090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za maj 2023

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v maju! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Maj bi lahko začeli nekje na potovanju ali krajšem izletu. Zelo pomembni bodo ti trenutki, saj bodo iz vas izvlekli tudi negativne vzorce. Zanimivo je, da vam bo maj bolj naklonjen na kariernem področju, kjer boste lahko prejeli pozitivne novice ali celo napredovanje … Pomembno je skrbno načrtovanje, pri čemer pa le opustite sisteme, ki vam ne služijo več. Zdi se, da vam bo neka situacija ali dogodek popeljal v neverjetne priložnosti. Jih boste izkoristili?

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nikar maja ne začnite z vašim trmastim vztrajanjem, da morate z glavo skozi zid. Pazite na svoje odvisnosti, še posebej na tiste, vezane na okolico. Nekaj bo od vas zahtevalo nenadno delovanje, kjer pa pazite na izzive, saj jih lahko izpeljete bolje, kot si mislite. Več strasti boste lahko vnesli v svoje življenje in partnerstvo. Pomembno je, da delujete iz pravih razlogov za prave stvari. Morda se boste bolj vpletli v spiritualno okolje, kar morda tudi potrebujete …

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Maj vam lahko nekoliko zagode z ljubezensko simfonijo, ki se bo odigrala na čustvenem področju. Spoznali ali prepoznali boste lahko svojo pravo ljubezen, odločali se boste iskreno iz srca in si lahko povrnili tudi k boljše zdravje. Vaših blokad in ovir bi moralo biti konec, saj vas čaka tudi nepričakovana sreča. Morda se odločite za nakup nepremičnine, potovanje, nov avtomobil … Novi začetki vam ne bodo tuji, pa tudi samozavest za vaše premike naprej ne. Pa srečno!

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Morda vas je strah preveč slabih stvari. Vendar ste na dobri poti, da si vse slabo prikličete kar sami. Ujemite ravnovesje v sebi in ga raztrosite na vsa področja svojega življenja. Tako boste lahko prejeli dobro, saj boste dobro tudi širili. Prejeli boste nepričakovan denar, a previdno pri izposoji in posojanju. Čas je, da stopite bližje k sanjam. Jim boste končno že sledili? Vaša kreativnost je morda ključ do rezultata.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Maj vam lahko postreže z neko izdajo nekoga, ki mu zaupate, ali pa sesutjem nekega sistema, ki mu slepo in zvesto sledite. Nasmihajo se vam tudi novi začetku, pa vendar je čas, da prisluhnete svojemu srcu in zaupate intuiciji. Vaša skrb za druge je v pomanjkanju ali presežku. Preverite, kaj in zakaj. Obenem pa boste, ko boste razdajali svojo ljubezen in dobroto, tudi sami zrastli v močnejšo osebo. Žalost se sčasoma potolaži …

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Otroška energija ali vaš notranji otrok sta vam lahko inspiracija za vaš osebnostni napredek v maju. Da, čakajo vas novi začetki, obdani z obilo sreče. Posledično lahko prejmete nasvet, pomoč ali celo nepričakovan denar, ki vam lahko še dodatno potrdi vaš uspešni projekt. Spremembe v karieri bi vas morale voditi ko pozitivi, po drugi strani pa le poiščite svoje življenjsko poslanstvo, da se vaše življenje lahko malce umiri … Zaupajte sebi!

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V maju boste občutili nekoliko težje energije, povezane z vašim domom, primarno ali sekundarno družino, pa tudi občutek krivde, strahu in anksioznosti. Poglejte v prihodnost optimistično in z upanjem. Imate moč vere, da strete še tako trd oreh, ne glede na to, kaj je razlog. Morda je ravno zaupanje tisto, ki vas bo premaknilo iz vašega negativnega dojemanja čustev. Osredotočajte se na tisto, kar vas najbolj plaši in skrbi. Če vi ne zmorete, kdo potem lahko?

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ne izgubljajte vere in nikar se ne oprijemajte ljudi, ki so posesivni do vas. Imejte več potrpežljivosti in ne skrbite. Če je čas za počitek, potem počivajte. Življenje se vam do konca maja lahko povsem obrne v pozitivno smer, samo pazite, da finance ne odigrajo najpomembnejše stvari v vašem življenju. Napredek je na dlani, a pazite, včasih spominja na živo srebro … Ga boste neprestano lovili ali pa boste hvaležni za nov začetek?

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Naj vam pretekle izgube in izgubljene priložnosti preveč ne omejujejo napredka. Imate srečo, a nikar ne zaspite na lovorikah. Načrtujte korak za korakom, gledano dolgoročno, in bodite potrpežljivi, da prejmete še več dobrih stvari. Karierno se vam lahko nekje v sredini meseca nasmehne neverjetna sreča. Ji boste sledili ali pač ne?

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ljubezensko lahko zaplujete v bolj nemirne vode ali bolje rečeno neurja z nevihtami, zato vam zaključek nekega odnosa ali prizadetost ne bosta tuja. Morda sami preveč manipulirate druge ali pa se sploh ne zavedate, da nekomu popuščate preveč v njegovi manipulaciji. Poiščite nasvet, ne glede na področje vašega življenja. Kariera bo prinesla spet neke spremembe, kjer se boste počutili najbolj izzvani finančno. Morda boste prisiljeni v nenadne zaključke. Vse lahko naredite, samo sprejmite svoje poslanstvo in začnite manifestirati … Zmorete!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vaše čustveno področje spominja na kolo sreče, obdano s pozitivnimi čustvi in dogodki. Slaba stran vsega tega je le, da se lahko prepogosto znajdete na križiščih, kjer se boste morali preprosto odločiti. Svetla prihodnost je vidna za vas, a potrebni bodo trdo delo, kreativnost in tudi soočanje z lastnimi iluzijami, v katere se prepogosto ujamete. Preveč poudarjate materialne zadeve, zaradi česar se zapletate v skrbi in dvome. Prizemljite se.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

V maju boste najprej morda finančno padli in morda ne boste zaključili nečesa, kar ste začeli. Po drugi strani pa vas vaša narava žene naprej, da lahko skozi trdo delo zrastete. Intelektualno si boste ponovno priklicali izbor in rešitve za vaš problem. Hitro ukrepanje in odgovornost vas bosta vodila v nepričakovane spremembe, kjer boste prejeli nagrado za svoje trdo delo. Morda res ne od oseb, od katerih to pričakujete, temveč drugje. Morda ste ali pa boste končno postali zadovoljna samozaposlena oseba, ki ceni svoj čas zase in svoje delo. Dela je dovolj, samo videti ga morate!

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.