090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (20. – 26. 2. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Zdi se, kot da vam teden prinaša energije, ko boste lahko poiskali svoje bistvo, posledično pa opustili tisto, kar sodi v preteklost. Zaključke oziroma konce le vzemite kot priložnost nečesa novega oziroma novih priložnosti, ki vam jih ponuja življenje. Čas je, da greste po svoji poti naprej …

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Čutiti bo stresne tenzije, ki bodo lahko tudi posledica novih začetkov oziroma novih priložnosti. Videti je, kot da se bo vse skupaj dogajalo preveč naenkrat. Pri vsem imate možnosti uspeha, zato dihajte z energijami. Bodite bolj prizemljeni, tukaj in zdaj.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vaš strah, ki se lahko pojavi v prihajajočih dneh ali pa boste vanje že stopili z njim, od vas zahteva več inspiracije. To pomeni, da ko se osredotočate na slabo, se vam zna res dogoditi najhujši možen scenarij. Tako sami ubijate možnosti lastne inspiracije, saj dovoljujete, da strah rojeva iz problema še večji problem.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Če boste odprti za odgovore, vas prihajajoči čas lahko potisne v zaključke procesov. To pomeni, da boste pridobivali na moči odločitev. Ne dovolite si zmedenosti, ki bi si jo lahko priklicali s pretiranim analiziranjem odnosov, dogodkov ali situacij …

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Veliko vam bodo pomenile družinske vezi ali pa boste preprosto bolj vpeti vanje. Videti je, da se s pomočjo vaše logike in strukture delovanja vaš uspeh krepi. Posledično pa poskrbite, da boste tudi v prihodnje organizirani in boste ostajali sočutni vodja.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vse se bo vrtelo okoli življenjskega poslanstva, ki ga bi lahko v času pred nami tudi začeli spoznavati ali pa ga boste spoznavali še globlje. Videti je, da bo čas naklonjen za vaše manifestacije, a brez trdega dela bo vse skupaj težje. Treba bo uporabiti tudi lastno kreativnost ter se družiti z enako mislečimi oziroma s tistimi, ki podpirajo vaše sanje.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

O nečem boste morali ponovno razmisliti in si postaviti ali obnoviti osebne meje. Čas je, da se zelo pozorno posvetite podrobnostim. Ne glede na to, kako se vse skupaj odvija, na koncu imate moč zmage. Strah in objektivne odločitve so lahko vaše smernice … Jim boste sledili?

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Delujte na samozaščiti, saj vaše razmišljanje, še manj pa vaše okolje, nista ravno prijazna v miselnem delovanju. Pomembno je, da ste pazljivi in modri v svojih dejanjih. Pomembno je, da ste prijazni, po drugi strani pa ne naivni … Pazljivo skozi teden.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Morda se bo vse skupaj vrtelo bolj okoli vaše stabilnosti, ki vam jo energije prihajajočega tedna lahko zamajejo. Videti je, da boste primorani dodobra načrtovati naslednji korak, z pogledom v prihodnost. Imejte potrpežljivost in dobre stvari bi vam morale priti naproti. Zadovoljstvo se dotika lahko tudi vaše službe.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vzemite si čas zase in se ozdravite. Očitno bo treba ozdravljati vzorce vašega otroštva, saj je vidno, da bodo v prihajajočem tednu z vami energije otrok. Morda se boste sami vedli otročje, morda pa bo to le nova priložnost, da se nekaj ali nekdo vrne k vam iz preteklosti.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Imeli boste priložnost občutiti blagostanje, ki bo z vami skozi teden. Pazite, da vas čustveno preveč ne premetava, še manj pa vabi v nove in nenadne občutke zaljubljenosti. Kot da vam nekaj ali nekdo zamaje tla pod nogami, kot novo čustveno izkustvo.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Blaginja se vam nasmiha in moč notranjega zadovoljstva je na dlani. A pazljivo, vaša sanjaška duša vas lahko zapelje v iluzije, kjer se lahko ujamete le v fikcijo. Ne poudarjajte toliko materialnih dobrin. Usmerite se raje v občutek ujetosti med skrbmi in strahovi. Čaka vas nekoliko bolj pester teden.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.