090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (22. – 28. 5. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Energije bodo od vas terjale praktičnost, še posebej pri (samo)spoštovanju vašega napredka. Videti je, da boste imeli možnosti, da nekoga prepričate z nečim, kar boste imeli možnost »olepšati«. Vaše sanje so uresničljive, zato se ozrite naokoli, saj vam življenje lahko podari nekoga, ki vam bo pri tem pomagal.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Tedenske energije vas lahko povezujejo z energijo otrok. Lahko govorimo o energiji vašega notranjega otroka, ki ga je morda treba nahraniti, ali pa boste prejeli novice, povezane z otroci. Možnosti srečevanja ljudi iz preteklosti bodo tako večje, posledično pa pazite na obujanje spominov, da se ne bi počutili čudno.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vaše srce bo vaše vodilo skozi prihajajoči teden. Intuitivno občutenje le razbremenite vašega ega, saj je intuicija edina vredna vašega zaupanja. Preverite, kako zelo skrbite za druge, saj ste morda do drugih bolj skrbni kot sami do sebe!

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Nekoliko se ustavite s svojim bezljanjem in bodite bolj hvaležni za tisto, kar imate. Imate dovolj, da se vam nariše nasmeh na obrazu in da tudi v sebi občutite notranji mir in srečo. Morda se preveč ozirate na druge, četudi se tolažite, da to ni res …

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vašemu znamenju se nakazuje nenadna sreča, morda nenadni priliv, katerega izvor energije ne razkrivajo. Zapomnite si, da ste dober vodja, sposobnosti, ki jih imate, pa so sedaj močno pomembne. Prejmete lahko tudi nepričakovano podporo ravno tam, kjer jo najbolj potrebujete.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Nehajte se omejevati in v tednu pred nami le prosite za pomoč, ki jo potrebujete. Naložili ste si morda preveč dela ali odgovornosti, ki pa vas preprosto preveč izčrpavajo. Morda res sami naredite najbolje, a vendar … Imate ljudi, ki jim lahko zaupate.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Čas revizije bo morda ravno v tednu pred nami. Dobro preverite svojo preteklost in prihodnost v smislu izkušenj ter pridobljenih lekcij. Samo in le tako boste lahko načrtovali svojo prihodnost, posledično pa se razrešili obsojanja tako samega sebe kot iz okolice.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Zaupajte intuiciji, saj ste očitno na pravi poti. Preden vrnete nekomu žogico, se odzovete ali začnete delovati, preverite vse možne posledice. Boljšo povezavo s seboj boste dosegli le, če se boste skozi meditacijo ali nek drug postopek dobro povezali s seboj.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Malce se ustavite in ne pozabite nase. Nagradite se lahko tudi sami za vso preteklo težko delo, ki ste ga najbolj in v veliki meri opravili prav vi. Bodite veseli, če se vam ponuja samozaposlitev, tisti, ki ste pa že samozaposleni, pa vedite, da se je retrogradni Merkur umaknil … Tudi za vas bo posijalo sonce.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vse skupaj le vzemite v dober razmislek in obzir. Treba je poiskati boljšo rešitev, kjer pa je morate resnično narediti dobro oziroma odlično revizijo. Vzemite si čas, saj gre za vas … Samo tako boste lahko postali in dosegli tisto, kar si tako močno želite.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nehajte se vrteti v krogu ali celo gojiti prepričanje, kako vi vse veste in zmorete. Privoščite si dober nasvet nekoga, ki je objektiven ali profesionalen ali celo oboje. Če vas v naslednjem tednu čakajo javni nastopi, vam bo energija naklonjena, posledično pa lahko čustva daste na stran.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Čaka vas energijsko pester teden, zato pazite na stres, ki vam jo lahko zagode tudi z dogodki, ki se bodo zgodili vsi naenkrat. Čeprav ste multipraktični, pazite, da se vas stres ne dotakne pregloboko, posledično pa ostanite ob nenadnih spremembah in nepričakovanih dogodkih sproščeni.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.