090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (8. – 14. 5. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami lahko prejmete tako v obliki pohvale kot v obliki materialnega darila neko potrditev za vaše preteklo delovanje. To lahko prejmete od starejše, zrele ženske. Po drugi strani pa vam teden podarja energijo podpore in občutek varnosti, romantike, sreče …

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden vam bo nanizal možnosti veselja, praznovanj in predvsem obdobje sreče oziroma srečnejših dni. Pazite le, da vas vaše delovanje v skladu z nižjimi energijami ne bo blokiralo za premike naprej, previdno pa tudi v odnosih z vašimi starši ali starši vašega partnerja. Velika verjetnost je, da boste doživljali občutek upiranja spremembam.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Obdate se lahko s slabšimi energijami, ki znajo najbolj vplivati na vašo slabšo komunikacijo z okolico, vaše umike ter predajo. Poslovno in finančno pa le previdno, saj vam je nakazano slabše poslovanje ter možnost odstopa pri dokončanju tistega, kar ste začeli. Pazite na samožrtvovanje in sabotažo.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V tednu pred nami v svoje življenje povabite več potrpežljivosti, zvestobe in občutka za odgovornost. Postanite morda tudi bolj zaščitniški ali pa pazite, da vas ne odnese v skrajnosti. Čustveno se lahko soočite z neko bolečino, ki pa jo le poskusite ozdraviti čimprej. Ne pozabite na odpuščanje sebi in okolici.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Obeta se vam lahko kaos, neka destrukcija nečesa, ki je za vas zelo pomembno. Večja bo možnost soočanja z vašimi travmami, konfuzijo in bolečinami. Posamezne dušice se lahko v slabših partnerstvih soočite tudi z možnostjo ločitve. Morda je to lahko tudi vaša odločitev, da ne boste kompromisni.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Energije vam lahko zagodejo s slabimi novicami, ki se bolj ali manj dotikajo zemeljskih stvari, nedoseganja ciljev, posledično pa lahko postane vse skupaj bolj neodgovorno. Poskušali boste bežati in se po drugi strani sestaviti nazaj v celoto, a ne pozabite, da se največ lahko naučite iz vaših preteklih izkušenj ter lekcij.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Samski se lahko soočate z neuslišano ljubeznijo ali celo s srčno prizadetostjo. To se lahko dotika tudi vezanih, če imate opravka z manipulatorjem ali pa sami poskušate manipulirati z nekom. Možnosti avantur so velike, zato prisluhnite sebi in raje poiščite ravnovesje v sebi, da vzponi in padci ne bodo imeli dolgoročnega vpliva.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V situacijah, ki vam zamajejo tla, se nikar ne upirajte samozaupanju in si ne sodite. Zaključek situacije, odnosa ali dogodka še ni znan, zato si ne zapirajte vrata po nepotrebnem. Morda boste občutili tudi večje domotožje, saj vaše načrtovanje določenih zadev očitno le ne bo obrodilo sadov tako hitro.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Pazite se, da vas idealiziranje ne zapelje v situacije, kjer boste morali dokazovati svojo nedolžnost. Aktivno gibanje je vidno skozi teden, bodisi poslovno ali zasebno. Odvrzite svoje strahove, zadržite skrivnosti zase in nikar se ne predajte anksioznosti. Resnica je v bližini, le času dopustite, da jo pokaže.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vleklo vas bo k tradicionalnosti ali v neke trdne zaobljube, ki jih boste pričakovali tako od sebe kot okolice. Vleklo vas bo v družabno življenje, a pazite … Vašo stabilnost lahko zamaje neka skušnjava, na katero ta trenutek niti ne pomislite. Če slednja udari kot strela z jasnega, pazite, da ne boste preveč zapravljivi.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Imeli bi lahko večje možnosti za nove začetke na vseh področjih življenja, če si boste le dovolili dobro povezavo s seboj in vašimi vodniki. Možnosti zanositve, praznovanj in vstopa v bolj plodno obdobje so vam tako odprte. Pazite se le nepričakovanih sprememb, kjer uporabite modrost, da ne doživite nepotrebnih izgub.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ker se boste lahko počutili ujeti, stisnjeni v kot, vezanih rok, celo v vlogi žrtve, pazite, da vas anksioznost ne prevzame v popolnosti. Brezup in tišina nista najboljša rešitev za razrešitev vaših težav. Uporabite modrost in pazite, da se ne zapletete v nesrečno družino kot posledico vašega doživljanja. Če niste sami, pomislite tudi na okolico.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.