090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (10. – 16. 4. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred nami vam prinaša nove pričetke, priložnosti in srečo ter veselje. Energije tedna kažejo, da boste napredovali in tudi slavili dosežke.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Energije tedna vam bodo postregle z energijo strasti. Ta se vas lahko dotakne na vseh področjih vašega življenja, ne le v partnerstvu ali intimnem življenju. To bo teden, ki vam preprosto prinaša energijo šarma in ponosa nase.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Morda boste lahko zapadli v bolj trmaste energije in tudi energije rigidnosti, s katerimi boste sevali v vaše okolje. Morda se boste namerno odločili tudi za kakšno obliko uveljavljanja lastnega ega.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Svoj naslednji korak načrtujte samo z dolgoročnimi načrti, še posebej v situacijah, ki so dolgorčonejšega značaja. Ob vsem skupaj pa bodite potrpežljivi, saj dobre stvari vedno pridejo na koncu. Zadovoljstvo bi morali doseči, posebej če gre za poslovni nivo vašega življenja.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Četudi že izgubljate živce, uspeh prihaja k vam. Morda res ne v obliki ali na način, ki ste si ga vi zadali. Vaša samodisciplina bo zato na preizkušnji, posledično pa le zasvetite s svojo svetlobo, talenti in intelektualom. Tudi to je ena od poti, da se stvari sestavijo v pravo sliko.
 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ta teden raje izkoristite za počitek. Večja bo možnost prisotnosti strahu, stresa, anksioznosti, mentalne praznine ter izčrpanosti. Pojavlja se večja potreba po koreniti sprostitvi, tako navznoter kot navzven … Morda vam manjkata samo mir in tišina.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Energije tedna vas lahko nagradijo z jasnostjo pogleda na življenje, situacijo ali odnos. Porodijo se vam lahko nove ideje, načrti, intelektualne priložnosti, komunikacija … Pomembno je, da prepoznate resnico, ki se vam je morda lahko tudi skrivala … Bodite močni!

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ta teden boste bolj dovzetni za večji občutek osamljenosti; paranoja bo lahko vse večja in močnejša. Morda se vam posledično lahko razvije potreba po izolaciji. Ne čudite se, če boste imeli potrebo ali občutek, da se nekoliko distancirate od svoje socialne mreže oziroma družbe.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Zaradi nihanja ega ter bolj neprijetnih okoliščin se boste lahko znašli v slabši potrpežljivosti oziroma tudi lenobi. Zaradi nestabilnih energij boste sevali slednje tudi v okolico, ki pa se vam lahko postavi v bran s svojo nelojalnostjo. Če lahko, vse skupaj nadzirajte bolje.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V vaše življenje bo očitno vstopila energija kolesa sreče, ki vam prinaša srečo, usodo, spremembe in tudi karmo. Kot da vam jača vero in upanje, posledično pa omogoča tudi priložnosti, ki si jih želite. Čas, ki je pred nami, vam bo naklonjen.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Težki časi ostajajo za vami, udarci usode pa se počasi zdravijo v vas. Počasi boste napredovali in se tudi lažje odločili, da je čas, da stres in njegove posledice opustite za seboj. Saj veste, ko poskrbite dobro zase, lahko tudi dobro napredujete. Le volja, čas in nežnost naj bodo vpeti.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Postavite se zase! Kot da je čas, da svetu pokažete, kako velik je vaš teritorij, kako močno obrambo ste si pripravljeni narediti, in seveda, kako zaščitniški znate biti. Ne pozabite ob vsem tem tudi na samonadzor, da vas ne bi odneslo čez meje okusnega..

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.