090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (13. – 19. 3. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Energije tedna napovedujejo, da se vam lahko uresniči marsikaj. Zdi se, kot da lahko doživite izpolnitev svojih sanj, predvsem pa se napolnite z energijo, ki vas ponese v pozitivo. Kot da boste vsaj za nekaj časa stopili v življenje, ki si ga želite … Pa boste sodelovali?

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Z glavo nikar ne rinite skozi zid. Za vas in vaše najbližje se lahko konča slabo. Gotovo obstaja nekaj boljšega v izboru in zagotovo ne vidite jasno vsega. Nikar ne bežite pred seboj in resnico … Si želite mir ali nemir?

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V neki zadevi, odnosu ali situaciji potrebujete pomoč, kajne? Neka informacija vam prihaja na pot, ki pa je morda le ne boste hoteli slišati. Če govorite resnico, jo govorite prijazno. Zavedajte pa se tudi, da če ne vi, pa nekdo drug v vašem okolju spominja na indigo otroka.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Stvari v neki zadevi ali situaciji so širše, zato morda vključuje še koga ali nekoga, s tem pa daje zadevi večji pomen. Preverite zadeve, ukrepe in vzroke, saj je videti, da boste lahko našli tisto pravo rešitev. Morda je del tega tudi čas, ki si ga le vzemite, saj se tako pa spet ne mudi.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaše znamenje se lahko v tednu pred nami zaplete v romantične globlje spone z osebo, za katero intuitivno čuti, da ji lahko tudi zaupa. Prejmete lahko neverjeten nasvet, ki ga boste s pridoma uporabili, četudi bo morda prišel ravno iz vašega srca. Ne čudite se, če v tem tednu začnete nekaj novega …

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Energije vas pozivajo, da vstopite nemudoma v gibanje, delovanje ali reševanje zadeve, v katero ste se zapletli. Izzive, ki vam jih nanizajo energije in čas, lahko premagate dokaj, če ne kar zelo uspešno. V zasebnem življenju si pa le odprite vrata strasti … Poživitev!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Prejeli boste neko informacijo ali vest, ki bo vam bo preprosto pisana na vašo kožo in bo v vašo korist. Ne pozabite na modrost in svojo pamet, saj vam lahko prinese nagrade, po katerih hrepenite. Kot zanimivost: uspeh in javno nastopanje vam v tem tednu ne bosta tuja.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nekaj vas je stisnilo v kot in sedaj čutite nekaj, kar povezujemo s strahom brez pravega vzroka. Če boste nadaljevali z negativnim razmišljanjem na vsakem koraku ali mu dovoljevali vpliv, boste resnično priklicali najhujši možni scenarij. Bolj ko rastejo skrbi, večji problem lahko nastane.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Zdi se, da se v nečem vrtite v krogu in iščete rešitve ali popravke. Dovolj je tega v tem tednu, zato svojo moč raje usmerite v premike in odločitve. Če ste zmedeni, si preprosto recite: “Hvala!” S pretiranim analiziranjem boste težko dosegli nasprotno, se vam ne zdi?

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V tednu pred nami bodite dobro prizemljeni in se zavedajte svojega ega. Iluzija vas lahko potisne tako daleč, da boste ovrednotili materialne dobrine bolj kot druga področja ali stvari. Se čudite, zakaj potemtakem občutite strahove in dvome? Soočite se!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Kar dajemo, to žanjemo … Stari pregovor, s katerim se lahko srečate skozi teden. Dejansko vas energije podpirajo, da prejmete vsaj toliko, kolikor ste dali. Zato ne pozabite, da se dobro z dobrim vrača. Prejeli boste nepričakovan priliv denarja, pa vendar pazite na izposojo ter posojanje denarja!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Gregorjevo lahko pusti na vašemu znamenju tudi svoje sledi. V tednu pred nami vam lahko ljubezen močno ponagaja v smislu, da se nepričakovano zaljubite . To pa je tudi značilnost vašega znamenja; le pazite, da vas ne odnese. Ostanite prizemljeni, da ne bi doživeli preveč čustvenih preizkušenj ali lekcij…

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.