090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za junij 2023

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v juniju! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V juniju se zna vaše znamenje boriti z neprizemljenostjo, kar vas posledično lahko vodi k pretirani ambicioznosti, ljubosumju in zavisti. Vidno je, da imate pred seboj čas novih začetkov, tako poslovnih kot v zasebnem življenju. Z raznoraznimi oblikami prilivov boste dosegli tudi več stabilnosti, tako pa si tudi čustveno si opomogli in poskrbeli za zadovoljstvo. Možnost novic, povezanih z nosečnostjo.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Z nečim, s čimer se borite že dlje časa, se boste soočili na način, ki morda le ni najbolj pameten. Predaja, izzivi, bežanje pred problemi ali resnico so le nekateri možni odzivi. Proti drugi polovici meseca pa boste le zaplavali v bolj mirne vode, kjer se boste začeli bolj posvečati tudi svojemu čustvenemu življenju, na katerem se lahko končno bolj ali manj povezujete s svojimi sorodnimi dušami.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Junij se lahko pri vas vrti okoli družinskih zadev in odnosov, kjer bo zavela popolnoma nova energija, na bolj povezovalni ravni. Morda se boste sami tako odločili ali pa boste končno prepoznali pomen družine. Po vsej morebitni negativni energiji v začetku meseca boste tako proti njegovem koncu bolj izpopolnjeni, zadovoljni ter predvsem umirjeni. Morda okusite že prvi poletni oddih.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vaš občutek osamljenosti, s katerim bi lahko začeli mesec, bodo skozi junij ozdravile energije vašega notranjega otroka oziroma družbe otroka, ki vam s koncem meseca prinaša več, kot pričakujete. Ne glede na področje je čas, da v svoje življenje vnesete več vere in samozaupanja. Samo tako lahko premagate blokade, ki so žal posledica vašega preteklega dela.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaše znamenje lahko v junij vstopi z metuljčki v trebuhu, kar velja še posebej za novonastale odnose iz obdobja preteklega retrogradnega Merkurja. Žal pa vse novonastale pravljice le ne bodo imele takšnega konca, saj je videti, da bo vaše znamenje v odnosih prepoznalo skrito manipulacijo, svoje iluzije o nečem ali nekom. Morda se bo to zgodilo tudi na načrtovanem potovanju, iz katerega pa se ne boste vrnili s polnim zadovoljstvom.

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

V junij boste vstopili z nekimi povabili na zabave, obletnice, poroke oziroma dogodke, kjer boste družbeno močno odprti, dostopni, predvsem pa srečni. Življenje vas od sredine meseca lahko začne preizkušati o znanju iz preteklosti, kjer pa bosta potrebni iskrenost in resnicoljubnost. Pazite se lastnih strahov in tega, da niso le sad vašega nezaupanja. Konec meseca pa več pozornosti namenite materialnim dobrinam, na katere so vezane tudi slabe novice. Možnost izgub!

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Junij lahko od vas zahteva, da se poglobite vase in svoje čustveno doživljanje. Morda ga res ne boste začeli z nasmehom na obrazu; nekateri boste doživeli ali občutili lastno ranljivost. Posledično pa boste izzvali svojo trmo ali jo kot posledico iz okolja doživeli na lastni koži. Dovolite si le eno: da doživite duhovno preobrazbo, ki se skriva v ozadju izzivov.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nikakor se ne vedite nezrelo. Videti je, da vam poslovno področje lahko zagode z negativnim finančnim poslovanjem, saj tudi sami ne boste dovolj morda striktni pri tistem, kar rečete ali naredite. Dokončajte, kar ste začeli, in ne zapadajte v nezrele energije, saj lahko s tem postavite na kocko vse, kar ste ustvarili. Je res to potrebno?

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Če bi najraje pobegnili od nečesa ali nekoga, vam junij obljublja, da se bo to tudi zgodilo. Obljublja vam, da boste končno prevzeli vajeti nad nečim ali nekom, kar se dotika vas, da prihaja čas karme in da boste z lahkoto okusili še eno življenjsko izkušnjo. Pazite le, da ne boste spet prehitro obupali, morda celo nad sabo, in si prigovarjali, da ne zmorete več. Zdaj ni pravi čas za to!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Z nekom ali nečim boste sklenili dogovor, ki se morda vleče že dlje časa ali pa vas obremenjuje daljše obdobje. Posledično se boste lahko razbremenili tudi vsega čustvenega doživljanja, ki vam je povzročalo neprijetnosti. S tem se boste razbremenili tudi vaših strahov in omejili anksioznost. Vse pač vedno ne gre čez noč in potrebuje svoj čas … Ga lahko sprejmete?

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Zapadli bi lahko v negativne energije vašega razmišljanja, saj se očitno nekaj, kar si srčno želite, le ne odvija po vaših načrtih. Vaš občutek nesreče, s pravim ali napačnim razlogom, vam predstavlja velik problem pri napredovanju. Posvetite se najprej sebi, morda v duhovni svet, ter poskrbite za svojega notranjega otroka. Morda problematika le ni vezana samo na okolje …

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Znova boste imeli priložnost novih začetkov. Ne glede na področje pazite le, da ne boste tega izsiljevali s pomočjo manipulacije oziroma bili manipulirani. Pazite na svoje velike iluzije, v katere prav hitro radi zapadate, posledično pa dovolite, da stres in negativna energija odideta iz vašega življenja, vsaj za nekaj časa. Na koncu vašega tunela je luč … Veste to?

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.