090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (10. – 16. 7. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Po eni strani vam teden pred nami prinaša obilo novosti v obliki različnih poti komunikacije, po drugi pa vas opominja, da bodite čim bolj praktični za vaš osebnostni napredek vseh področij. Možnost je, da vam pri izpolnjevanju želja nekdo tudi pomaga. Čustveno je večja možnost oddaljevanja, za zdravje pa boste največ naredili, če začnete ali se naučite odpuščati.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Zaradi notranjih pozitivnih občutij vam je nakazan teden dobrega počutja in zdravja. Čustveno se vam lahko vrača oseba iz preteklosti, vseh oblik odnosov, zato le pazite, kako boste podoživljali spomine od otroštva dalje. Splošno, pa tudi poslovno, vam lahko ponagajajo izzivi življenja, ki se dotikajo vašega razmišljanja in sprejemanja tradicionalnosti.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zdi se, da bosta zdravje in vaša čustvena plat v tednu pred nami močno povezana. Za dobro zdravje bo treba prisluhniti intuiciji, kjer ni prostora za vaš ego. To pa bo vas tudi čustveno podpiralo na vseh korakih in pri zbliževanju z ljubljenimi osebami. Pred vami so poslovno in vsesplošne pozitivne spremembe, ki potrjujejo, da so najhujši časi za vami.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Poslovno preverite vse priložnosti, saj vaš pogled na stvari morda ni najbolj jasne. Čaka vas teden naklonjenih energij, pa vendar v čustvih le ne pozabite na svoje samospoštovanje, ki povečuje vašo privlačnost. Kar se tiče zdravja, le pazite s kofeinom, ki bi se mu murda bilo dobro tudi odpovedati. Blaginja in avtoriteta vam z veseljem lahko podata roko v tednu pred nami.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Zaradi morebitnega slabšega občutka za uravnovešenost ne pozabite, da vstopate v čas, ko je čas za delovanje. Vaša moč kreativnosti se bo kazala tudi poslovno, le čustveno ne pozabite na izražanje ljubezni. Če s svojo morebitno diagnostiko niste najbolj zadovoljni, zamenjajte zdravnika. S čimer se morda že spogledujete.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Poslovno bi se lahko znašli v nekem odnosu, kjer bi vam lahko ponagajala tudi vaša čustva. Ne zapostavljajte otroške razigranosti vašega notranjega otroka. Soočali bi se lahko s čustvenimi stanji osamljenosti v potrebi samoraziskovanja. Za zdravje boste največ naredili, če boste raziskali vse možnosti alternativnega zdravljenja.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Nihali boste med nesrečnim razmišljanjem, morda negativnim pogledom na vaš poslovni svet, po drugi strani pa vam energije Univerzuma le sporočajo, da je težkih dni lahko konec. Vaše zdravje mora morda pogledati skozi vrata alternativne medicine, kjer boste dobili smernice tako za čustveno plat življenja, kjer se morate naučiti odpuščati. Bodite odprti za nepričakovano in čudeže … Razmislite, ali ste morda prestrogi ali pretogi, ko gre za vas.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Odprite srce do sebe in okolice, pa bodo tudi poslovni rezultati bliže vašim željam in napredku. Morda je čas, da posel postavite malce v ozadje in odnosom posvetite več časa ter svoje pozornosti. Z molitvijo ali delom na sebi bo tudi vaše počutje veliko boljše. Lahko vstopite tudi v čas, ko boste bolj dovzetni za spiritualno.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Poslovno le pazite, da ne bi vaša samozavest, stabilnost ali samonadzor zapadli pod vpliv ljudi, ki so lahko preveč ambiciozni in njihovo delovanje ni tako produktivno. Morda živite preveč v prihodnosti, zato v tem tednu usmerite več pozornosti v sedanji trenutek in tudi privlačnost romantične ljubezni bo večja. Zdravje pa – saj veste, da vas čuvajo vaši Angeli, kajne? Zaupajte v moč vere.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Odločiti se boste morali, ali boste ostali v slabših finančnih ali poslovnih projektih ali pa se boste odprli svobodi, po kateri hrepenite. Pri prehrani boste največ naredili za svoje zdravje. Pri čustvih pa pazite, da vas vaša povečana spogledljivost le ne odpelje v napačne smeri. Saj veste, da ste lahko močno karizmatični, kajne?

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Če se odločite za intelektualne možnosti, potem je rešitev morebitnega problema takoj pred vami. Ste na poti, ko se vam želje preprosto izpolnjujejo, zato se vam ni treba omejevati na določeno področje vašega življenja. Zdravju je nakazana velika univerzalna podpora, da se stvari izboljšajo, čustveno pa le pazite, da vam ne bi vaše morebitne odvisnosti kalile odnosov.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Če veste, da delujete z dobronamernimi namerami, potem se ne čudite nad vsemi prihajajočimi priložnostmi poslovnega sveta. Čustveno prenehajte z nadzorovanjem, saj se položaj vedno razplete po naravni poti. Za zdravje pa boste največ naredili, če se posvetite zdravi prehrani in zdravem uživanju pijač. Morda ste se pri nečem nekoliko preveč spozabili?

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.