090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (31. 7. – 6. 8. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Energije tedna vam bodo postregle s sladkobo čustvene plati. Morda vas čaka potrditev ali novo spoznanje, da imate ob sebi nekoga, ki mu lahko resnično zaupate. Najboljši nasvet je na poti, a treba ga je prepoznati, saj prihaja prav iz vašega srca. Zato se tudi ne čudite, če se ujamete v kulturno ali kreativno prizadevanje. Pozitiva se vam tako odraža na vseh področjih.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Naj vas izzivi, ki prihajajo z novim tednom, ne ovirajo preveč na poti vašega napredka. Vaša komunikacija naj postane ali ostane jasna in natančna. Ker boste dovzetni za neverjetne nove ideje, se ne čudite, če vsaj njihove temelje postavite ravno v tednu pred nami. Morda je prav, da se ne ozirate preveč na okolico, če so vaša dejanja čista …

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

»Dobro z dobrim, slabo s slabim!« Ta preprosti moto je ravno pravšnji za teden pred vami. Tako boste prejeli prav tisto, kar ste dajali v preteklosti. Ne čudite se tudi, če se na bančnem računu pojavi nepričakovani znesek ali darilo, za katerega niste vedeli. Premislite pa, če posojate ali pa si izposojate denar … Obresti so lahko varljive!

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Nehajte tuhtati in se vrteti v krogu izbora pravšnjih rešitev. Poiščite pomoč, morda mentorja, ki vas bo usmerjal v prave ulice vašega življenja. Posledično si vzemite tudi premor od družabnega življenja, da si boste lahko vzeli čas zase in za svojo dušo, kateri pa se odpira tudi nova možnost duhovne rasti.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Židane volje lahko vstopite v nov teden pred vami, saj vam je nakazan nov pritok denarja, prejetje potrebnega nasveta, ki ga iščete, oziroma pomoč, ki jo potrebujete. Vsem, ki se ukvarjate s poslom, vam energije nakazujejo projekt, ki bo za vas zelo uspešen. Vse spremembe, ki bodo imele svojo ceno, pa boste izpeljali pozitivno, še posebej v karieri.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Samozaupanje vam niha ali pa ga bo energija tedna pred vami zahtevala več. Okoli sebe imate ljudi, ki vam želijo pomagati, še posebej če jih ne vidite ali ne zaznate. Kot da boste primorani uskladiti energije in ravnovesje med delom in zasebnim oziroma družinskim življenjem. Ne pretiravajte preveč, ker lahko nenadoma obležite.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ustavite se in si dovolite, da na vse pogledate tudi drugače oziroma z druge strani. Kot da ste preprosto pozabili na lastne vrline, sposobnosti in jih puščali v ozadju, četudi veste, da situacija ali odnos to zahteva od vas. Morda pa je prav, da se za nekaj trenutkov le ustavite in s svojo aktivnostjo nadaljujete kasneje. Izčrpani ste!

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Če se v tem mesecu še niste zaljubili ali pa vam že dlje časa niso zapeli osvežilni čustveni zvonovi, so to lahko zgodi ravno v tednu pred vami. Preprosto se lahko zaljubite in to vam lahko močno zamaje tla pod nogami. Ostati morate prizemljeni, saj boste lahko potovali čez novo, a močno čustveno izkušnjo.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Kolo sreče vam pošilja energijo, ki vam bi v tednu pred nami morala sprostiti vse blokade iz preteklosti. Tisto obdobje bi se moralo zaključiti. Nenadna in nepričakovana sreča vam je nakazana, a tudi sami se ne zadržujte v prenizkih energijskih frekvencah. Novi začetki so vam naklonjeni, ne glede na to, ali je to potovanje ali nov avto … Samo pozitivno!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Očitno ste izzvali energije, ki vam prinašajo pozitivne spremembe na vašo življenjsko pot. Z dobrodošlico sprejmite razbremenitev od preteklih težjih ali težkih časov. Zagotovo se vam lahko ravno v tem tednu premaknejo zadeve, vezane na vaše potovanje ali spremembo lokacije. Pa recite, da življenje ni lepo!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Naučite se že enkrat, da delate stvari, ki so dobre, le za dobre ljudi z dobrimi razlogi. Svojo tradicionalnost lahko tudi prilagajte z novodobnimi spremembami, če vidite rezultate delovanja na vas. Kot da boste vstopili v novo okolje, ki je tudi duhovno bolj dovzetno za spremembe, ki se dogajajo sedaj. Morda govorimo o razsvetljenstvu?

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Bodite potrpežljivi in ne skrbite. Anksioznost vam ne bo trenutno prav nič bolj pomagala, kot če se umirite in poskrbite tudi za svoje zdravje. Vzemite si čas za počitek, posledično pa tudi za načrtovanje novih dogodivščin vašega življenja. Kot da je treba preveriti vašo investicijo, ne glede na to, ali časa ali financ.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.