090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (19. – 25. 6. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred vami obljublja energije uravnoteženja v smislu vaših sposobnosti, da ga dosežete. Negativne energije vam ne bodo tuje, posledično pa tudi ne slabše počutje, ki vam lahko prinese tudi slabše novice, ki si jih morda ne želite. Več fleksibilnosti in uravnovešenosti vam ne bo škodilo.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Morda boste brskali po preteklosti, kjer boste lahko naknadno prepoznavali izgubljene priložnosti. Vaše počutje lahko zato na čustveni ravni močno niha, saj boste tudi bolj podvrženi slabšemu izražanju kreativnosti in prijaznosti. Posledično je možen upor k spremembam.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Če ste ujeti v odnos z nestabilno moško osebo, boste primorani k nekem priznanju, povezanim z njim. Videti je manjše poslovne uspehe, če je oseba povezana z vami poslovno. Energije pa bodo močno naklonjene vašemu premikanju, zato vam ne bodo tuja potovanja. Krajša ali daljša, vseeno je.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ujeli se boste lahko v strahove glede prihodnosti, še posebej povezane s področjem odnosov in ljubezni. Pazite, da se ne bi vdali prehitro, saj bo slabša tudi vaša komunikacija. Nakazane so večje čustvene spremembe, še posebej v partnerskem odnosu, zato je morda čas za delitev vaših sanj.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Zdi se, da vam bo primanjkovalo energije, da bi vztrajali pri svojih nekih ciljih ali željah. Videti je obup in predajo, pa tudi slabo stabilnost, kar se tiče vaših ambicij in družabnega življenja. Kot da se boste lahko ujeli tudi v lažne občutke izgub ali neuspehov. Prizemljite se!

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Nekaj, kar že dlje časa čakate, bo v tednu pred nami potrkalo na vaša vrata. Nekaj, kar je povezano z uspehom, morda materialnimi stvarmi, se v tednu pred nami lahko realizira. Pazite le, da ne boste delovali nekompromisni in posledično tako omejili svoje občutke obstoja.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Pazite, da se ne ujamete v igro manipulacije, ki bo od vas vseeno zahtevala, da si ne obračate hrbta, ampak da ste se v preteklosti tudi nekaj naučili. Ne obupujte in se ne osredotočajte na negativo, temveč ohranite svojo kreativnost in se upirajte monotonosti.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Če ste v situaciji, ki za vas predstavlja nek riziko, naj vas potolažim: prihaja čas pravice. Na vaši strani je tudi zrela in stabilna moška oseba, ki je sočutna do vas in lahko deluje s svojo energijo kot mirovnik. Čas je, da poprosite za pomoč ali nasvet.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Energične energije bodo za vas lahko kot nemirno morje; potiskale vas bodo lahko lahko tudi v nezrele odzive na ljudi, odnose ali situacije. Prihajajo nepričakovane spremembe, ki vas lahko stanejo tudi vaše finančne stabilnosti. Posedujte notranjo moč, pogum in zaupanje.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Spravite se skupaj in nehajte sanjati. Če ste v slabših energijah, jih najprej sprejmite in si povzdignite nivo lastne energije v bolj pozitivne sfere. V svoje življenje vnesite več finančnega nadzora nad svojimi odlivi in prilivi. Pazite, da ne izgubite dobrih priložnosti.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Ujeli se boste na križpotje v zadevi, situaciji ali odnosu, kjer ne boste najbolj vešči vpogleda v prihodnost. Posledično boste bolj apatični in se trudili, da sevate s svojo energično, šarmantno energijo. Ozdravite najprej tisto, kar vas razžira, sprejmite to, nato pa nadaljujte v prihodnost.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Zdi se, da boste nezadovoljni, saj boste sami sebe lahko bombardirali z mislimi slabše učinkovitosti. Po drugi strani bi lahko sprejeli novo zaposlitev, projekt, morda način življenja, ki vam obljublja uspeh. pazite, da vaša podzavest ne bo preveč obdana z negativo …

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.