090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (24. – 30. 4. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami le ohranjajte ravnovesje, stabilnost in prizemljenost. Videti je, da boste dovzetni tako za dobitke kot za izgube. Vse se odvija tako, kot se mora. Prepustite se neverjetnim idejam, ki se vam bodo lahko porajale. Napredek ali spremembe bodo očitni.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Obrnite se nekoliko v svojo okolico in pridobite nevtralno mnenje, da se boste lahko premaknili naprej. Spremembe na poslovnem področju so neizpodbitne, predvsem pa vam bodo finance lahko predstavljale izziv. Nova zaposlitev, izpeljava projektov in posla. Spremljala vas bo sreča!

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ali ste bili že izdani in razočarani ali pa se vam to dogaja sedaj. Bistvo vsega je, da so negativni vzorci preteklosti v vas močno prisotni, zato ne pozabite, koliko in kaj ste sposobni narediti sami. Sprejmite izzive in ne pozabite, kako preprosto lahko vse skupaj tudi manifestirate. Stopite v svetlobo!

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Energija prisotnosti otrok ali vašega notranjega otroka bodo močno aktivne. Kretivnost, prijaznost, dobrovoljnost in dobrosrčnost pa bodo spremljevalke na vaši poti. Obeta se vam svetla prihodnosti vašega manifestiranja, a le skozi trdo delo in kreativnost. Morda potrebujete več spodbude iz okolice …

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Nehajte se obdajati z iluzijami, v katere se ujamete sami. Ne bodite preveč materialistični, predvsem pa se pazite lastnih strahov in dvomov. Na poti k vam so dobre novice, telefonski klic, pogovor ali sestanek, ki vam prinašajo novo aktivno energijo. Napredek se vam nakazuje, a odločiti se morate sami. Greste naprej?

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Teden pred vami vam obljublja novo partnerstvo ali poglobitev starega, kjer se lahko soočate z anksioznostjo, strahovi in celo negativnimi misli brez prave podlage. Nakazani so dogodki, v katerih lahko spoznate tudi svojo srčno osebo. Utrdi se vam lahko tudi neko staro prijateljstvo z nekom, s katerim lahko svobodno delite svoje misli, mnenja in, jasno, odločitve.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Morda se boste doma počutili bolj ujeti, nesrečni, morda ste del dekonstruktivnih družinskih odnosov. Kar je pomembno za vas, pa je, da opustite ljudi in odnose, ki vam več ne služijo, saj je bolje pozornost usmeriti v vašo karierno pot. Srečujete se lahko z ločeno osebo ali osebo nesrečnega stanu …

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Na nekem področju svojega življenja lahko začnete izgubljati vero vase, v okoliščine ali sam potek dogodkov … Pustite svoje skrbi in dvome na strani, saj lahko odločitve sprejmete tudi kasneje. Poglobite se vase, kar od vas zahteva tudi to obdobje retrogradnega Merkurja, saj boste le tako lahko napredovali kasneje. Vzemite si prost dan ali krajši oddih. Misli naj zadihajo.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Zaščitite sadove svojega dela, saj se preveč oklepate ljudi, ki vam ne prinašajo tistega, kar ste pričakovali ali pa so vam obljubljali. Možnosti izzivov so velike, ti pa vas lahko stanejo veliko živcev. Pozitivna stran tega pa je, da si zdaj lahko zagotovite finančno stabilnost.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Morda imate več sreče kot pameti, a nakazano vam je, da boste v tednu pred nami dobili nepričakovani priliv. Manjših ali velikih vrednosti. Zdi se, kot da morate vpeljati več vaših sposobnosti vodenja in nepričakovana podpora bo prišla kar sama. Sreča JE na vaši strani!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Ne jokajte za izgubljenimi priložnostmi, posledično pa bolj nadzorujte svojega izražanja negativnih misli. Večji nadzor in vera v vas same je tisto, kar bo izzvalo tudi potrditve iz okolice, da so z vami le tisti ljudje, ki vas podpirajo. Potrebujete več uravnoteženih energij med delom in zasebnim življenjem.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Čustveno področje vam lahko postreže z bolj negativnimi stvarmi kot pozitivnimi, zato ste lahko prevarani, zlomljenega srca, obdani z manipulatorji, preživeto avanturo … Pozabljate, da imate vse, samo če verjamete vase in si zaupate. Ne podcenjujte lastne moči in ne verjemite v tisto, kar ta trenutek ni potrebno. Več samozaupanja vam bo prineslo, kar si želite … Zmorete!

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.