090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (23. – 29. 1. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Prihajajoči teden vam prinaša energije, ki vam bodo pomagale na vaši poti duhovne rasti. Naslednjih šest dni do šest tednov, bodo imeli za vas pomembno vlogo, kjer se lahko tudi nekoliko sprostite. Preprosto uživajte vsak trenutek.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Posebej pomemben bo za vas ponedeljek, ki vam lahko prinese malo zmedenih energij, kjer bi potrebovali jasne misli ali celo nasvet nekoga. Možnost novih ljubezenskih začetkov ali tistih začetkov, ki jih boste izvajali z ljubeznijo.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pred vami se lahko pojavijo ovire in težave, ki vam bodo lahko dodobra zamajale tla pod nogami. Videti je, da boste primorani večjo pozornost in spoštovanje dajati svojim čustvom. Naslednjih štiri tedne ali mesece se vam zna kar močno dogajati.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Energija grlene čakre bo zelo pomembna skozi ves teden. Naj vas ne preseneti, če bi nedelja izstopala, saj je takrat vidno, da bi vaše vizije in premiki znali biti odvisni ravno od vaše sposobnosti komunikacije. Pazite, da ne boste postali žrtev manipulacije.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

V tednu pred nami vam energije lahko postrežejo z ozdravitvijo nekih ran vaše preteklosti. Dana vam bo priložnost, da se ojačate tudi z lastno energijo. Za vas bi znalo odigrati pomembno vlogo ravno naslednjih osem tednov do osem mesecev. Ozdravite preteklost in njene potlačene rane.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Če se boste v prihajajočem tednu znašli v skušnjavi, nikar ne pozabite ohraniti svoje modrosti za razsojanje ter odločanje. Vaš odziv na svet je v resnici tudi odziv sveta na vas same. Zdaj je čas življenja, zato se učite in delujte modro.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Teden pred nami za vas ne prinaša ravno lahkih energij, saj je videti konflikte in blokade. Posebno pozornost namenite torku, kajti takrat bo treba morda svojo kreativnost kar veliko bolje pokazati svetu, kot jo kažete ta trenutek. Ne spite na lovorikah.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nekateri izmed vas nečesa iz preteklosti ne morete pozabiti tako, kot bi si želeli, in ni čudno, če večina izmed vas še danes občuti čustveno izgubo. Soočite se z njo in sprejmite dejstvo, da ste svobodni in da vsaka izbira ali odločitev poteka sedaj, v tem trenutku.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Življenje vas bo preizkušalo tudi v tednu pred nami. Morda morate večjo pozornost nameniti svoji modrosti ali pa si boste pridobili nova znanja in vedenja. Sprostite svojo energijo napetosti. V roku petih tednov do petih mesecev vam bo marsikaj jasno.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Zaradi morebitnih nepričakovanih dogodkov, ki vam bodo kratili pozornost, boste lahko imeli občutek, da vas vse skupaj bolj blokira, kot pa da napredujete. Posledično pa se bo po drugi strani vse skupaj odvijalo tako hitro, da boste v roku enega dneva do enega tedna dolgoročne projekte lahko že zaključevali!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vleklo vas bo v čas pred nami ali čas za nami, kar bi lahko vam povzročalo občutja, kot da ne sodite nikamor. Videti je potrebna prizemljitev, saj je treba uživati čas, tukaj in zdaj. Ostalo bi se moralo razrešiti nekje v sedmih tednih do sedmih mesecih.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Zelo pestri trenutki, kjer bo vaša intuicija odigrala pomembno vlogo. Čas, da se odločite zase, vam bo naklonjen lahko že prvih pet dni naslednjega tedna. Ne glede na to, ali proces ali dogodek zahteva več časa, se bo nekaj razrešilo v obdobju od petih dni do petih tednov. Bodite potrpežljivi.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.