090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (9. – 15. 1. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami bodite pozorni na osebo, ki vas bo poskušala špekulirati. Energije tedna so usmerjene bolj k izgubi denarja, zato pazljivo ravnajte z njim.  Čeprav je lahko neka oseba dobrega finančnega statusa, se lahko pojavijo nesoglasja, še posebej če je oseba v partnerstvu z vami.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V vaše življenje lahko posije žarek sonca sreče ali pa že uživate pod njegovim vplivom. V tednu pred nami vso svojo pozornost namenite osebi, ki poseduje veliko negativnih čustev oziroma negativnih, a ne pojasnjenih okoliščin. Pazite se tudi okoliščin, kjer so prisotne negativne energije, saj vas lahko vsrkajo vase.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V tednu pred nami bi se lahko energije osredotočale na moško osebo iz vaše okolice, ki vas bi lahko na svojstven, a vam poznan način poskušal užaliti. Ne razdajajte energije ljudem, za katere veste, da potrebujejo samo nekoga, da jo črpajo. Morda takšnim le ne morete pomagati, kot bi si želeli.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Energije tedna vam lahko kaj kmalu postrežejo z novicami, ki jih niste pričakovali in vas lahko močno prizadenejo, šokirajo oziroma pripravijo do tega, da ostanete brez besed. Prinašajo spremembe, ki bodo terjale tudi davek, da se umaknete ali iz kolektiva ali ljudi, ki vam ta trenutek pomenijo veliko ali nekaj.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Zdi se, kot da prihajajoči teden prinaša čistilne energije. Kot da bo zahtevano tudi v vašem okolju, da se snamejo vse maske, za katerimi se lahko skriva tudi človeška zloba. Videti je, da pravi prijatelji ostanejo z vami, od tistih slabih pa se boste distancirali sami. Ne bo potrebno veliko, vaša intuicija je dovolj močna za prepoznavanje resnice.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Če so bile vaše pretekle energije nižjih frekvenc, prihaja teden, ko boste lahko v njih napredovali in jih posledično tudi dvignili. Nekaj težkega je za vami, situacije dobivajo svoj dialog. Sreča se vrača v vaše življenje, četudi ste si morda pogostokrat lagali, da je to to, kar si vi želite.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Morebitno preteklo doživljanje, kot je na primer razočaranje, bosta nasledili energiji vaše vedrosti in veselosti. V času decembrskih praznikov se vam je lahko zdelo marsikaj težko, pa tudi prvi dnevi meseca januarja. A vendar tudi za vas lahko posije sonce, če si motiviranost in vztrajnost pri vas podata roki.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Dovolite si, da v tednu pred nami odprtih rok sprejmete energijo uspeha povsod, kjer ste že skoraj obupali. Tudi v tem tednu boste imeli možnosti zaključevati odprte zadeve ali pa dobili zeleno luč, da je pot, na katero ste stopili, prava za vas. Srečo, ki jo iščete, boste lahko tudi našli. Pogumno.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

V tednu, ki se pričenja, boste lahko deležni velikega uspeha ali zadovoljstva, tako poslovno, ljubezensko in finančno. Ker življenje ni samo marmelada, vas lahko zagrenijo še zadnji delčki negativnih energij, kjer boste končno prepoznali pravilnost svojih odločitev. Če ste se zmotili, svojo zmoto priznajte.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V vašem življenju bo v naslednjem tednu veliko vlogo odigrala ravno ženska energija iz vašega okolja, ki je uglajena in ima lahko tudi velik družbeni vpliv. Lahko je v vlogi odgovorne osebe, starejše družinske članice. Pazite na komunikacijo in svoja dejanja, saj vas lahko drago stanejo!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Pazite, da v tednu pred vami okolica ne bo imela prevelikega vpliva na vas. Energije vašega zdravstvenega stanja so lahko izpostavljene ljudem, ki že sami po sebi niso najbolj zdravi. Zato poskrbite za svoje zdravje, predvsem pa delujte v smeri stresa, ki ga vedno doživljate sami in se nekje v vas kopiči.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Energije tedna so vašemu znamenju zelo naklonjene. Nakazana je možnost večjega dobitka (ni nujno, da takojšnjega izplačila), ki vam bo tako kot ostale dobre stvari popestril teden pred nami. Nekoliko se boste primorani še potruditi, pa vendar vam je uspeh na dolgi rok zagotovljen. Kaj bi še lepšega, ko pa gre za vas?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.