090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (15. – 21. 5. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Nekaj od vas že ali pa bo zahtevalo, da ste potrpežljivi in da preprosto ne skrbite. Kot da se morate posvetiti sebi ne glede na to, kako pomembne se vam zdijo zemeljske zadeve. Previdno z investicijo vašega časa in tudi denarja. Ne zapravljajte po nepotrebnem!

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nikar ne spite na lovorikah – zdaj je čas za akcijo. Bodite željni in hrepenite po najglobljih željah vaše duše. Pred vami je možnost uresničitve še tako nenavadne želje. Ne čudite se, če se vam odprejo tudi vrata novih kariernih priložnosti.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Korak za korakom stopajte k finančni varnosti in nikar ne izpuščajte malenkosti, saj je čas, da sledite svojim sanjam, željam in ciljem. Zdi se, da morate paziti, da ne obupate prehitro, posledično pa pazite, da tudi sami v skrbi za druge ne zapadete v negativne energije.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Zaključite s procesiranjem vaših želja, sanj in ciljem – raje jim stopite naproti. Vaša notranja moč prihaja in vas posledično krepi, da se boste lahko lažje odločali za svojo prihodnost. Če boste preveč analizirali, se ne čudite, zakaj ste se znašli v miselnem kaosu.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Za premostitev trenutnih ali prihajajočih življenjskih izzivov boste potrebovali veliko notranje moči. To boste lahko okrepili z vašo prijaznostjo in občutkom za odpuščanje. Slednje ne delite samo z okolico, temveč si jo privoščite tudi sami do sebe. Zasijte s svojo notranjo svetlobo!

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Z vašimi finančnimi resorji boste morali ravnati malce bolj preudarno, premišljeno in tudi modro. Videti je, da lahko končno dosežete ravnovesje ali skladje med vašimi odlivi in prilivi. Morda ne vidite, da je v vašem okolju nekdo potreben pomoči.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Neka situacija, dogodek ali odnos zahteva, da uporabite več logike in več strukturnega delovanja v smeri vašega cilja oziroma uspeha. Končno se organizirajte in se ne pustite zmesti. Karierno lahko stopite v stik z nekom, ki je sočuten voditelj in dober mentor.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Bodite hvaležni, saj imate več kot dovolj, da lahko praznujete in gradite svojo prihodnost tudi naprej. Potihoma se bosta v vas prikradla občutek miru in sreče. Kot da boste v svoje zasebno življenje vnesli več umirjenosti, stabilnosti in upanja. Morda vaše življenje dobi še večji smisel …

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Pazite se vaše zračnosti, saj vam lahko v tednu pred nami ponagaja z energijami, zaradi katerih se boste nenadoma zaljubili. Bodisi nova oseba bodisi stari znanec – nekdo vam lahko dodobra zamaje tla pod nogami. Ko stopate skozi čustvena doživetja, ne pozabite na prizemljenost.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Sprejmite druge ljudi in njihova mnenja, ki jih le prevzemite tudi v vednost in razmislek. S skupnimi močmi lahko lažje najdete potrebne rešitve za težave, ki vas že dlje časa pestijo. Vzemite si čas, saj se vam nikamor ne mudi. Še posebej če gre za življenjsko pomembne stvari …

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vsrkujte vibracije in dogodke. Naj vas okolica ali prepreke ne odvrnejo prehitro od vašega cilja ali tistega, v kar verjamete. Preverite vse malenkosti, potem pa se samozavestno postavite zase. Saj gre vendar za vas …

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Recite: »Dovolj!« in izpustite preteklost, ki vas dodobra blokira pri vašem napredku. Dogodki, ki so na poti, so potrebni zaključka, saj si boste le tako odprli vrata novih priložnosti, ne glede na področje. Čas je, da se preprosto premaknete naprej.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.