090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (17. – 23. 4. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Energije naslednjega tedna za vaše znamenje ne bodo najbolj prijetne. Znajdete se lahko v občutkih ujetosti, samoomejevanja in posledično tudi možnosti nepotrebnega žrtvovanja za druge. Kot da boste imeli občutek, da je pri vas vedno čakanje tisto, ki si ga v resnici ne želite.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Zdi se, kot da vas bo podzavest nezavedno obremenjevala in posledično negativno vplivala na vaš občutek sreče. Neizpolnjenost bo tako lahko močno prisotna v vašem občutju energij skozi ves teden. Zdi se, kot da vam nič, kar boste počeli, ne bo dajalo pravega zadovoljstva.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Odpirajo se vam lahko novi začetki, nove finančne priložnosti, novo delo ali poslovni projekt. Ni videti večjih težav z uresničitvijo vaših želja, če boste le postopali varno, modro in stabilno. Manifestacija obilja za vas ima v prihajajočem tednu močne priložnosti napredka.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Tudi vaše znamenje ima kljub prisotnim energijam možnosti novega začetka, ob čemer pa bi se vam lahko zgodilo, da se boste zaradi nečesa ali nekoga končno otresli preteklih negativnih energij. Posledično pa se pazite svojega notranjega otroka in idealiziranja. Lahko vas zanese.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Čestitke! Energije vas bodo usmerjale k zmagi in uspehu, ki ste ga čutili že dlje časa, četudi ste bili deležni negiranja iz okolice. Vaša ambicioznost, samodisciplina in koncentracija vas v prihajajočem tednu lahko popeljejo v napredke, ki jih čutite že dlje časa. Jim boste sledili?

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaše znamenju se obeta pozitivna energija, ki se bo dotaknila nekega področja vašega življenja, kjer bo ljubezen odigrala pomembno vlogo. Morda boste končno prejeli dokaze, kje ste in kam bi se radi premaknili, seveda tudi s podporo okolice. Posedovali boste lahko uravnoteženost in bili deležni tudi čudežev … Saj verjamete vanje, kajne?

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kraljica mečev vam nakazuje teden bolj negativnih energij. Nakazuje doživljanje vsiljivosti, nasilnosti, nekakšnih zahtev, prepotentnosti in nadležnosti. Boste dovolili takšno ravnanje iz okolice ali boste poskrbeli, da ohranite stabilno notranjo energijo, ki jo premorete?

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vstopili bi lahko v osebnostno tranzicijo energij, ki vam prinaša bolj umirjene odnose in delovanje, posledično pa tudi sodelovanje. Zdi se, kot da boste v nerazrešenih zadevah ali odnosih našli posrednika, ki bo vse skupaj nekoliko pomiril, vam potrdil energije stabilnosti in vas morda popeljal na potovanje … To potovanje je lahko tudi duhovno! Mu boste sledili?

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Zdi se, kot da se boste lahko hranili z duhovno energijo, ki se vas bo dotaknila skozi teden. Morda bodo pomembno vlogo odigrala tudi čustva neke zrelejše ženske ali pa vam bo dejansko dovolj slepomišenja. Videti je prisotnost večje stabilnosti in sledenja intuiciji, pa možnost romance in bolj čustvenih odnosov.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kljub vaši delovni naravi in uspešnemu delu vas energije lahko usmerijo tudi v bolj družinske odnose in partnerstvo, kjer je nakazana prisotnost energij sreče, stabilnosti in varnosti. Samskim lahko v življenje vstopi oseba iz preteklosti, vezani pa plujete v umirjene vode partnerskega odnosa. Kaj lepšega si še lahko želite?

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Ujeli bi se lahko v sanje, saj vam teden pred nami prinaša energije izbir, odločanja, več priložnosti, sanjarjenja in fantazij. Morda popazite samo na iluzije, da vas ne zavedejo na napačno pot ali celo v način razmišljanja, ki vas lahko začne bremeniti. Samonadzor ne bo odveč.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Tudi vaše znamenje bo zaplavalo v bolj mirne vode energij, ki vam bodo prinašale več navdušenja in motivacije. Zagotovo ne bo odveč tudi opuščanje obžalovanja za nečim ali nekom. Pomembno je, da prepoznate konec vaše stagnacije in da izkoristite priložnosti … Odločitev je vaša.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.