090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (21. – 27. 8. 2023)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden za samske prinaša nove priložnosti oziroma potrditev slednjih, saj je videti, da bi lahko doživeli prijetno čustveno izkušnjo. To ne pomeni, da je ne morete biti deležni tudi vezani, a vendar pazljivo. Teden vam prinaša tudi razbremenitev v nekih težjih situacijah. Kot da ste si na svoja ramena naložili preveliko breme. Kakorkoli, ste pri koncu. Zdržite!

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Tudi vaše znamenje bo deležno energije ljubezni. Pazite, da vam ljubezen ne zamaje tal pod nogami, saj je potreba po prizemljenosti velika. Čustvena izkušnja pa vam na drugih področjih lahko nakazuje tudi uspeh. Svoboda in svež zrak bosta zavela skozi vaša pljuča. Kar ste želeli realizirati, prihaja h koncu! Pa srečno!

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pred vami je lahko čas, ko boste z lahkoto realizirali ideje in svoje sanje. Ne bodite omejeni z obzorji, saj lahko posežete dlje. Kreativnost naj bo veter v vaša krila. A vseeno: pazljivi bodite, da delujete pravilno. Vse se kaže kot vaša smer uspeha, zato bodite tudi hvaležni za osebo ali podjetje, za katerega delate ali poslujete. Tudi tam vas čakajo pozitivne spremembe.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Poiščite si pomoč iz okolja. Kljub želji po morebitni karierni spremembi preverite naklonjenost trenutnega časa za uspeh. Zdi se, da se boste ujeli tudi v čustven izziv, ki se dotika vaših financ. Bodite umirjeni, prizemljeni in ozaveščeni, da si lahko tudi sami s svojim negativnim razmišljanjem povzročate blokade, četudi so na poti k vam pozitivne novice, vezane na kariero, napredovanje ali izobraževanje. Dobro načrtovano se izpelje popolno. Morda potrebujete le potisk nekoga iz okolice.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaše samozaupanje vam v tem tednu lahko ponagaja do te mere, da boste končno spoznali, da vedno le niste tako močni, kot tisti trenutek mislite. Delo na področju samozaupanja bo izstopalo, saj slednje vas to lahko motivira in postavi prav tja, kamor si želite, ali pa vas blokira. Neodločnost vam je odsvetovana. Sprejmite odločitev, ki je najboljša za vas, ne samo za vašo okolico. Ne dovolite si ujetosti med intelektualom in vašimi čustvi. Pomembni ste VI!

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaša intuicija potrebuje še vaše zaupanje. Previdno z odzivi, predno stopite v akcijo. Veliko signalov ali namigov boste lahko prejeli ravno med meditacijo, da boste tudi lažje verjeli vase. Okoli sebe imate veliko čudovitih, pozitivnih ljudi, ki verjamejo v vas. Ujemite ravnovesje med delom in zasebnim življenjem, da slučajno ne bi nehvaležno pozabili nanje … Splača se potruditi!

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Prejeli bi lahko neko informacijo, ki bo morda pozitivna za vas, a težje sprejemljiva. Če boste iskali resnico, jo poskušajte najti na prijazen način, saj imate morda opravka z indigo osebo oziroma ste sami indigo človek. Dovolite tudi svoji romanci priložnost, da ji zaupate. Prejeli boste lahko odličen nasvet, ki bo podiral gore in ne samo stolpnice. A to je lahko iz srca, tudi vas samih. Stopite v okolje kulture ali kreativnosti.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nepričakovani priliv vas lahko ravno ta teden na neki način preseneti. Čas je, da pokažete svoje vodstvene sposobnosti, ki so potrebne tukaj in zdaj. Nepričakovano lahko prejmete tudi podporo vseh oblik ali vrst. Zmorete marsikaj, le prevzemite odgovornost za svoje življenje. Manifestirajte vse, kar je potrebno za vaš uspeh in vaš napredek … ZDAJ!

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Močna želja po bolj realnem načinu življenja z večjim pomenom se lahko v tednu pred nami pojavi v vas. Zdi se, da boste prepoznali pravi čas za premik naprej. Izbirali boste med veliki spremembami. A pazljivo! Vzemite si tudi čas za pregled ali revizijo podrobnosti, kjer previdnost ne škodi. Nasprotno. Na koncu lahko v najbolj pereči zadevi tudi zmagate. Odločajte se objektivno!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Bodite potrpežljivi in ne skrbite. Zdaj je čas, da počivate in načrtujete naslednje korake. Ob tem se lahko spogledujete tudi z načrtovanjem investicije vašega časa oziroma denarja. Pa vendar: dobro preverite preteklost in sedanjost, ki vam bo dala nek realen rezultat, kako načrtovati prihodnosti. Dobro je potrebno razumeti svoje življenjsko poslanstvo, ob tem pa še prepoznati obsojanje in obsodbe drugih. Očistite, kar je potrebno.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Zaključite z ljudmi in zadevami, ki vam več ne služijo. Zdaj je čas, da se osredotočite na svojo kariero. Čustveno se lahko spoznate ali zapletete z osebo, ki je ločena ali vdova. Pa vendar, dobre novice so na poti tudi k vam, saj boste lahko deležni tudi nepričakovanega priliva denarja. Pazite le, če si imate namen izposojati ali se kreditirati za denar. Vprašajte se, ali boste sposobni vračila ..

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Čustva v tednu pred nami bodo ponovno za vas na strani, saj je videti, da boste primorani dobro načrtovati naslednji korak, še posebej za dolgoročne projekte. Bodite potrpežljivi, saj prihaja vse več in več dobrih stvari. Bodite zadovoljni s tistim, kar imate. In ja, sedaj je čas za delovanje, kjer vaše hrepenenje, zaupanje in občutek sreče rišejo srečo na platno vašega življenja. Neverjetnih poslovnih priložnosti se le ne otepajte; raje dodobra vse preverite. Samo naprej!

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.