090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (13. – 19. 2. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V energijah tedna pred nami se lahko vaše znamenje ulovi v razmišljanje o bolj izpopolnjenem življenju oziroma življenjskem poslanstvu. Videti je, da bi se lahko pojavila tudi intenzivnejša želja po slednjem in ne nazadnje potreba, da opustite vse, kar vam ne služi več. Lahko bo začetek življenjskih sprememb.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Neodločenost, ki jo prinašajo energije tedna, vas bo lahko blokirala in držala nazaj. Pomembno je, da se odločite za tisto, kar bo pravšnje in pravilno za vas, ne glede na ljudi okoli vas in njihovo zadovoljstvo. Pazite, da se ne ujamete med intelektualnim ter čustvenim nivojem lastnega življenja. Razlika je očitna!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vse skupaj se lahko odvije v smeri, kjer se bo pojavila potreba, da spremenite svoj pogled na situacijo ali odnos, v katerem ste se znašli. Preverite in oplemenite lastno edinstvenost, posledično pa se zavedajte svoje cene. V akciji, v kateri delujete, bi se lahko vse skupaj nekoliko ustavilo. Če se bo, bo to v vašo dobrobit.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vse skupaj zahteva drugačen pristop ali ravno tisto, česar si morda ne želite priznati ali sprejeti. Zdi se, da je čas, da preverite vse možnosti razrešitve, ki vam jih življenje ponuja. Zato se ne čudite, če bo vaš intelekt odigral pomembno vlogo v razreševanju. Hitra akcija in odprtost za nenadne spremembe.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Karkoli načrtujete, vedite, da boste delo opravili bolje, kot si upate priznati ta trenutek. Neverjetne ideje vas lahko vodijo do nagrad in napredka. Zdi se, da lahko prejmete nagrado ali zasluženo za vse, kar ste storili v preteklosti.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Čas je, da se premaknete v smeri svojih sanj, želja in ciljev. Naredite nekaj, kar vam bo razširilo obzorja. Morda je čas, da tudi stopite iz svojih okvirjev. Vodi naj vas ustvarjalnost, saj je videti, da bi se lahko nekje premaknili veliko hitreje in boljše, kot si priznate ta trenutek.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Teden vam prinaša energije ljubezni, saj je videti, da se vezanim obeta poglobitev odnosa, medtem ko se samskim obetajo nove priložnosti. Jasno, da je vse odvisno od vas in vaših odločitev, pa vendar: energije vas podpirajo, da najdete tudi rešitev za vse probleme, ki so v preteklosti nastali. Ne skrbite!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Teden vam prinaša energije, ki se bodo bolj ali manj dotikale vaših financ. Zdi se, da je potreben tehten premislek, kako boste svoje finančne vire pametno porazdelili. Najti bo treba ravnovesje odlivov in prilivov, posledično pa razmišljati tudi o prihrankih. Pomagajte tudi tistim, ki to potrebujejo.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Nekaj nepričakovanega vam lahko potrdi tisto, kar že dlje časa sprejemate z dvomom ali strahovi. Bodite hvaležni, saj se vaša čustva lahko poglobijo do te mere, da boste spet okusili pravo srečo in mir, ki ga iščete. Velik poudarek bo imelo ravno vaše zasebno življenje.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Zdi se, da preveč dvomite vase … Vi lahko naredite vse! Prevzemite odgovornost in nadzor nad lastnim življenjem. Dejansko lahko manifestirate vse, kar potrebujete za vaš uspeh. Morda je čas, da si odprete čakre zgornjega dela telesa … Preverite!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Bodite odprti in sprejemajoči! Energije tedna vas lahko dodobra preizkusijo, kako močno verjamete vase. Nikar ne popuščajte pod pritiskom in se raje postavite zase, če odnos, situacija ali dogodek to zahteva od vas. Premislite in preverite svojo samopodobo.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Le pokažite več zaupanje v lastno življenje in tisto, kar se zgodi ali dogaja. Vse ima svoj razlog in višji pomen. Umaknite se vsem negativnim čustvom in okolici, ki jih vam povzroča. Osredotočite se na svoje skrbi in strahove, saj lahko v tednu pred nami tudi močno nazadujete.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.