090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za februar 2023

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v februarju! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V februarju za vas znajo izstopati četrtki. Takrat sledite svoji energiji in se postavite zase. Videti je, da posedujete vse, kar potrebujete, če le verjamete vase. Pazite, da vas iluzija o sposobnostih in moči ne prevzame takrat, ko je zato najmanj potrebno ali pa preprosto ni čas za to. Ste se morda vprašali, ali vaše nizko samozaupanje ni tisto, kar vas odvrača od tistega, kar želite? Z drugimi delite svoje udobje in ljubezen. Verjemite, zrastli boste močnejši iz neljube situacije, pa tudi žalost bo ozdravljena. Ste za?

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nekdo ali nekaj se bo moral soočiti z dejstvi. Zadeva ali odnos se le ne ureja tako hitro, saj je predviden čas za razrešitev enajst tednov do enajst mesecev. Ko gre za vas, le delujte v smeri pravilnega. Vse gre tako, kot ste si želeli, le pazite na svojo neučakanost ali dvome. Življenje vas preizkuša, zato se ne čudite, če prejmete tudi nepričakovan finančni priliv. Pazite na izposojo in posojanje, da ne boste opeharjeni. Neka dobra oseba ali novo delovno mesto se vam lahko odpre ravno v času februarja.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Morda vam ponagajajo podzavestni vzorci iz vašega otroštva, posledično pa boste morali stopiti stik s svojim notranjim otrokom, kjer bo potrebno narediti spremembe. Tri tedne ali tri mesece v prihodnosti lahko izkoristite za svojo ozdravitev, saj je vidno, da boste lahko bolje prisluhnili svojemu srcu, svojim intuitivnim občutjem ter pokazali skrb za druge. Tu le pazite, da ne boste vstopali v ekstreme. Družba z otroci vam bo dobro dela, posledično pa prihajajoče dogodke sprejmite kot sprejemljive. Morda se le preveč ne vežite na ljudi in stvari.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vaše znamenje bi se lahko v februarju čustveno bolj navezalo na nekoga, zato ne bodite presenečeni, če začnete govoriti kot o novi resni vezi (poglobitev srečevanj), če se boste zaročeni ali pa celo začeli stopati proti oltarju, k večni zaobljubi do nekoga. Nekateri se boste morali naučiti tudi pozabiti in poiskati rešitev za nastali problem, kjer pa nikar ne obupajte. Poslovno vam sledijo lepe novice, pa tudi ugoden čas za študij. Dobro načrtovani dogodki se bodo odvili popolno, a pazite na svoja čustva. Vse bo razrešeno v roku štirih tednov do štirih mesecev.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Če ste iskalci zaposlitev, novih kariernih poti, se v februarju za vas prebuja nov zaposlitveni duh v vas samih. Odgovore boste prejemali v roku enega tedna do enega meseca, pa vendar ne pozabite, da morate biti aktivni. Marsikdo bi lahko v tem obdobju dosegal svoje pravljične cilje in sanje, še posebej ko gre za vašo kariero. Kot da se vam lahko omogoči magična priložnost, kjer pa le pazite na svojo posesivnost, saj nič ni samoumevno in tako trdno, da vam ne bi moglo zamajati tal pod vašimi nogami. Modrost ne bo škodovala.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Morda se v tem času vračate v preteklost, ne glede na vaše področje, fizično ali psihično, mentalno, čustveno. V roku desetih dni do desetih tednov boste prepoznali, kaj mora ostati v preteklosti in kaj lahko stopi z vami v prihodnost. Če boste nekaj zaključili, glejte na prihodnost s svetle strani, ki pravi, da si odpirate le vrata k novim priložnostim in da je čas, da se premaknete naprej. Morda bodite bolj oprezni pri finančni stabilnosti, kjer le modro investirajte, planirajte in vlagajte. Zatekali bi se lahko družinskim tradicijam …

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kot da boste iskali nove pomene, ki pa jih lahko zaključite v času od devet tednov do devet mesecev. V tem času, ko boste začeli s februarjem delovati z odprtim srcem, lahko v delovanje vključite več svoje modrosti. Ste znamenje, ki bi lahko začelo novo romanco ali pa preporod že obstoječega odnosa; kot da se boste prebudili iz sanj in vstopili v novo resničnost. Pazite le, da ostanete prijazni do okolice, še posebej do tistih, ki jih boste puščali za seboj. Duhovna rast vam omogoča izstrelitev v nove orbite … Jim boste sledili?

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Lahko se boste zaljubili na novo ali pa boste obudili staro zvezo. Če potrebujete nasvet, se obrnite na glas svojega srca, ki bo vaš najboljši svetovalec. Bodite odprti, da boste lahko vstopili tudi v novo kulturno ali samo kreativno okolje. Sledite svoji strasti, še posebej na kariernem področju … Bodite strastni pri izražanju svojih kreativnih talentov. Da boste lažje zaključevali stvari in dogodke, pa preverite petke, ki bi vam znali biti najbolj naklonjeni za to.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

V mesecu pred nami boste prejeli neke informacije, ki vam po eni strani rešujejo stvari, po drugi strani pa jih boste težje sprejeli. Ko govorite, ne pozabite na prijaznost in resnico, saj je videti, da boste lahko skorajda bombardirani s spremembami, ki sledijo. Ne pozabite tudi na jasnost in realno komunikacijo, ko se pogovarjate z drugimi. Upoštevajte predvsem slednje, ko bodo vaše nove ideje se odvijale veliko hitreje, kot si lahko zamislite ta trenutek. Posledično pa se nekaj lahko odvije veliko hitreje, kot pričakujete, zato bo obdobje dneva ali do tedna tisto, ki vam bo prineslo rešitve.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Nekaj, kar razrešujete že dlje časa, se lahko v februarju potrdi kot sproščanje vaše srčne moči, v obdobju petih tednov do petih mesecev. Za vas je pomembno, da se boste lahko prepustili globokim čustvom, ki vas vodijo k praznovanju, posledično pa tudi k občutju miru in sreče. Pridobite si lahko tudi bolj stabilno osebno življenje. A naj vas ne bo sram, če si boste za kakšno zadevo poiskali nekoga, ki vas bo vodil kot mentor. Morda pa boste ta mentor ravno vi sami, ki bo delil svoje znanje in izkušnje z drugimi. Več povezave in zaobljub pa si lahko zadate na duhovnem področju.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Stvari delajte iz pravih razlogov in ne zaradi potrebe trenutnega stanja. Videti je, da vam februar lahko meša štrene s tradicionalnimi in novimi vrednotami ter pristopi, ki bi vas lahko nekoliko zmedli. Posledično pa se prepustite hrepenenju po bolj pomenljivem življenju, saj boste lahko tako tudi lažje prepoznali, kako naprej. V februarju lahko pričakujete velike spremembe, če jim boste le dovolili vstopiti v vaše življenje. Dnevi za vas bodo kot alfa in omega, ki prinašajo svobodno odločanje v trenutku.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Morda ste se v nekaj preveč »zapičili«, saj bodo v mesecu pred nami priložnosti k vam prihajale iz različnih smeri. Poskrbite za boljšo povezanost samih s seboj, pa tudi z okolico. Morda ste obdani z ljudmi, ki so preveč ambiciozni, in vas to tudi na nek način blokira. Za vas bodo v februarju pomembni torki, ko boste lahko za kratek čas odložili svoje pisalo in se prepustili svoji kreativnosti tudi na drug način. Morda za razrešitev situacij in problemov potrebujete samo več časa, saj ni treba hiteti brezglavo.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.