090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (16. – 22. 1. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Zasijte s svojo svetlobo, ki jo nosite v sebi in jo premorete. Čas je, da ljubezen in srečo podelite s svojo okolico. Če se nahajate v neljubi situaciji, se zavedajte, da boste iz nje izstopili močnejši. Vso morebitno žalost pa boste ozdravili skozi čas.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nič več odlašanja, sedaj je čas, da se odločite. Odločitev vam bo prinesla tudi večjo notranjo moč, po kateri hrepenite. Manj razmišljajte in manj se obremenjujte, saj je vsa nastala zmeda nastala ravno zaradi prevelikega analiziranja situacije.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V tednu pred nami bo za vas idealna priložnost, da modro uskladite vse svoje vire. Vnesite več skladnosti med vaše prihodke in vaše odhodke. Dobro premislite, preden se odločite za nakup, ali dejansko to res potrebujete. Spomnite se metode treh dni … Saj veste, če vas takrat še drži za nakup, potem kupite.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Tudi energije vašega znamenja so v tednu pred nami usmerjene k skladnemu delovanju vas kot celote. Karkoli boste vsrkavali iz okolice, vzemite v vednost in zadeve preverite iz vseh zornih kotov. Samo tako boste lahko skreirali boljšo možnost oziroma izbrali najboljšo. Vzemite si čas, brez hitenja.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Čas vam prinaša idealne priložnosti, da v njih preprosto zablestite. Na prihodnost glejte s svetle plati življenja ter polni optimizma, ki ga premorete. Moč in vera vam bosta omogočali premikati gore. Vesele in srečne spremembe pa se vam lahko nizajo kot dobitki na loteriji. Čas izzivov, a tudi čas odrešitev.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaše znamenje se bo lahko še močneje spoznalo z zakoni Univerzuma in Karme. Kar boste dajali, to boste prejemali. Bodite odprti za obilje, ki se vam lahko prikaže tudi kot nepričakovani priliv denarja. Pazite samo pri izposojanju denarja ali celo povračilu dolga iz preteklosti.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vašemu znamenju se lahko nasmehneta sreča in zadovoljstvo, pa tudi neverjetni in nepričakovani uspeh. Bodite preprosto odprti, občutek svobode pa le pametno usmerite v napredek ali dobrobit vsega in vseh preostalih vpletenih. Z neko lekcijo ali izkušnjo boste zaključili.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Bodite solidarni in pomagajte, če vidite, da se za to pojavi potreba. Morda trenutno res ni najboljši čas premika na kariernem področju, četudi morda ne občutite vsi tako. Pazite na odzive in izzive, ki jih boste deležni glede denarja. Pazljivost ne bo škodovala.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaše sanje in želje se lahko manifestirajo hitreje, kot si sami upate razmišljati. Je pa res, da bo vse skupaj imelo več učinka, če se skozi lastno delo in lastno kreativo začnete izražati ali delovati. Najbolj boste uživali v družbi tistih, ki podpirajo vaše sanje; tako vam bo omogočen velik napredek.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Nikar se ne predajte, če ste se že ali pa se boste soočili z ovirami vašega napredka. Sedaj ni čas, da se zapirate vase ali pa sami sebe blokirate na poti do uspeha. Videti je, da je čas, da samozavestno, odločno in s samozaupanjem stopite sebi v bran. Nekdo z vami želi le pometati. Ne dovolite si!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Prihajajoče energije bodo za vas lahko bolj čustveno obarvane in vam bodo prinašale tudi večjo občutljivost. Pa kaj, vsi imamo lahko kdaj slab dan. Pazite le, da poslušate svoje srce in si zaupate. Morda je skrb za  druge tisto, kar vam jemlje največ energije, saj lahko vstopate v ekstreme.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Včasih morate biti preprosto potrpežljivi in ne skrbeti. Vzemite si čas, da se regenerirate na vseh nivojih telesa ter dodobra načrtujte svoj naslednji korak. Posledično pa pozornost usmerite tudi k previdnim naložbam, kar se tiče finančnega poslovanja. Ja, prijetno je zapravljati, a pazite, da ne boste zašli v skrajnost.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.