemu obrniti hrbet, saj se v tem skriva le neiskrenost, ki jo gojijo do vas ali pa se prikriva. Kruto bo lahko za marsikoga tudi spoznanje, da tisto, kar ste želeli ali o čemer ste sanjali, ni ravno to, kar ste prejeli. Zato se pazite navezanosti, pričakovanj ter razočaranj, ki lahko sledijo. Nekaj se vam lahko odkrije, kot da ni vredno ne vašega časa ne truda, volje, še manj energije. Pomlad bo revizijsko nastrojena, vsaj kar se tiče vaše preteklosti in takratne sedanjosti, da bi lahko začeli z novo, drugačno, svetlo prihodnostjo. Morda bo pomembno prepoznati življenjsko poslanstvo in opustiti tudi obsodbe do sebe ter drugih. V poletno-jesenskem času pa le poprosite za pomoč, saj bi lahko delovali močno utrujeni od vsega, kar se vam bo dogajalo, posledično pa bi še pozabili na mejo med delom in prostim časom. Kot da bi bili deležni prevelike odgovornosti, ki vas bi tiščala k tlom. Na mesece ob koncu leta pa vas življenje tudi nagradi, da lahko dosežete uravnovešenje vsega tiste, kar si tako močno želite. Za boljši izbor pravega za vas bo treba izbrati in preverite vse resorje, ki imajo kakršenkoli vpliv na vas, zadevo, odnos. Vzemite si čas in premislite, preden se odločite. Možne so življenjske prelomnice!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Začetek leta 2023 vam lahko prinese izzive, ker bosta potrebni notranja moč in hvaležnost. Vaša moč odpuščanja in prijaznosti lahko otopli še tako zaledenelo goro le, če se za to odločite. Čas samospoznavanja, s pozitivnega vidika, bo tako za vas v prvih mesecih tudi najbolj primeren čas za spremembe. V pomladnih mesecih bi se tudi vi lahko ukvarjali s preteklostjo, ki jo bo treba opustiti ne glede na to, o čem in za kaj se gre. Marsikateri projekti in odnosi so v tem obdobju lahko na njivici in bodo postali tako tudi nove priložnosti. Pa vendar se ne bodo vsi ohranili, kajti to je vaš čas, da se premaknete naprej. Skozi mesece poletja in jeseni pa se ne čudite preveč, če boste deležni dogodkov, ki so za druge lahko misteriozni ali celo »čudni«. Opustite strah in skrbi, saj prepoznavanje in priznavanje resnice vodi v rešitve problemov. Zima vam lahko postreže z ljubezensko pravljico, ki pa ni nujno, da bo z nekom novim; lahko predstavlja tudi poglobitev nekega odnosa. Večja možnost zaroke in poroke.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Z zaupanjem vase pogumno vstopite v leto 2023. Deležni boste družbe in okolice, ki je prečudovita in pripravljena pomagati. Pomembna za vas v tem obdobju bo le uravnoteženost med delom in zasebnim življenjem. Pomlad vam lahko postreže z večjo dovzetnostjo za stres ali pa se boste znašli v situacijah energij, kjer bo stres močno prisoten. Morda tudi zato, ker se bo dogajalo več stvari naenkrat. Ne skrbite, to vam bi moralo uspeti odlično, zato si tudi privoščite sodelovati na nepričakovanih dogodkih in v nepričakovanih spremembah. Poleti in jeseni boste imeli lahko občutek svobode, da lahko naredite marsikaj, zato namenite skrb vašemu življenju. Marsikaj boste z lahkoto manifestirali. V mesece konca leta boste vstopili z možnostjo nepričakovanega priliva denarja, poželi tisto, kar ste posejali v preteklosti, in poplačali tudi morebitni dolg preteklosti. Pri izposoji denarja ali posojanju pa le previdno!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

V leto vstopate z energijo možnosti velikega uspeha. Kot da si boste nataknili krila svobodnega delovanja, izražanja v vseh smereh. Zdi se, kot da v prvih mesecih leta zaključujete svoje potovanje, kjer ste se nečesa morali naučiti ali dojeti. V pomladnih mesecih bodite naklonjen drugim in jim ponudite pomoč. Pazite se le poslovnih sprememb kariere, kjer bi slabe odločitve lahko nekoliko zagrenile to obdobje. Kot zanimivost: življenje vas bo izzivalo s področjem denarja, zato pazljivo! V poletnih in jesenskih mesecih bi se tako lahko tudi učili, da delate stvari iz pravih razlogov, da na svojo morebitno tradicionalnost pogledate tudi iz drugih zornih kotov in nedelujoče preprosto opustite. Spiritualno boste bolj dovzetni za rast in napredek. Ob mesecih konec leta pa boste imeli lahko v večini tudi občutek, da ste dosegli, kar ste si zadali, da ob pogledu na potomce pa le imate kaj pozitivnega za videti in da vam je uspelo. Obdani boste bolj tudi z ljudmi, ki jim lahko zaupate.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Že ob začetku leta in prve mesece hvaležno sprejmite nepričakovane finančne prelive. Svoje vodstveno žilico boste lahko dodobra izkoristili in pokazali svetu, saj imate nakazano tudi nepričakovano podporo pri tem. Na pomlad vas lahko dosežejo neke pozitivne novice, ki so na poti do vas ali pa jih pričakujete že dlje časa. Zapomnite si, da vam samo modre odločitve prinašajo nagrado. Verjetnost, da svoj vpliv razširite med ljudi, je tako večji v tem času. Z jesenjo pa lahko zapadete v neko hrepenenje po večjem življenju. Če se boste znašli pred vprašanji, zakaj nekaj prenašate tako dolgo časa, bo to čas pravih odgovorov. Marsikatera duša se v tem obdobju lahko znajde na življenjski prelomnici in v obdobju večjih življenjskih sprememb. Ne čudite se, če se boste ob koncu leta zato soočali z zaupanjem, da se vse, kar se zgodi, zgodi z razlogom. Takrat bo tudi čas, da se umaknete od negativnih čustev okolice in se osredotočite na morebitno borbenost ali skrbi. 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Z novim letom boste lahko zaključili z nekakšnim dolgotrajnejšim slabšim obdobjem svojega življenja. Kot da ste se ali se pa se boste za nekaj tako močno primorani truditi, da bo zdaj pravi čas vaše nagrade. Breme iz vaše duše se bo v prvih mesecih tako lahko odkotalilo z vaših ramen. Pomlad vam zna nekoliko ponagajati ravno zaradi preteklih dogajanj, kjer pa bo sedaj pomembno tudi dejstvo, kako močno ali dobro se boste znali postaviti zase. Zdi se, da bo čas večje prilagodljivosti, a nikakor ne odstopajte od tistega, v kar verjamete in kar si želite. Poletni in jesenski meseci vam bodo ponudili z čustvi obarvano paleto vašega življenja. Intuicija bo tista, ki ji lahko zaupate ali pa ji boste celo primorani. Skrb za druge bo tako posledično odigrala večjo vlogo. Preprosto poslušajte vaše srce. Ob koncu leta pa vas bi lahko vaše življenje želelo nekaj naučiti, zato preverite ozadje, preden nadaljujete s čimerkoli. Zadnji meseci leta so vam naklonjeni z pridobivanje dodatnega znanja. Morda bi lahko vstopili tudi v nove, odlične in dolgotrajnejše projekte.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Zračnost vam bo omogočila, da že v začetku leta lahko izpolnite večino svojih želja, se izpopolnite skozi doseganje lastnih sanj ter doživite tudi svojo magičnost v času trenutnega življenja. Pa vendar ohranite prizemljenost, kajti na pomlad vas dosežejo neke informacije, ki jih boste težje slišali in kjer bosta pomembno vlogo odigrali tudi prijaznost ter resnica. V poletno-jesenskem času pa spet nekaj obremenitev, saj je videti, da se boste soočali z izzivi, ki jih morate predelati v svojem življenju. Pomembna bo vaša jasnost in direktnost v vaši komunikaciji, pa tudi dopustnost, da sprejemate svoje nove ideje, ki jih je potrebno realizirati. V zimskem času, proti koncu leta, pa se le samozavestno soočite s tistim, kar boste prepoznali, da vam skozi leto ni služilo, in dovolite, da doživite tudi vi življenjsko pomemben dogodek. Pravijo, da bodo situacije takrat za vas neverjetne priložnosti.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ne spite na lovorikah in v mesece novega leta vstopite aktivni. Zaupajte in delujte, da se vam sanje izpolnijo, saj je možnost  tudi večjega kariernega napredka, če že ne samo priložnosti. Spomladi se še vedno ne boste vdali in boste morda še z večjo vnemo sledili delovanju, da dosežete zastavljene cilje. Življenje vam lahko ponudi tudi priložnosti nove avanture, ki ni nujno samo na ljubezenskem področju. Kot da morate še prepoznati, kako pomembno je dobro poznati sebe. Zato se ne čudite, če se v poletno-jesenskem času znajdete v nerealnem strahu, saj bi se znali osredotočati samo na najhujše scenarije. Pustite, da skrbi ne zrastejo višje od realnosti vašega problema. Morda bo to tudi razlog, da boste v zadnjih mesecih leta bolj previdno izbirali svoje naslednje korake za dolgoročno delovanje, imeli več potrpljenja in tako dosegali več boljših stvari. Karierno bi lahko bili zadovoljni …

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vstopili boste v pozitivne spremembe, lahko da že v prvih mesecih leta. Kot da se boste razbremenili težavnih preteklih časov in si končno pustili, da preprosto greste v življenje. Možnost selitve ali potovanja je zato v tem času tudi najbolj naklonjena vašemu znamenju. Kot da boste v pomladnem času nekaj dosegli na čisto drugačen način, kot ta trenutek razmišljate ali načrtujete. Obdali se boste lahko tudi z bolj ambicioznimi ljudmi, kjer pa pazite, da vas ponovno ne zavedejo. Marsikatera duša se na poletje ali jesen lahko tako močno zaljubi, da se ji bodo zamajala tla ne glede na njen trenutni status. Zato ne pozabite na pomen vaše prizemljenosti, saj se vam v tem času lahko obeta močna čustvena izkušnja. Ne čudite se, če boste v zadnjih mesecih leta bolj izpostavljeni logiki in strukturnemu napredovanju. Zdi se, kot da se boste primorani znajti bolje in v podjetju lahko marsikdo od vas doseže naziv vodje, ki pa zna biti tudi sočuten. No, še vedno pa ostane možnost, da vstopite v tovrstni kolektiv s takšno vodjo na čelu.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ribe bi lahko leto začele z meseci, ki se bodo ponovno bolj dotikali njihovega čustvenega področja, ker so ugodni prvi meseci tudi najbolj za vezane. Kot da boste prejeli nek neverjetni nasvet, ki vas bo pognal v neznane sfere, a bo prihajal iz vašega srca. Spomladi bi lahko zapadli v karierno strast, kjer boste primorani biti najboljši, kar pač znate biti. Kot zanimivost: tudi čutili bi lahko večjo strast do vaših kreativnih talentov. Poletje in jesen se vam obljubljata kot svetla prihodnost, manifestirana skozi trdo delo in vašo kreativnost. Sodelovali boste bolj s tistimi, ki vam pomagajo izpolnjevati vaše sanje, zato se vam obeta tudi večji napredek. Ob koncu leta pa bi znali biti meseci za vas bolj težki, saj bi si lahko nezavedno nakopali neka bremena nase, kjer se bo treba posloviti od vseh odvisnosti (česarkoli in kogarkoli) in dokončati nekaj, kar vlečete že predolgo.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.