090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za avgust 2023

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v avgustu! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Mesec avgust vam prinaša večje spremembe. Tu se izpostavlja največ dela na mentalno- čustveni ravni, kjer bo treba spremeniti marsikaj tudi v vašem razmišljanju. Opustite staro, ljudi in situacije, ki so naredili svoje v vašem življenju. Tako si boste lažje privoščili tudi novo čustveno izkušnjo, ki vam je nakazana, ter posledično sprostili negativne energije na drugih področjih, kot so posel, denar, zdravje … Bodite preprosto iskreni do sebe in okolice.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Bodisi poslovno bodisi finančno si nikar ne dovolite, da doživite padec pozitivne energije. Nadaljujte v smeri pozitivnega razmišljanja ter sanj, ki ste si jih zadali. Če je potrebno za slednje tudi, da se postavite zase, to preprosto naredite. Čas je in ne zamudite priložnosti. Možne so tudi obnovitve čustvenih odnosov, ne glede na relacijo, pa vendar pazite, ko se znajdete vnovično na križišču – naj končno pretehta razum. Zdravje bo podobno nestanovitnemu vremenu.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Potrebna je pozorna, a modra odločitev, da ne spregledate malenkosti, ki imajo velik poudarek v določenem odnosu, situaciji ali projektu. Ostanite prijazni in se raje soočite s svojim neutemeljenim strahom, ki nastaja kot posledica vašega osredotočanja na najslabše. Kompromisi, ne glede na področje, vam ne bodo šli najbolje od rok, saj se znate vedno znova zapletati v konflikte. Zaradi čustvene obremenjenosti vam bo slabše počutje lahko tudi stalnica. Soočite se z žalostjo vaše podzavesti … Oprostite in odpustite končno tudi sebi!

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Poslovno področje vam lahko predstavlja težavo, ki pa jo lahko razrešite hitreje, kot si mislite. Vedno le ne zamahnite z roko in pustite za seboj nerazrešeno. Videti je, da boste bolj obremenjeni z iskanjem namena vašega življenja ter dogodkov, ki sledijo. Zato naj vas ne bo sram, če se boste obrnili na pomoč ljudem, ki jim zaupate. Delo sprejmite bolj lahkotno, a ne dovolite si naložiti preveč dela na svoja ramena. Pazite na trebuh in želodec, kajti adrenalin vam lahko nekoliko ponagaja s prebavo. Čustvom pa pustite, da stopijo tudi v svet sanj in fantazije, a vse v skladu z normalnostjo.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Pokažite hvaležnost za tisto, kar imate, ter tudi v prihodnje ne izgubite vere vase. Dosegli boste lahko globok notranji mir in srečo, ki se bosta odražala tudi na vaši fizični ravni. Niste sami, imate ljudi, ki vam radi pomagajo, zato le ulovite tudi ravnovesje med delom in zasebnim življenjem. Ne bojte se, da bi izgubili svojo neodvisnost, še manj pa, da se čustveno ujamete v občutek zvezanih rok. Vse je sprva težko, potem pa vse lažje. Pazite na želodec in solarni pleksus, kjer so nakopičena čustva …

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Sanje se manifestirajo, doživljate lahko veliko srečo ne glede na področje vašega življenja. A pazite, da ne pride do izgorelosti, ki vas posledično lahko položi tudi v posteljo brez prave simptomatike. Odprti boste za iskanje novih poti oziroma boste doživeli spremembo v pogledu na nerazrešeno. Bolj kot pri financah se večje dogajanje kaže na ravni čustev, kjer lahko doživite nenadno ljubezen, ki vam bo zamajala tla pod nogami. Kot da se podajate na novo čustveno doživetje.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Pa bolj temačnih dneh vam mesec prinaša svežino, večji optimizem ter občutek sreče. Pozitivne spremembe so vam na poti in lahko si boste oddahnili od težkih dni. Veliko bi lahko bili tudi v akciji gibanja, zato naj vas ne čudi, če se nenadoma odločite za potovanje ali pot. Kot luč na koncu tunela bo zasijalo ravno na tistem področju, ki vam povzroča največ sivih las. Izrazite svojo kreativnost, akcijo ter moč. Ko boste dosegali uspeh v manifestaciji, se bo tudi vaše zdravstveno stanje okrepilo ali izboljšalo. Opustite stres in negativo …

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Mesec se v energijah poigrava s karmo. Ne čudite se, če se vrne karkoli, kar ste sejali pred časom v okolico. Ne dovolite si ljubosumja, saj lahko delujete neprizemljeno. To ima vpliv tudi na vašo morebitno prehitro odločanje, saj za modre odločitve potrebujete več informacij in potrditev, da boste lahko delovali normalno. Zato se ne čudite, če vam avgust predstavlja tudi mesec energij blokad na finančnem oziroma poslovnem področju. Vse se začne in konča pri vas, zato se ne sprašujte preveč, kje ste prejeli virus ali bakterije za vaše bolezensko stanje. Več prizemljenosti za vas pomeni tudi boljše počutje, bistre misli in večjo skrb zase kot za okolico!

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Nakazan vam je dober mesec za finance, saj lahko prejmete nepričakovani priliv ali priložnost zaslužka. Spiritualna transformacija je za vas neizpodbitna, zato vas naj hitri zaključki ali prekinitve ne presenetijo preveč. Ljubezen je za vedno, zato izberite vedno s srcem, saj vam bo to povrnilo tudi vaše zdravje oziroma ga ohranilo. Za poslovni uspeh in uspeh na splošno pa uporabite več logike in strukturiranja. Organizirajte se in postanite strasten vodja za ljudi, ki vam sledijo. Zavedajte se, da je vse minljivo, a vam lahko taktično uspe prav vse, kar ste si zadali za tekoči mesec, brez večjih posledic na vašem zdravju.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kot da bi vstopili v mesec zaljubljencev in ne mesec druge polovice poletja. Odprite srce ljubezni, dovolite si vstopiti v nov intimni odnos, če ste samski in se vam ponudi. Vezani poskrbite, da se vaš odnos prerodi, in vedite, da ste sposobni izpeljati vse. Če poslovno potrebujete nasvet in to veste, pojdite k nekomu, ki je strokovnjak in stvari vidi objektivno. Energije nakazujejo več javnega nastopanja v smislu sestankov ali dogovarjanja, kjer se nikar ne obsojajte, kaj in koliko ste naredili. Bodite spontani. Kot da ne boste imeli časa za skrb za svoje zdravje, zato bo kakšna nepričakovana bolečina v telesu ali v duši za vas kot nekaj, kar pride in mine. Pazite, saj preobremenitev včasih lahko vas stane več, kot si mislite!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Morda zaradi vpliva prve polne lune, ki se poigrava s čustvi vseh duš, bo vaše znamenje tudi eno tistih, ki se bo moralo odločati za resne korake na čustvenem področju. Morda odpuščanje, morda zaveza. Pomembno je, da poiščete prave rešitve. Ne obremenjujte se preveč, kaj in zakaj, saj se vse zgodi z razlogom. Pomembno je, da odstranite svoje negativno doživljanje sebe in okolice, da se osredotočite na razrešitev svojih skrbi, seveda pa pazite tudi na aktivacijo migren ali glavobolov. Kot da boste samski iskali svojo dušo dvojčico. Vezani pa vedno znova začinili odnos z nekimi novostmi, kjer vam lahko še partner težje sledi. Vi niti vaš partner nista vedro za smeti, zato poskrbite za prijetno izražanje svojih negativnih čustev. Pogovor s seboj pred tem morda le ne bi škodoval.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Mesec vama ponuja energijo, da česarkoli se boste dotaknili, boste preprosto uspeli. Stali boste za svojim in v tem tudi uspeli. Potrebno bo prisluhniti svoji intuiciji, preden boste začeli delovati. Skozi meditacijo se boste najbolje sprostili. Pazite na zobe, saj se kaže večja možnost težav.  Kot da se boste želeli dokazati svetu, da želite sebi in drugim samo udobje ali pa ljubezen. Iz vsake situacije boste izstopili močnejši, zato boste puščali žalost v ozadju. Poslovno vam sledi uspeh, saj si potihoma, bodimo iskreni, želite uspeha, za katerega boste naredili vse. In ja, srečni boste, ker boste imeli ob sebi ves čas nekoga, ki vas podpira.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.