090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (24. – 30. 7. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred nami vam prinaša kar pestro obdobje izzivov, izkušenj in lekcij. Pa vendar, če ne dvomite vase, ste sposobni več, tudi prevzeti odgovornost za svoje življenje. Manifestirate lahko marsikaj, zato se ne čudite, če izstopate tako iz nekonvencionalnih odnosov kot načina življenja. Kot da vas tedenske energije testirajo, koliko vam pomeni tradicionalnost.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V vaše življenje se lahko prikrade več občutka za lenarjenje in manj za iskanje smisla. Če tudi vam lahko vse skupaj deluje brez pravega smisla, imate možnost, da začnete spoštovani svoj napredek, posledično pa naredite tudi vse lepo. Srečate se lahko z osebo, ki bi vam lahko pokazala pot do sanj ali jih celo uresničila. Le ne izgubite motivacije.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Notranji otrok bi vam lahko močno ponagajal in vam tudi pokazal pravo stran neozdravljenega, a potlačenega v podzavest. Čustveno vam lahko energije tudi bolj ponagajajo, zato pazite na svoj ego ali nadzorujte svoj občutek žalosti. Pazite tudi na slabšo koncentracijo, pa tudi izgube vseh vrst vam ta teden morda niso tuje.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Če ne boste ohranjali svoje stabilnosti, boste kaj kmalu zanihali v apatijo, nezanimanje, stagnacijo ali celo impulzivnost, saj ste morda obdani z ljudmi, ki so za vašo energijo preveč ambiciozni. Teden vam ne ponuja toliko ukvarjanja z materialnimi zadevami, kot bo od vas zahtevalo nadzor čustev, predvsem pa morda tudi prilagodljivost.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Soočali se boste lahko s strahovi, saj vam bo očitno teden odprl vrata napredka v vseh oblikah in vrstah. Kot da boste sprejemali neznano, zato je velik poudarek na finančnem področju. Svoje vire uporabljajte pametno, dosezite uravnovešenje energij med tem, koliko zapraviti in koliko prihraniti. Morda lahko pomagate tudi tistim, ki imajo manj ali malo …

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Energije vam lahko zagodejo, pa vendar ne toliko na fizičnem področju kot na spiritualnem, kjer je še beseda čudeži preveč preprosta. Opustiti boste morali strahove in dvome, s katerimi se boste soočali, če boste želeli razumeti resnico o nekem odnosu ali situaciji. Kot da bo velik problem nastal tudi pri vašem zaupanju. In ko sami niste stabilni v energijah, se vam porušijo fizična področja, kajne?

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ker boste delovali v učljivih energijah in se prepuščali rasti kljub vašemu trdemu delu, vam energije nakazujejo, da ta teden lahko razrešite ali začnete razreševati nekaj, kar vam že dlje časa bremeni ramena. Čas zaključkov je pred vami v smislu vsega tistega, kar več ne potrebujete ali vam preprosto ne služi. Nikar pa v svojem tempu ne pozabite na malenkosti …

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Novi začetki lahko že v začetku tedna potrkajo na vaša vrata. Nakazane so vesele novice, ki vas vodijo k slavitvi. Prejeli boste vabilo ali veselo novico, vezano na rojstvo otroka, poroko, slavljenje nečesa, kjer se boste srečali tudi s tistimi, ki jih skrbi za vas. Če boste ravno vi tisti, ki boste ta teden prejeli novico o nosečnosti, pa mi sporočite!

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vsi, ki imate opravka s starejšo, zrelejšo moško osebo, se boste posledično soočili tudi z revizijo malenkosti ali podrobnosti. Ne glede na to, ali gre za neki odnos, poslovni projekt ali zdravje, pravica bo na koncu zmagala. Če ste v uradnih zadevah ali postopkih, je na poti pozitiven odgovor. Četudi z zamudo. Bistveno je, da z občutkom intuicije prisluhnite temu moškemu in si dovolite dokopati do nečesa, nad čimer boste zelo zelo zadovoljni, če ne presrečni!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Finančno vam lahko energije gredo navzkriž. Nekaj ne bo šlo po načrtu, kot ste si želeli. Imate možnost pritoka nepričakovanega denarja oziroma nasvet ali usmeritev nekoga bolj izkušenega. Videti je, da lahko ali zaključite ali začnete s projektom, ki bo zelo uspešen za vas, zato se ne čudite, če stopite na novo pot vaše kariere. Izogibajte se preveč upirati spremembam, kajti lahko močno padete… Si želite to?

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nekoliko se umirite in se nehajte obremenjevati z vašim zdravjem, ki je posledica samo in izključno vašega stresa. Preveč stvari, ki jih morate opraviti sedaj ali v nekem trenutku, vas lahko prikrajšajo uspeha, ki ga pa Stvarstvo le piše za vas. Morda je čas, da se nekoliko umirite in se raje prepustite nenadnim spremembam ali dogodkom, ki sledijo. Bodite prizemljeni … Saj zmorete.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Pazite, da vas nekaj ali nekdo preprosto ne zmede preveč in dejansko odtrga od čudežne priložnosti, ki jo tedenske energije pripravljajo za vas. Nikar nikogar in ničesar ne jemljite kot samoumevno. Teden se bo močno poigraval z vašo vero v vašo intuicijo. Zato bodite stabilni, vsaj čustveno, in se prepustite svojim duhovnim vodnikom.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.