090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (27. 3. – 2. 4. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami le pazite, da ne boste preveč občutili stresa iz okolice, ker bi prevzemali preveliko odgovornost za stvari, ki se bodo dogajale naenkrat. Zdi se, da vas bo vaša multifunkcionalnost dodobra obremenila. Bodite pripravljeni tudi na nenadne spremembe.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Skozi teden boste občutili neutemeljen strah. Morda bo posledica vaše prevelike usmeritve na najhujši možen scenarij za stvari, ki vas ta trenutek najbolj bremenijo. Ne pozabite: več pozornosti na problem širi njegovo širino. Prizemljite se!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zdi se, da boste končali z nekim procesiranjem, kar vam bo dalo več moči, da se boste lažje odločili. Zmeda je lahko preprosto posledica vašega pretiranega razmišljanja in analiziranja preteklih dogodkov, pa tudi anksioznosti, kaj bo … Umirite se.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Pazite, da ne zapadate v iluzije, v katere bi se lahko ujeli brez pravega izhoda. Pazite, da svoje pozornosti ne usmerjate preveč na materialne zadeve, ki vas lahko tudi zdravstveno ohromijo. Ujetost v strah in skrbi pa le umirite z realnim pogledom na skrbi oziroma dogodke.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Kar delate dobrega, se vam vrača. Tako je nakazano tudi v tednu pred nami, v katerem boste prejemali poplačilo za vaše delo v vseh oblikah in smereh. Morda večkrat iz nepričakovanega izvora. Če se kreditirate ali posojate denar, bodite previdni.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

V tednu pred nami se z vami lahko poigrajo čustva, ki vas lahko zapeljejo in nepričakovano zadenejo z amorjevo puščico. Stojte na trdnih tleh, še posebej če je za vami zadeva, projekt, ki je že dolgo nestabilen. Raje vzemite vse novitete skupaj kot eno izkušnjo več.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kar se tiče vaše poslovne poti, kariere, napredovanja ali celo študija, je pred vami čas, ko boste imeli vse možnosti dobrega napredka ali pa boste prejeli pozitivne novice, po katerih morda že hrepenite. Dobro načrtujte in sprejmite podporo okolice kot »brco v tazadnjo«.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ta teden v odnose, delo in situacije vnesite več spontanosti in več sproščenosti. Morda boste krožili med poslovnimi in zasebnimi zadevami; enkrat bo prioriteta eno, drugič drugo. A pomembno je, da pokažete svoje neverjetne talente ne glede na okolico.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

V stvari, odnose ter dogodke, v svoje življenje nasploh, vnesite več strasti. Posebej ko se dotika vaše kariere. Naredite najboljše, kot znate in zmorete. Kreativne talente le izrazite in se pustite presenetiti. Zmorete, kajne?

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V neki zadevi, odnosu ali dogodku boste potrebovali mentorja. Ni izključeno, da vas ne bodo uporabili za mentorja, kjer je pomembno, da se tudi vi nekoliko distancirate. Morda bolj ločujte zasebno od službenega življenja, posledično pa dajte več pozornosti na svoj spiritualni svet.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Teden vam lahko prinese nepričakovano novico, posvet, nasvet ali pomoč, ki se tiče denarja. Lahko je to tudi manjša nepričakovana vrednost, ki jo boste prejeli. Vse spremembe kariere pa le sprejmite z nasmehom. Ne pozabite: vsak konec je nov začetek.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ne obračajte si hrbta in prisluhnite svojemu srcu. Vaša intuicija je dovolj stabilna in močna, da ji lahko zaupate. Posvetite več pozornosti drugim, obenem pa tudi preverite, ali je nekdo ali nekaj le nima preveč. Razsodnost vam ne bo škodila!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.