090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (14. – 20. 8. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Vsekakor skozi teden nikakor ne hitite. Sprejemajte modre odločitve in bodite pozorni na malenkosti. Prijaznost vam nikakor ne škodi, zato se nikar ne zapletajte v lastne strahove brez pravega razloga. Z ljubeznijo delujte skozi teden, kajti gotovo se najde rešitev tudi za vašo situacijo … Morebitna žalost bo minila.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Previdno naredite revizijo dogodkov, saj je na koncu zmaga na vaši strani. Objektivne odločitve so za vas močno priporočljive skozi teden. Rešitve so na dlani, ne glede na težavnost, je pa res, da ste si tudi sami zadali preveliko bremen. Na koncu boste spoznali, da vam preveč stvari naenkrat povzroča le stres. Vaša sposobnost pa vas tako ali drugače vedno pripelje na cilj.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V ospredje lahko stopijo bolj pomembne finančne zadeve, ki se tičejo vaših finančnih naložb oziroma česarkoli, kar je povezano z vašo kariero. Nepričakovani priliv oziroma možnost slednjega vam je nakazana, zato ohranite svojo poslovnost, četudi boste za to morda potrebovali strokovno ali objektivno mnenje. Ne jemljite stvari za samoumevne. Tako ste le še bolj zmedeni!

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ker vam zna ponagajati ego, boste ponovno morda bežali v materialne dobrine … Ujeli bi se lahko med strahove in skrbi, ki pa se bodo najbolj dotikali vaših finančnih virov. Kot da morate uskladiti odhodke in prihodke, posledično pa ne smete biti zaletavi. Vedno obstaja boljša izbira, zato se ne odločajte, kadar stvari ne vidite jasno. Bežanje od resnice vas lahko veliko stane!

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Teden vam prinaša izpolnitev vaših želja in posledično občutek izpolnjenosti. Kot da bi vstopili v nek čaroben čas, v katerem le odprite srce in si dovolite novih poznanstev, prijateljstev ter druženja. Ne glede na to, ali gre za oddih ali dopust, pomembno je, da si dovolite obnovitev nekih odnosov do ljudi ali stvari, nad katerimi ste morda že obupali, a se vam znova ponujajo. Bodite odprti tudi za prošnjo po pomoči, saj imate odprte priložnosti novih začetkov. Pazite le, da se spet ne obremenite.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Prejeli bi lahko neko pozitivno novico ali informacijo, ki vas bo pognala v delovanje. Izzive boste uspešno prebrodili, saj je videti, da boste prepoznali prave izbire in odločitve, ki vam prinašajo nagrado. Kot da boste v nečem uspeli in si tako pridobili tudi slavo. Vaša sposobnost in vaša notranja moč naj ne bosta skriti, temveč si s prijaznostjo in odpuščanjem si tudi sami odprite vrata v lepšo prihodnost.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Tudi vaše znamenje se v tednu pred nami lahko bolj ukvarja s finančnim področjem, kjer bo potreba po opustitvi nekaterih navad iz preteklosti. Sprejmite spremembe, saj vam prinašajo nove začetke, posledično pa se lahko začnete spogledovati s priložnostmi različnih dolgoročnih investicij, ne samo za vas. Nikar se ne obdajte s preveč ambicioznimi ljudmi, saj bi vam njihova energija lahko prej škodila kot pa koristila. Modro!

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Zdi se, da se bo vaše znamenje ubadalo bolj s čustvenim področjem, za katero se vam odpirajo nove priložnosti tako za samske kot nove priložnosti obnove odnosa vezanih. Vse se vrti okoli vašega odpuščanja, za kar pa je treba posedovati tudi potrpežljivost, čas zase, predvsem pa črpati svojo notranjo moč za pravilno odločanje. Preveč analiziranja vam povzroči lahko le kaos. Pa saj ne želite tega, kajne?

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čas spremembe je tu. Kar vam ne služi, preprosto opustite, ne glede na to, ali gre za stvari ali ljudi. Pomembno je, da prepoznate, kaj v življenju več ne služi vam, ne glede na področje. Čas je delovanje, kjer bo izstopala moč vaše kreativnosti. To vam bo omogočilo uspeh, po katerem hrepenite, posledično pa zamajalo vašo čustveno plat, saj se odpirajo nove priložnosti tudi v ljubezni. Razigran teden, ni kaj, a vendar ne pozabite tudi na prave prijatelje.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kar ste sejali, boste sedaj tudi želi. Nepričakovan denar oziroma priliv denarja lahko dobite do konca tedna. Posledično pa nikar ne bezljajte v izposojo oziroma previdno, ko vi posojate drugim. Če ste sredi projekta, pri katerem malce dvomite vase, si poiščite mentorja in napredujte. Verjamete ali ne, naklonjene so vam pozitivne spremembe. Opustite težje čase in se prepustite potovanju, če odhajate nanj … Pa srečno!

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Četudi prihaja čas, ko bi se lahko poslovili od vaših blokad in končno prejeli nepričakovano srečo, je čas, da svoje korake v življenju dobro načrtujete na dolgi rok. Potrpežljivost vas popelje na pravo pot, pa tudi prinese dobrega. Možno je manjše zadovoljstvo na službenem področju, posledično pa ne pozabite na hvaležnost, saj resnično stopate v čas, ko boste lahko prejeli mir in zadovoljstvo …

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Po eni strani vam energije tedna prinašajo neke novice slavja ter veselja v smislu prihajajočega praznovanja. Po drugi strani pa vas energije spodbujajo, da delujete, da ste korektni, veseli, saj prihaja nekaj, kar vam lahko izpolni vaše sanje. A poslovno naj vas nikar preveč ne zanese. Tu potrebujete nadgraditi svoj uspeh z uporabo logike, organiziranostjo ter predvsem sodelovanjem z uspešno vodjo. Morda boste to morali biti prav vi. Pa saj zmorete, kajne?

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.