090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (5. -11. 6. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami pazite, da zaradi moške oseb, ne zapadete v energije neizpolnjenih želja ali celo iluzij. Dodobra preverite besede in obljube, saj je velika verjetnost, da boste za nekaj prikrajšani ali celo izigrani. Bo pa to tudi teden manjšega napredka, zato le ohranite pozitivno energijo.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Družinske zadeve vas lahko v tednu pred nami spravljajo ob pamet in obdajajo z nesrečno energijo. Kot da boste veseli prihoda, še bolj pa odhoda od doma. Videti je, da znate svojo inteligenco usmeriti tudi v nelogično razmišljanje ali dejanja. Ne zlorabljate lastne inteligence.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Kar se tiče materialnih stvari oziroma življenja, so na poti slabše novice, ki vas znajo ovirati na poti do vaših ciljev. Zna vas prevzeti neodgovorna energija, posledično pa bo takšno tudi vaše vedenje v družbi in življenju. Zaradi močno prisotnih težkih energij je možnost vsiljivosti.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Približujete se cilju ali željam, ki ste jih kreirali skozi manifestacijo v preteklosti in skozi težko delovanje. Prejemali boste nagrado za preteklo delo, posledično pa boste posedovali energije uspeha. Ta se uresničuje, a pazite se preizkušenj izbir.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ujeli se boste v slabšo samopodobo in dvome, posledično pa boste lahko prejeli tudi govorice, ki vam ne bodo najbolj prijetne. Veliko potrpljenja, modrosti in samonadzora bo potrebno, saj si gotovo ne želite zadev ali odnosov še poslabšati z nepravilno rabo jezika.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Teden vam prinaša energije manipulacije, iluzij ter percepcije. Možnost zapravljanja vaših darov in talentov je velika. Zato poskrbite, da ne boste padali iz ravnovesja ali celo v energije antagonizma. Gotovo si ne želite sodelovati v igri neiskrenosti?

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kot da se boste soočali z nečim novim, kar odstopa od vaše tradicionalnosti ali pa nekonvencionalnega načina delovanja. Odprite se novim začetkom, saj z njimi prihajajo tudi novi finančni začetki in priložnosti. Teden je primeren za iskalce zaposlitve oziroma nove zaposlitve.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Energije tedna bodo najbolj naklonjene pripadnikom in pripadnicam vašega znamenja na področju zanositve. Posledično pa za ostale predstavlja čas plodnega napredka. Harmonija vam bo na dlani, zato le pazite, da se ne boste preveč ukvarjali s strahovi glede neuspeha.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Morda je nekaj že del vaše preteklosti ali pa se z njo soočate. Morda je to nekaj, česar ne zmorete pozabiti in spominja na izdajo, prevaro, soočanje z ljudmi, ki niso vaši prijatelji. Ne bojte se, nakazane so vam energije uspeha, napredka, celo premika v boljše energije, posledično pa se lahko počutite bolj izpopolnjeni.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Zaradi izgubljenih priložnosti, morda posedovane ali doživete nesramnosti, težko izstopate iz zadev, za katere morda še ni čas konca. Strah in dvomi gotovo ne bodo prava popotnica za vaš napredek, zato energije tedna sprejmite spet le kot motivacijo, da ne odstopate od ciljev.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Veter ljubezenskih energij bo vel skozi celoten teden in vam prinašal več resnice, iskrenosti, veselja, realističnega in objektivnega pogleda. Odnosi vam bodo na splošno bolj naklonjeni in posledično jih boste tudi lažje poglabljali. Boste končno sodelovali ali pa boste iskali iglo v senu?

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Soočali bi se lahko s svojo karmo kot življenjsko lekcijo, ko bo treba sprejeti iskrenost in resnicoljubnost. Integriteta bo igrala pomembno vlogo, zato se le zamislite, kaj boste zapustili za seboj in kaj boste končno naredili zase. Slabša komunikacija, možnost agresivnejšega ravnanja.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.