090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (17. – 23. 7. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami se vam nasmihajo dobre novice in novi začetki kljub izzivom, ki jih morda že doživljate. Posledično vas energije tudi spodbujajo, da ohranite optimizem. Moč vere vam omogoča, da premikate gore. Na poti so dobre spremembe, ki vas bodo osvobodile tudi v najbolj izzivov polnih časih.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Namesto da se uklonite izzivom, ohranite notranjo moč. Tako se boste izognili tudi slabši komunikaciji in morebitnemu agresivnemu pristopu. Posledično pa požanjite sadove, ki ste jih posejali v preteklosti. Pripravite se tudi na morebitne spremembe, ki so lahko posledica teh sadov. Preverite pa tudi svoje konzervativno okolje. Vam ustreza?

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Neučakanost, morebitna lenobnost ali nepotrpežljivost vas lahko stanejo veliko. Bodite praktični v spoštovanju svojega napredka ter si dopustite, da doživite stvari, odnose in situacije lepše, kot so. Spoznali ali srečali bi lahko nekoga, ki vam bo pomagal pri uresničitvi vaših sanj.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Zgodovina vašega otroštva vam bo lahko dajala smernice za vaše družinsko življenje, ki bi lahko v tem tednu stopilo v ospredje. Srečevali bi lahko ljudi iz vaše preteklosti, o enem pa si dovoljevali tudi ozdravitev otroških travm, ki so v vas nekje v podzavesti. Pozitivne energije so lahko močno prisotne, zato lahko delujete v višjih frekvencah.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Prejemali bi lahko znake Univerzuma skozi naprave, ki bodo nepravilno delovale. Tega si ne ženite preveč k srcu, saj so na poti tudi pozitivne spremembe, ki vas bodo osvobodile težjih časov vaše preteklosti. Zagotovo vam je teden naklonjen s svojimi energijami, da preprosto potujete in spreminjate lokacijo. Lahko pa se odpravite tudi na duhovno potovanje!

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Na vse načine bi se radi premaknili, zato boste pripravljeni sprejeti pomoč in se bolj posvetili odpuščanju. Pa vendar vas energije opozarjajo, da obstaja boljši izbor oziroma vaša izbira. Morda ta trenutek vsega le ne vidite dovolj jasno glede na prihodnost. Če tudi vas vleče, nikar ne bežite pred resnico. Imate možnost dobrega napredka.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Po eni strani vas bo navdajal občutek neprepričanosti vase, morda celo občutek nevarnosti. Nižje samozaupanje bo imelo vpliv tudi na vaš slabši napredek. Čas je, da po drugi strani le končno začnete delovati, saj posedujete moč kreativnosti. Uspeh vam je nakazan, le ne izgubite upanja ali pa svojega neskladja in ne spustite v ospredje vašega uma.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Zagode vam lahko samo Amorjeva puščica, ki vam lahko zadene direktno v srce. To vam zamaje tla pod nogami – nikar si ne dopustite občutka neprizemljenosti. Imeli boste lahko novo čustveno izkušnjo, v kateri pa le ne pozabite na lastno uravnovešeno delovanje, mir, potrpežljivost in čas zase.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Obdobje blokad bi se moralo za vas zaključiti, saj je nakazana nepričakovana sreča v novi materialni obliki ali na duhovni ravni. Energija učenja, rasti, trdega dela, skupinskega dela in doseganja ciljev vam bo močno naklonjena, a le pazite, da ne bi se preveč obremenjevali z občutkom krivde. Če nikomur ne škodujete s svojim delom, je zagotovo nepotreben.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vaša trma vas lahko spravi v resnično neprijetno situacijo, v kateri bi znali celo zlorabiti lastne moči za napredek ali uspeh. Odprite srce, saj imate čustveno priložnost regenerirati odnose oziroma stkati celo nove na višji ravni zavedanja. Naj vas ne zavede slab samonadzor, saj si tako lahko zaprete tudi vrata k duhovni rasti. Ja, čudeži se dogajajo.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Ne zapletajte se v energije nesreče. Premlevate vse disfunkcionalnosti vaše družine, kako načet je vaš odnos ter podobno. Zato se nikar ne čudite, ko se srečujete z nasprotnimi cilji, ki izhajajo iz različnih mnenj.  Ne sodite ali ne obremenjujte se tudi, če se srečate z občutkom, da ste v nasprotju s seboj ali okolico. Morda je kriva družba preveč ambicioznih ljudi?

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Tako kot je značilno za vas, je za prihajajoči teden tudi vaša energija lahko dvojna. Po eni strani boste lahko dosegli brilijanten uspeh, to pa vas lahko potisne v nesramnost ali celo izkoriščevalsko stanje, saj boste imeli občutek svobode brez meja. Z nečim očitno zaključujete. Po drugi strani pa se boste na poti do brilijantega uspeha sami soočali z nesramnostjo oziroma energijo poskusa zlorabe.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.