090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za april 2023

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v aprilu! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V mesecu pred nami bo vaše znamenje lahko stremelo k bolj prizemljeni moški energiji. V vaše življenje morda vstopa poslovna moška oseba, tako zasebno tako poslovno, kjer le pazite, da se z njo ne zapletete v posle ali odnose, ki bi vam prej škodovali kot koristili. Vaši načrti delovanja lahko stremijo k perfekcionizmu. Imeli boste neverjetne ideje, ki jih lahko tudi izpeljete. Zdi se, da boste prejeli blagoslov za svoje življenje …

Bik (21. 4. – 20. 5.)

April vam bo v večini primerov postregel z bolj borbeno energijo, ki pa vam posledično lahko da občutek, da vedno obupate tik pred ciljem. Imeli boste lahko tudi veliko priložnosti, da se učite iz preteklih napak. Vse in vsakogar le vzemite v razmislek. Če si boste želeli boljšo razrešitev situacije ali odnosa, preglejte stvari z več zornih kotov. Vzemite si čas, saj je hitenje nepotrebno. Stane vas pa lahko še veliko več, kot si mislite.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zračnost energij vam bo dajala krila, da se premikate naprej. Kot da boste prejeli motivacijo, ki vas bo ne glede na obliko potiskala naprej, odpirala za pomoč drugim in vam pomagala odpuščati. Kar ste dobrega delili z drugimi, se vam v tem mesecu lahko povrne. Nepričakovan priliv denarja ali možnost zaslužka se vam bo ponudila mimo grede, pazite pa pri posojanju ali izposoji denarja. Preberite si drobni tisk, saj je verjetnost, da spregledate kaj pomembnega!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

April vam ne bo najbolj naklonjen. Pazite na nadzor, tudi na samonadzor. Ne ravno ljube spremembe so lahko pred vrati vašega življenja. Kot da vas bo pri napredku blokirala neka sila, zato tudi pravih rezultatov ne boste zlahka prepoznali. Delajte prave stvari iz pravih razlogov, kamor lahko vključite tudi tradicionalnost in preverite, kaj vam dejansko služi. Morda vas bo duhovni svet bolj vabil k sebi.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Karkoli se vam dogaja v življenju, verjemite, da se dogaja z razlogom. Zdi se, da se boste morali umakniti pred lastnimi negativnimi čustvi do drugih. Osredotočajte se na vse tisto, kar vas najbolj skrbi ali plaši. Bežanje k staremu, opuščanje določenih stikov z ljudmi, posesivnost ali prevelika dobrodušnost vas lahko stanejo veliko. Morda si boste na tak način sami zaprli vrata, ki so napačna v smislu, da v njih ne boste prepoznali vseh pozitivnih možnosti. Ne prehitevajte!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

April vam lahko postreže z napredkom, ki se vam bo poznal tudi na finančni ravni in vam omogočil konec težjega obdobja ter pozitivne spremembe. Zdi se, da boste našli rešitev za neko težavo, ki jo doživljate že dlje časa. Posledično pa le pazite, da si na svoja ramena ne naložite preveč nepotrebnih bremen. Kot da prihaja konec neke odvisnosti ali soodvisnosti od nekoga ali nečesa. Mesec preporoda v malem je pred vami. Čestitke, če boste prepoznali svoje napake in jih popravili!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

April vam zasebno življenje ne bo okraševal ravno s srečo družinskega življenja. Zdi se, da boste zaključevali neke odnose, posledično pa se določene duše tega znamenja lahko celo odselite iz trenutnega doma. Obstaja tudi večja nevarnost zaključevanja partnerstev. Kot da boste morali dodobra načrtovati naslednji korak, ki vas bo dolgoročno vodil v pravo smer. Imejte potrpežljivost najprej do sebe, potem pa tudi drugih. Tudi dobre stvari so vam na poti, zato se odprite zadovoljstvu, ki ga lahko prejmete na poslovnem področju. Morda bo to čas sprejemanja skromnosti.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

April vam bo postregel z raziskovanjem svoje duše, čemur bo morda sledil duhovni preporod ali raziskovanje omenjenega sveta v smislu samospoznavanja in napredovanja. Posledično boste morda precej ekstrovertni, zaradi česar boste manj čustveni v vaših odnosih. Morda ne bo napak, če si za vas pomembne zadeve poiščete tudi mnenje strokovnjaka ali nekoga, ki je doživel tovrstne izkušnje. Če boste vedeli, da vaš čaka nastop ali zagovor, na katerem bo prisotno večje število ljudi, se nanj dobro pripravite.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Umaknite se neiskrenosti, saj vas lahko obdaja občutek ujetosti v nečem, kar vam ni ravno po godu ali pa vam sploh ne ustreza. Zdi se, da se bo tisto, za kar ste mislili, da je dobro za vas, izkazalo kot napačno ali nerealno. Soočite se z morebitnimi občutji tišine, krize ali terorja. Tuje vam ne bo niti občutje pritiska, ki bo lahko tako posledica vašega delovanja kot odzivov okolice. Možnost, da zapadete v anksiozno stanje, je tako večja in vam bolj bližje. Pazite na svoje misli, ne prehitevajte časa in imejte potrpljenje do sebe. Pomembni ste najprej vi!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Sreča bo potrkala na vrata vašega družinskega področja. Lahko prejmete pohvalo ali pa se preprosto nekaj izkaže kot pritrdilno za vaše družinsko delovanje. Pazite na svoje pozitivno doživljanje oziroma doživljanje občutka sreče, ki vas lahko potisne v nespametno zapravljivost ali pa celo omaja vašo finančno stabilnost. Poskusite ohranjati pravo ravnovesje ne glede na doživljanja, saj boste očitno ponovno prejeli potrditev, da imate okoli sebe ljudi, ki jim lahko zaupate.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nezaupanje se vas lahko močno dotakne, pa tudi neusklajeno delovanje vseh ravni vašega telesa. Vzemite si čas zase in dodobra preverite, premislite ter preglejte podrobnosti, ki so za vas pomembne v danem trenutku. Pozornost in varnost igrata pomembno vlogo. Ne glede na dogajanje je lahko zmaga vaša – le prizemljite svoje energije in sebe. Realna in objektivna odločitev vas lahko popelje v smer, po kateri hrepenite. To je nekaj, kar je le del vaše življenjske preizkušnje.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Novosti so pred vrati. Čestitke! Novi finančni začetki, nove finančne priložnosti, nova karierna pot, nov posel, nov pritok denarja, prihranki, blaginja, varnost, stabilnost, možnost manifestacij – vse to vam aprila ponuja Univerzum. Prava ljubezen, ki lahko tudi vstopi v vaše življenje kot nekaj novega, je nakazana kot dolgoročna oziroma dolgotrajna. Tudi tisti, ki ste že dolgo sredi težkega obdobja ali pa ste ga imeli zadnje čase, lahko prejmete pritrdilne rezultate vaših odločitev. Izbirajte s srcem in pametjo. Vse to vas lahko povrne tudi v bolj stabilno zdravstveno stanje …

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.