090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (29. 5. – 4. 6. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred vami le izpustite stvari ali ljudi, ki vam ne prinašajo pozitivne energije oziroma vam ne služijo več. Čas je, da se osredotočite na kariero in dolgoročno načrtovanje svojega življenja. Samski se lahko srečate z osebo, ki vam bo ogrela srca; morda bo vdova ali ločena oseba.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Vaše obremenjevanje s prihodnostjo postavite na stran, kajti odločitve lahko sprejmete kasneje. Priložnosti, ki se vam kažejo, lahko dosežete le umirjeni. Potrebujete čas zase ali krajši oddih, da si boste napolnili baterije in spet zaživeli polno.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Malo se ozrite okoli sebe in preverite občutek, ki se vam poraja. Svoj plod dela ali projektov tudi zaščitite, saj okoli vas nekdo skrbno čaka, da bi si prilastil vaše zasluge. Ne pozabite, da na poti do vašega cilja sledijo še izzivi, ki jih ta trenutek morda ne vidite. Poskrbite za ohranitev okolja, v katerem se nahajate.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Obdajte se z ljubeznijo in zanjo odprite tudi svoje srce. Marsikdo lahko prejme priložnost srečanja s pravo ljubeznijo v smislu pravega partnerskega odnosa – kot obnovitev ali kot popolnoma nov začetek. Lahko se boste tudi intenzivneje prebujali v duhovno razsvetljenost.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

K vam prihajajo pozitivne spremembe, ki vam bodo osvetlile pogled na jutrišnji dan. Sprejmite jih odprtih rok, ne glede na težavnost, saj odhajate iz težjih ali težkih časov. Sodelujte z energijami in ne odpovejte se potovanju, ki se vam lahko nenadoma ponudi.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ustavite se in premislite. Gotovo obstaja boljša izbira. Kot da ne vidite stvari dovolj jasno ali pa si vzamete premalo časa za odločitve. Če bežite pred resnico, s tem nikar ne nadaljujte. Prizemljitev in realni pogled na življenje vam boste prinesla boljše rešitve.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ne stojte na mestu in ne spite na lovorikah. Čas je za delovanje in izražanje vaše kreativnosti. Vrata uspeha se vam odpirajo, a zanj morate tudi sami poskrbeti, tako da ste pripravljeni. Uspelo vam bi lahko nekaj, kar vam bo porajalo občutek ugodja in tistega, kar si želite. Pa srečno!

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Postanite bolj praktični in začnite že spoštovati svoje delo in trud, ki ste ga vložili vanj. Ni vse tako, kot vi vidite, saj si ne dovolite uvida, da stvari lahko naredite bolje in lepše ravno vi sami. Tudi Univerzum vam lahko pošlje nekoga, ki vam bo pri ustvarjanju želja pomagal.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čas je, da si povrnete otroško energijo in okrepite svojega notranjega otroka. Življenje piše res da različne zgodbe našega otroštva, a vseeno ste tukaj in zdaj. Spremeniti preteklosti ne morete, iz nje pa si lahko ustvarite prihodnost, v kateri boste lahko ozdravili tudi preteklost.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Nekaj vam ne bo dalo miru in vam bo posledično povzročalo dvome. Poglobite se vase, prisluhnite svoji intuiciji, brez ega. Morda boste končno prepoznali v sebi tisto, kar iščete v okolici. Posledično pa tudi premislite, ali morda niste preveč usmerjeni k drugim in pričakujete njihovo pomoč.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Ukvarjajte se s svojo hvaležnostjo, saj očitno ne vidite, koliko in kaj imate, kar lahko slavite. Obrnite se k občutju notranjega miru in sreče. Da, premorete to, ne glede na okoliščine. Več pozornosti namenite svojemu osebnemu življenju, ki je lahko sporno.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Odprite srce in dlani: k vam lahko prihaja le tisto, kar ste si dolgo želeli ali nujno potrebovali. Čaka vas nepričakovan priliv denarja! Uporabite svoje vodstvene spretnosti, s katerimi boste z lahkoto prepričali okolico v svoj prav. Tudi vam je lahko podana nepričakovana podpora.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.