090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (26. 6. – 2. 7. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred nami bo za vaše znamenje lahko malce bolj naporen, saj je videti, da vas energije spodbujajo, da nikar ne prenehajte vztrajati v svojih sanjah in ciljih. Morda boste bolj izpostavljeni borbi za svoj prostor, ki pa bo od vas zahtevala tudi več čustvene zrelosti, pri kateri lahko doživite tudi neko zavrnitev. Ne obupajte, zaupajte!

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V veliki meri se lahko ujamete v energije, ki za vas delujejo bolj kot izdajalske, saj je videti, da boste doživeli nekaj, kar od vas lahko terja vaš brezup, osredotočanje na negativo in močnejši občutek monotonosti. Ker boste s tem preveč obremenjeni, lahko tako izpustite tudi priložnosti, ki pa jih je za vas življenje vseeno pripravilo … Ne pozabite na svoje darove!

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V tednu pred nami se lahko nečesa razbremenite. Zadihate lahko s polnimi pljuči in končno prevzamete nadzor nad stvarmi. Po drugi strani pa vam teden prinaša tudi križišče vaših odločitev in odločanje med dvema možnostma. Tu le pazite, da preveč ne obremenite svojega duševnega zdravja, saj boste lahko bolj izpostavljeni tudi brezupu.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Odpirajo se vam nove poti z velikimi spremembami, ki se lahko začnejo v majhnih stvareh. Naklonjene energije vas lahko vodijo tudi do preizkušanja vašega življenja do te mere, da preverijo vašo stabilnost. Morda vas pripravljajo tudi na morebitne težave, katerim se vseeno le ne bo moč izogniti in napredovati tako, kot si želite.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaše neuravnovešeno delovanje energij vam bo v prihajajočem tednu tudi nekoliko zagodlo. Treba se bo soočiti z iskrenostjo tako do sebe tako do okolice, od katere boste lahko deležni tudi konstruktivnih kritik, ki vam bodo pomagale napredovati. Finančno boste lahko bolj obremenjeni, zato nikar ne imejte občutka, da je vse obrnjeno proti vam.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Čas, ko boste lahko preprosto uživali tisti, ki ste zadeve zaključili pravočasno. Spremljalo vas bo uravnovešeno delovanje energij, četudi bodo možna nihanja. A le pazite, da ne postanete malomarni do sebe, kajti kaj hitro vam energije lahko zagodejo tudi z dogodki, ki bi od vas terjali vaš upor k spremembam. Potrpežljivost vas vodi k zaključevanju nezaključenega.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kot da boste dosegli nekaj, kar je pravično za vas, se soočili z resnico in prejeli življenjsko lekcijo več. Teden bo naklonjen učenju, trdemu delu in doseganju vaših ciljev. Nekoliko bolj problematične energije pa lahko zavejejo v družinskemu krogu ali partnerstvu, kjer bi nekateri znali tudi zaključevati tisto, kar ste že predolgo odlašali, a čutili, da je treba storiti.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V poslovnem svetu se boste soočali z žensko osebo, ki ima močno socialno ozadje. Energije tedna so naklonjene uspehu, finančni neodvisnosti in napredku.  Če ste ženska, potem čestitke, saj se poslovno premikate v pravi smeri. Če ste moški, pa vašemu nezadovoljstvu ni videti konec. Poslovno bolj izpostavljeni korupciji, posledično preobremenjeni … Če imate opravka sami s takšnimi osebami, le pazljivo, saj se lahko ujamete v past!

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaša tradicionalnost se vam v tednu pred nami lahko pokaže kot dvorezni nož, s katerim boste imeli opravka. Kot da vas bo prežemala negativna energija, ki vas blokira. Vidna je tudi možnost manjših bolezenskih stanj kot posledica psihičnih preobremenitev. Konec tedna vam bo naklonjen v bolj energičnih energijah, ponosu, strasti in iskrenosti …

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Energija tedna bo za vas kot balzam za vašo dušo. Lahkotnost, zabavnost in srečni trenutki vas lahko tako prevzamejo, da boste celo pozabili na svojo okolico in najbližje. In jasno, kar sledi, za vas predstavlja blokade napredka: ponavljajoči se negativni vzorci, nepričakovane spremembe in zaradi prevelike zapravljivosti vas lahko boli tudi glava. Imejte le dober samonadzor!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vaš strah, negativnost in globoka nesrečnost vas opozarjajo, da tonete k dnu in ne k vrhu, kamor si tako močno želite. Priložnosti bodo mimobežne, brez samonadzora, na trenutke celo škodljive za vas. Pazite se ljudi okoli sebe, saj vas nekdo lahko izda, uniči vaše hrepenenje oziroma veselje. Vaš občutek krivde in obžalovanje vas naj ne spravi k dnu! Vzemite v roke svoje življenje!

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vaša dvojnost bo močno izpostavljena v tednu pred nami, tudi na nivoju energij. Posledično boste prejemali pozornost od okolice in vso podporo, ki jo iščete. Po drugi strani pa vam bo to stopilo v glavo do te mere, da boste ponovno stopili na njivico dobrega in slabega. Ne čudite se, če se na koncu ponovno počutite nesrečne, žalostne in obdane z bolečino …

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.