090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (20. – 26. 3. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Čas je, da naredite potrebno akcijo. Bodite pošteni in zadovoljni, saj kujete v realizacijo svoje sanje, ki si jih najbolj želite. Morda se vam želja šele porodi, a energija tedna napoveduje, da bi morali živeti s pozitivnimi energijami, ki objamejo tudi vašo karierno priložnost. Čaka vas napredek …

Bik (21. 4. – 20. 5.)

K vam prihajajo novice, ki so vredne veselja. Zdi se, da prejmete oznanilo vesela dogodka ali pa vaš srečen dogodek izpeljete v pozitivi. Prejeli boste vabilo, kjer boste spoznali tudi krog svojih pravih prijateljev … Vse se zgodi z razlogom.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ustavite se in nehajte riniti z glavo skozi zid. Prosite za pomoč druge. Zresnite se pri svojem delu ali pa morda spremenite način svojega delovanja. Popazite tudi, da si na glavo ne bi nakopali preveč odgovornosti … Morda nosite križ okolice?

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V vašem srcu se skriva ljubezen. Le povabite jo in ji prisluhnite. Gre za intuitivno notranje doživetje, v katerega morate zaupati. Prevzemite skrb za sebe in tudi druge, a le pazite, da ne boste prestopili meje okusnega. Tudi vam paše, da vam vračajo ljubezen, kajne?

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Nekaj, kar ste načrtovali, se lahko v tednu pred nami pokaže, kot da raste, pa vendar preverite, ali v pravo smer. Zdi se, da se odtujujete od sebe in ljudi. Prizemljite se, zadihajte tukaj in zdaj. Lahko občutite negativni vpliv ljudi, ki so preveč ambiciozni! Raba modrosti ne škoduje.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Zgodili se bodo močni spiritualni dogodki, ki si jih morda le ne boste vedno znali razložiti. Zdi se, da vaša duša želi vstopiti v višje sfere, posledično pa bo treba opustiti neke skrbi ali strahove. Ko boste razumeli resnico situacije, bo tudi situacija bolj resnična.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V tednu pred nami boste primorani delovati v smislu: dobre stvari iz dobrih razlogov. Zdi se, da boste primerjali svoje tradicionalne poglede z novitetami, ki prihajajo k vam in posledično delujejo za vas. Morda vam energije postrežejo tudi z ljudi, ki jih bolj zanima spiritualnost.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Pred soočanjem z izzivi tedna bo treba delovati na vaši veličini vaše notranje oči, da jih boste lažje prebrodili. Ne pozabite na moč prijaznosti in odpuščanja, saj sta pomembni tako za vas kot za okolico. Čas prepoznavanja lastnih vrednot je ponovno pred vami!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ker se boste ponovno soočili s stresom, bo ta lahko kot  posledica, ker imate preveč stvari naenkrat, dogodkov, ki udarijo naenkrat. Jasno je, da ste sposobni prebroditi vse skupaj, kar tudi uspešno boste, pa vseeno, pripravite se na nepričakovane dogodke in spremembe.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Pomlad vam lahko resnično letos ponudi preigravanje energij na vaši čustveni ravni. Zdi se, da boste vstopili v neko novo obliko partnerstva ali celo v novega, kjer boste na čustveni preizkušnji. Povabila na dogodke vam bodo preprosto deževala, zato ne pozabite na prijatelje.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Bodite preprosto prodorni. Naj vas izzivi ne tiščijo k tlom, saj imate vse možnosti, da poleg osebnostnega dviga dvignete vse, kar je del vas. Bodisi projekti, dogovori ali načrti – postavite se zase … Vaše življenje, vaša skrb.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

V prihodnost začnite zreti z upanjem in optimizmom. Moč vere vam lahko omogoči, da čisto preprosto, na lahek način, premaknete tudi gore. Veseli izzivi, ki vam prinašajo odrešitev od preteklosti ali časa težjih preteklih izzivov.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.