090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (7. – 13. 8. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami se vaše znamenje morda ne bo znašlo najbolje pri napredovanju v svojem življenju. Vse skupaj od vas zahteva samo uporabo logike in strukture, kako izboljšati svoj uspeh. Bodite organizirani in sledite strastnemu vodji. Tudi vi uporabite svojo strast, ko gre za vašo kariero. Naredite najboljše, kar lahko, in ostanite zvesti svojim kreativnim talentom.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Vaše trdo delo v preteklosti vam prinaša nagrade. Bodite srečni in uspešni posameznik, ki ima občutek empatije. Vzemite si tudi čas zase in naredite tisto, kar je prav, iz pravega razloga. Vaše tradicionalne pristope bo treba usklajevati z novodobnim in si dovoliti delovati na nove načine. Če se oglaša vaš spiritualni občutek, ga pridoma izkoristite.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Umaknite se stran od neiskrenosti in tovrstnih ljudi. Prepoznajte in priznajte si, da to, kar vi mislite, ni vedno najboljša izbira za vas. Nekaj preprosto ni vredno vaše pozornosti. Zato se raje osredotočite na druga področja, na katerih boste lahko prejeli pozitivne informacije ali novice, napredovanje in uspešno izobraževanje. Vaši načrti bi morali biti pozitivno izpeljani v vašo korist. Morda potrebujete le nekaj ali nekoga, da vas potisne naprej.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vzemite tisto, kar je vaše. Ob tem pa le ne pozabite na samozaupanje in vero vase. Pazite, da se ne predajate lažnim občutkom, da zmorete nekaj, ko tega resnično ne. Zaradi zmanjšanega samozaupanja se lahko preprosto oddaljite od tistega, kar želite. Nedoločnost vas ovira pri napredku. Zato izberite najboljšo možnost, ne glede na nezadovoljstvo okolice. Pomembni ste vi.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Resnično je vaš čas in ne glede na okoliščine vam teden obljublja uspešne energije, ki doprinašajo k vašemu uspehu. Svobodo ali razbremenitev boste občutili v vseh smereh in na vseh področjih, zato bodite sprejemljivi do tistega, za kar tudi sami veste, da je prav. Vse se odvija tako, kot je prav, zato se ne čudite, če v vaše življenje vstopi ali oseba ali podjetje, ki vaše delo vidi kot odlično …

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Zapodite se za svojim sanjam in naredite nekaj, kar vas požene preko vaših omejitev in premakne iz vaše cone udobja. Vaša kreativnost vam v tednu pred nami lahko podari krila. Če potrebujete pomoč ali nasvet iz okolice, ga poiščite. Pazite le, da ne izberete nepravega časa za spremembo na kariernem področju. Kot da boste izzvani tudi finančno …

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vaše odločitve so morda naletele na ne najboljši čas za vas, zato premislite, kje lahko odločitve sprejmete tudi kasneje. Morda prejmete rešitev preko različnih možnosti, tudi lastnega spiritualnega delovanja. Zdi se, da potrebujete več spanca ali dober dopust. Zagotovo so spremembe na poti, a morda bo to potrebno majčkeno spremeniti. Ste edinstveni, zato trenutnih pavz ne vzemite kot samoblokiranje.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Samodisciplina vam lahko prinese uspeh. Kot da vam bo uspelo narediti prodor ravno tam, kjer se vam zdijo stvari najbolj težke ali težavne. Iščite intelektualne rešitve vašega problema, saj potrebujete hitro in odločno delovanje. Nenadne ali nepričakovane spremembe imajo lahko tudi velik vpliv na vaš priliv financ … Zdaj ni čas za neprizemljenost v vašem delovanju.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Morda bo v tednu pred nami izstopalo ravno vaše občutenje notranjega otroka, ki se je ujel v nove mreže prizadetosti. Razrešite svoje stare nepravšnje vzorce prizadetosti in navezanosti ter si dovolite, da vam ti prineseta osebo ali ponovitev dogodka iz vaše preteklosti. To ima velik vpliv na vas, saj je nerazrešeno treba razrešiti. Tako boste lahko preteklost pustili tam, kjer ji je mesto, in se predali novim priložnostim, ki vam jih prinaša življenje. Čas za premik naprej!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Na finančnem področju pojdite korak za korakom in nikakor ne delujte nepremišljeno. Negativne vplive lahko prejmete preko preveč ambicioznih ljudi v vaši okolici, zato lahko vaš napredek v resnici tudi nazaduje. Bodite preudarni pri investiranju in načrtovanju, kar se tiče finančnega področja. Ohranite tradicionalne družinske vrednote, ne glede na ostale dogodke.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Težko, pa vendar bodite potrpežljivi in ne skrbite preveč. Vaša notranja moč vam pomaga, da boste v tednu pred nami delovali, kot da premikate gore. Nikar preveč ne analizirajte, saj bi lahko postali zmedeni in si tako omejili pogled na napredek. Tudi vi pazite, v kaj in koliko boste vlagali na področju, ki se veže vaših financ. Dobro premislite, kam usmerjate svoj korak.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ne glede na čas in okoliščine vam jo lahko preprosto  zagode ljubezen. Bodisi nova bodisi stara, nekakšni premiki pri vas so v dneh pred nami občutnejši. Kot da vam bo neko odpuščanje prineslo tudi razrešitev problema, s katerim se soočate že dlje časa. Nikar ne obupajte, ne glede na to, katero področje je krizno …

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.